Престижні швейцарський годинник. Кращі марки.

  1. Престижні швейцарський годинник. Кращі марки. Доброго часу доби, дорогі читачі блогу Ib-Broker...
  2. Престижні швейцарський годинник. Кращі марки.
  3. Престижні швейцарський годинник. Кращі марки.

Престижні швейцарський годинник. Кращі марки.

Доброго часу доби, дорогі читачі блогу   Ib-Broker Evda Доброго часу доби, дорогі читачі блогу Ib-Broker Evda !

Сьогодні в рубриці «За життя!» Я хочу розповісти вам про своє хобі. Я колекціоную наручний годинник. Ну, колекціоную це, напевно, занадто голосно сказано ... Звичайно, в моїй колекції не найпрестижніші швейцарський годинник, але і не найгірші!

А почалося моє захоплення з історії, яку я вам зараз і розповім.

Колись давним-давно, ще до форекса, я займався експортом металопрокату. Вантажили ми кораблів в той час, повинен вам сказати, чимало. І якось раз, довелось мені вести переговори з одними дуже заможними людьми, які металу відвантажували більше нашого. В офісі шикарна обстановка - шкіряні дивани, картини, довгоногі секретарки. На дворі був (точно не пам'ятаю), але рік десь 1997. Партнери наші в дорогих костюмах з золотими перснями на пальцях сидять за великими італійськими столами. А поруч з ними на приставному стільчику якийсь непоказний мужичок. Скромні джинсики, потертий піджачок. Сам весь непоказний, на зовнішній вигляд бомж бомжем! За весь час наших переговорів мужичок цей не промовив ні слова, тільки уважно все слухав і щось писав у зошит. Я був в повному подиві, хто це і що він тут робить. І тільки перед відходом, звернув увагу на його годинник. Тоді я ще погано розбирався в швейцарських марках, але цей годинник вразили мене своєю красою. Пізніше я дізнався, що цей «бомж» - мільярдер з Австрії, на якого ми всі вантажимо метал. І вкотре 10 купив наших партнерів разом з їх диванами, картинами і довгоногими секретарками ...

Машини, вілли і яхти ми не можемо носити з собою в портфелі. А ось такий невеликий аксесуар, як престижні швейцарські годинники, може розповісти про свого господаря багато чого. Погодьтеся, коли ви бачите на руці у людини хронометр вартістю півмільйона доларів, я думаю, питання щодо його фінансової спроможності відпадають самі собою.

Я хочу познайомити вас з кращими марками швейцарських годинників. Рейтинг цей складений виключно виходячи з моїх особистих уподобань, тому досить суб'єктивний.

Супер преміум клас.

Audemars Piguet - марка унікальна у всіх відношеннях Audemars Piguet - марка унікальна у всіх відношеннях. Вона по праву знаходиться на самій вершині годинникової піраміди. Дійсно на вершині, оскільки в світі навряд чи знайдеться більш двох-трьох компаній, що випускають настільки ж престижні годинник. Але і серед цих супер брендів Audemars Piguet виділяється тим, що є єдиною повністю незалежною фірмою. Володіють і управляють якої прямі нащадки засновників.

Vacheron Conctantin - одна з найдорожчих і престижних традиційних марок Vacheron Conctantin - одна з найдорожчих і престижних традиційних марок. Найдорожчі моделі Vacheron Constantin неможливо просто прийти і купити. Такі вироби робляться на замовлення з урахуванням індивідуальних побажань клієнта. Фірма взагалі не випускає годин, які можна було б віднести до класу недорогих. Ціна найскромніших моделей в сталевому корпусі стартує від 9.5 тис. Доларів. Мати Vacheron Constantin - це те ж саме, що стати власником «Роллс-Ройса». Абсолютно надійно, неймовірно престижно і надзвичайно дорого. (Відмітна риса - мальтійський хрест на циферблаті і торці заводний головки).

Patek Philippe - ця годинна марка пишається своїм походженням і своїми уявленнями про якість і естетику Patek Philippe - ця годинна марка пишається своїм походженням і своїми уявленнями про якість і естетику. Компанія була заснована в 1839 році графом Норбером Антуаном де Патеком, а через 6 років до її складу увійшов годинниковий майстер Жан Андре Філіпе. І з моменту створення фірми областю її інтересів завжди було виробництво обмежених серій механічних годинників і найскладніших механізмів. Девіз батьків - засновників: кращі і самі коштовний годинник у світі є визначальними.

Breguet - престижні швейцарські годинники, які носили імператори, королі, а нині носять президенти Breguet - престижні швейцарські годинники, які носили імператори, королі, а нині носять президенти. На сьогоднішній день виробником легендарних годин традиційної марки Breguet є фірма Montres Bregue (входить до складу Swatch Group). Вона розробляє головним чином ексклюзивні складні моделі годин і елітні годинникові механізми, використовувані в годиннику багатьох марок.

Преміум клас.

