Правильна шнурівка роликів

Затікають ноги після 10 хв. катання ?? Болить звід ступні ??? Мова черевика натирає гомілку ?? Це все тому що всі забувають - правильна шнурівка - основа досягнення оптимального комфорту ноги в черевику.

Перераховане трохи нижче - стосується в основному спідскейтеров з їх іспансікмі колодками, але стане в нагоді і іншим. Загальні правила - ролики треба шнурувати від низу до верху поступово:

  • щільно, але не туго в ділянці носка для можливості природного кровоображеніє
  • щільніше в підйомі ноги для фіксації п'яти та захисту голеностопа від травм
  • знову слабше у верхній частині черевика для комфортності суглоба і рухливості гомілки.

Черевик роликів для спідскейтінга в корені відрізняється від звичайних роликів - в ньому немає внутрішнього чобітка, є тільки тонкий шар мікропоркі і тому всередині він досить жорсткий, тому якийсь час йде на звикання:

  • роликів до ніг
  • а ніг - до роликів :)))

При перших катаннях - не форсує події, катайтеся потроху з зупинками, ослабляйте і знову і затягуйте шнурки. Такий метод дозволить ступень не затікала і, можливо, обійтися без мозолів і черевики поступово притруться до ніг.

Можливі нюанси під час катання:

Великогомілкової нерв йде по верхньому склепіння стопи, і тиск шнурівки, особливо якщо вона кругова, може служити причиною постійних болів або відчуття уколів в області пальців, особливо першого і другого. Шнуруйте взуття таким чином, щоб шнурки проходили по її зовнішньої частини (тобто було видно). Таким чином, тиск на стопу буде мінімальним.

До речі ::

задача вибору оптимальних способів шнурування взуття серед мільйонів можливих, визначається перш за методом проб і помилок, нарешті, знайшла науково обгрунтоване рішення задача вибору оптимальних способів шнурування взуття серед мільйонів можливих, визначається перш за методом проб і помилок, нарешті, знайшла науково обгрунтоване рішення. З'ясувалося, зокрема, що заслужив визнання «перехресний» спосіб і з наукової точки зору також відноситься до числа найбільш міцних. Буркард Польстер (Burkard Polster) з Monash University, розташованого в м Мельбурн (Австралія) вирішив задачу за допомогою методів комбінаторної математики. Ця дисципліна застосовується при вирішенні найширшого класу різних завдань - від пошуку оптимальних стратегій використання ресурсів до визначення найбільш ефективного розташування мікросхем на друкованих платах.
Для визначення зусиль, які необхідно докласти, щоб зав'язати черевик, австралійський математик використовував формули, що описують механіку блоків і шківів, а також математичну модель ідеального черевика. Передбачалося, зокрема, що поверхні є плоскими і вушка на протилежних сторонах розташовані строго один проти одного, а тертя між ними і шнурком відсутня.
З'ясувалося, що для черевика з сімома парами вушок для шнурків існує 400 мільйонів можливих способів шнурівки. Результати дослідження показали, що найбільшою міцністю володіють "перехресний" і "прямий" способи (на малюнку відповідно лівий і середній).
Перехресний спосіб шнурівки виявився найбільш підходящим в тих випадках, коли крок вушок для шнурків малий, а горизонтальна відстань між сполучаються шнурком поверхнями велике. Прямий спосіб краще підходить при шнурування довгих ділянок з невеликою кількістю вушок. Він не дуже популярний, проте свого часу використовувався військовими, оскільки при пораненні в ногу шнурівку можна розрізати одним рухом ножа.
Найбільш "економний" спосіб шнурівки, так званої "метеликом", що дозволяє зашнурувати взуття шнурком найменшої довжини (на рис. Праворуч), використовується тільки в декоративних цілях на вітринах взуттєвих магазинів.

Тим хто ще не заспокоївся, пропоную мега-глобальний збірник по шнуркам : >>>>

І, наостанок, нагадаю ::

приміряйте різні ролики і прислухайтеся до своїх відчуттів ногами.

Return

Return

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!

Не дуже :))) ЛОЛ !!

Можливо проблему вирішить центрування рами)

Олександр, потрібна хороша пятачная (тобто затягування від п'яти до вз'ёму стопи) застібка. або прошнуровувати вз'ём стопи тугіше. У моїх спідскейтерскіх жорстка колодка і застібка в потрібному місці - все отлично =) але розношується і звикав після простацьких фітнес довго ...

Увага! При повному або частковому використанні матеріалів сайту можливо тільки при наявності активного гіперпосилання на сайт RolleR.ru

Катання ?
Болить звід ступні ?
Мова черевика натирає гомілку ?

Новости