Правове регулювання ринку цінних паперів: курсові, дипломні роботи з Підприємницькому праву на замовлення

Дипломні і курсові з Підприємницькому праву

СКІЛЬКИ КОШТУЄ ЗАМОВИТИ ЯКІСНУ авторські роботи СКІЛЬКИ КОШТУЄ ЗАМОВИТИ ЯКІСНУ авторські роботи?

В даний час відносини, пов'язані з обігом цінних паперів, врегульовані Законами "Про акціонерні товариства", "Про ринок цінних паперів", "Про особливості емісії та обігу державних і муніципальних цінних паперів", "Про захист прав і законних інтересів інвесторів на ринку цінних паперів "і т.д.

Ринок цінних паперів - це сфера обігу цінних паперів.

Ринок цінних паперів є невід'ємним елементом ринкової економіки, оскільки виконує перераспределительную функцію, тобто забезпечує переливання капіталу з одних сфер економіки в інші.

Виділяють наступні види ринку цінних паперів:

1) первинний - складається при розміщенні цінних паперів, тобто при передачі цінних паперів емітентом їх першим власникам;

2) вторинний - складається в процесі подальшого перепродажу цінних паперів їх першими і подальшими власниками шляхом укладення цивільно-правових угод.

Суб'єктами ринку цінних паперів є перераховані нижче особи.

Емітент - це суб'єкт, який випускає в обіг цінні папери і несе від свого імені зобов'язання перед власниками цінних паперів по здійсненню прав, закріплених ними. Емітентами можуть бути юридичні особи, органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування.

Інвестор - це суб'єкт, який здійснює вкладення власних, позикових або залучених коштів у формі інвестицій в цінні папери з метою отримання прибутку і іншого позитивного економічного результату. У ролі інвесторів можуть виступати фізичні і юридичні особи, держава, муніципальні освіти.

Професійні учасники ринку цінних паперів - юридичні особи, які здійснюють на професійній основі види діяльності на ринку цінних паперів, певні в гл. 2 Федерального закону "Про ринку цінних паперів". До них відносяться: брокери, дилери, керуючі, клірингові організації, депозитарії, власники реєстру (реєстратори), організатори торгівлі на ринку цінних паперів.

Саморегульовані організації професійних учасників ринку цінних паперів являє собою добровільне об'єднання професійних учасників ринку цінних паперів, засновані з метою забезпечення умов професійної діяльності учасників ринку цінних паперів, дотримання стандартів професійної етики, захисту інтересів власників цінних паперів та клієнтів професійних учасників ринку цінних паперів, встановлення правил і стандартів проведення операцій з цінними паперами.

Держава в особі своїх органів влади, з одного боку, може виступати в ролі емітента, інвестора і навіть професійного учасника ринку цінних паперів, а з іншого боку, здійснює державне регулювання ринку цінних паперів за допомогою видання нормативних правових актів, діяльності Федеральної служби з фінансових ринків і т.д. Федеральна служба з фінансових ринків діє на основі Положення про неї, затвердженого Постановою Уряду РФ від 30 червня 2004 р N 317.

Пам'ятайте, що "Правове регулювання ринку цінних паперів" досить складна тема і краще написати унікальну, якісну роботу та бути впевненим в успішній здачі, ніж переживати, скачавши неунікальні роботу. Багато викладачів перевіряють роботи на унікальність.

ЗАМОВИТИ авторських робіт НА ЦЮ ТЕМУ ЗАМОВИТИ авторських робіт НА ЦЮ ТЕМУ

Весь список зразкових тим по Підприємницькому праву

Новости