Преміум лінійка англійських колясок BabyStyle Egg | Світ автокрісел!

Преміум лінійка англійських колясок BabyStyle Egg

Відомий британський виробник BabyStyle пропонує вашій увазі чудову лінійку дитячих колясок класу преміум Egg. Незрівнянний стиль, висока якість матеріалів і привабливий зовнішній вигляд моментально привертають увагу дітей і їх батьків. Ці коляски не тільки ідеально підходять для комфортних прогулянок, а й відрізняються сучасним і функціональним дизайном.

BabyStyle Egg не тільки стане для вас незамінним помічником, а й підкреслить ваш статус в суспільстві.

Ексклюзивні тканини оббивки, стилізовані під крокодилячу шкіру, а також сумка з натуральної шкіри - це основні дизайнерські фішки моделей BabyStyle Egg Jurassic Black і Jurassic Cream .

Коляска Egg оснащена високоякісними шасі, виготовленими за технологією Tru-Ride. За рахунок колісної бази прогулянки з малюком залишають лише приємні враження, адже маленькому пасажиру дуже комфортно пересуватися в такому транспортному засобі, а батькам - легко і просто управляти коляскою незалежно від типу місцевості.

Модель має зручний ножні гальма і передні поворотні колеса. Ручка управління має якісну зносостійку оббивку з натуральної шкіри і 4 позиції регулювання. Так що батько без праці зможе налаштувати її під свій зріст.

Коляска має компактні розміри в складеному вигляді, а система складання дуже проста і вимагає участі всього однієї руки.

У моделях з люлькою в комплект також входить матрацик і дощовик.

Форма сидіння коляски має оригінальну форму і виготовлена ​​у вигляді яйця. Сидіння можна ставити як обличчям до мами, так і обличчям до дороги. А приємні на дотик тканини оббивки, бампер і регульована підніжка роблять перебування вашого чада в цій колясці ще більш комфортним.

Від контактів з москітами малюка захистить спеціальна вбудована москітна сітка. Виробник помістив її під підніжку. Там же знаходиться і спеціальний відсік для дрібних речей.

Модель укомплектована містким кошиком для покупок, іграшок або інших необхідних на прогулянці речей.

Щоб перетворити коляску в систему для подорожей, вам буде потрібно всього лише докупити до неї автокрісло. Зокрема, спеціально для цієї моделі відома компанія Kiddy виготовила автолюльку Egg Evo-lunafix. Воно прекрасно вписується в загальний дизайн Babystyle Egg і легко встановлюється на шасі. Модель підтримує установку і інших автокрісел, зокрема, від компаній Cybex, Maxi-Cosi, Reacaro, Be Safe.

Ще однією приємною особливістю Babystyle Egg є можливість зробити з неї коляску для двох діток (тандем). Для цього докупити спеціальні S-образні кріплення, і ви отримаєте можливість розмістити на шасі додаткове сидіння, люльку або автокрісло.

В цілому, коляска Babystyle Egg - це відмінний вибір для людей, які цінують високу якість, багатофункціональність і неперевершений стиль. У магазині Світ автокрісел ви можете купити коляску Babystyle Egg за вигідною ціною, вибравши оптимальний варіант забарвлення і комплектацію.


Новости