Zenith - перші години, які подолали звуковий бар'єр на кордоні відкритого космосу в рамках проекту Stratos Zenith - перші години, які подолали звуковий бар'єр на кордоні відкритого космосу в рамках проекту Stratos. Історія бренду починається з 1865 року. Свою назву годинник отримав, завдяки захопленню астрономією свого засновника - інженера Жоржа Фавра -Жако. Сьогодні ці престижні годинник вибирають дослідники полюсів Жан-Луї Етьєн і Йохан Ернст Нільсон, екстремали-новатори Фелікс Баумгартнер (стрибок зі стратосфери) і Ален Робер.

Ulusse Nardin - компанія, створена Уліссом Нарденом в 1846 році, звернула свою увагу на морські хронометри і не прогадала Ulusse Nardin - компанія, створена Уліссом Нарденом в 1846 році, звернула свою увагу на морські хронометри і не прогадала. Завдяки своїй унікальній точності, морські хронометри Ulusse Nardin дуже швидко завоювали загальне визнання. А стилізований якір з тих пір став емблемою марки.

Rolex - ще ні однієї швейцарської годинникової марки не вдавалося створити собі таку міцну репутацію абсолютно надійних годин, здатних працювати і під водою, і на суші Rolex - ще ні однієї швейцарської годинникової марки не вдавалося створити собі таку міцну репутацію абсолютно надійних годин, здатних працювати і під водою, і на суші. Частково це заслуга унікальної конструкції - так званої «устричний раковини». Оброблювана зі шматка стали або золота, вона здатна витримувати занурення на глибину 50-100 метрів. Девіз компанії: «Ваш Rolex витримає все, що витримає ваша рука».

Franck Muller-всім відома «бочка» Franck Muller-всім відома «бочка». Для багатьох Франк Мюллер був втіленням генія одинаки, який проводив дні безперервно в самоті, схилившись над робочим столом. І лише кілька присвячених знали, що Мюллер розробляє механізми найвищої складності на замовлення годинних компаній. Механізми ці були в основному продані раніше, ніж представлені для широкого огляду. Ось такий він Франк Мюллер.

Перший клас.

Omega -вибір Пірса Броснана (Джеймса Бонда) Omega -вибір Пірса Броснана (Джеймса Бонда). Omega - одна з провідних марок корпорації Swatch Group. Це єдина в світі годинна фірма, що випустила годинник зі спуском Сo-Axial. І тим самим змінила основний принцип роботи механічних годинників, який існував протягом більше двох століть. Спуск Сo-Axial практично повністю усуває тертя і підтримує високу точність ходу протягом тривалого часу.

Rado -    следуядевізу «Бути не схожим на інших», Rado вдалося створити неповторні моделі Rado - следуядевізу «Бути не схожим на інших», Rado вдалося створити неповторні моделі. Як по використанню незвичайних матеріалів (композитні сплави високої міцності) для корпуса, так і по загальному дизайну. Сьогодні Rado - сама впізнанна і успішна марка годин високого класу корпорації Swatch Group.

Bretlihg -Неможливість сказати, що раніше виникло: перші години або мрії людей про небо Bretlihg -Неможливість сказати, що раніше виникло: перші години або мрії людей про небо. Завдяки компанії Bretlihg, заснованої в 1864 році, ці два поняття тепер йдуть рука об руку. Її девіз: «Прилади для професіоналів». Bretlihg так довго і міцно пов'язана з авіацією, що не кожен відразу згадає, годинник вона виробляє або літаки.

TAG Heuer - олімпійський девіз говорить: «Швидше, вище, сильніше» TAG Heuer - олімпійський девіз говорить: «Швидше, вище, сильніше». Марка TAG Heuer - фахівець з хронографів і спортивним годинах - твердо вкоренилася не тільки в світі чоловіків, а й у світі жінок. На тонкій грані між сучасною, майже футуристичної технологією і безсмертної класикою знаходиться щось, що з'єднує в цій марці історію і технологію.

Philippe Charriol чуть і майже грайливе відношення до всіх деталей - ось те, що відрізняє головного розробника моделей годин француза Філіпа Шаррьолля від конкурентів Philippe Charriol чуть і майже грайливе відношення до всіх деталей - ось те, що відрізняє головного розробника моделей годин француза Філіпа Шаррьолля від конкурентів. Завдяки його фантазії, вдалося створити колекцію годинників, в якій по суті стираються грані між ювелірними виробами, аксесуарами і годинами.

Tissot -едва чи будь-яка інша марка годин стільки зробила для поширення швейцарської годинникової індустрії по всьому світу Tissot -едва чи будь-яка інша марка годин стільки зробила для поширення швейцарської годинникової індустрії по всьому світу. Всі керівники компанії Tissot були відомі своєю любов'ю до подорожей. Бурхливі пригоди, пережиті Чарльзом-Емілем Тіссо, який перетнув на санях всю Росію в кінці 19 століття, стали легендою. Сьогодні Tissot виробляє високоякісну продукцію з новаторським дизайном і чудовою ціною в співвідношенні з ефективністю.

Longines -Торгова маркаLongines і логотип марки - пісочний годинник з крилами, були офіційно зареєстровані в 1889 році в Берні Longines -Торгова маркаLongines і логотип марки - пісочний годинник з крилами, були офіційно зареєстровані в 1889 році в Берні. Цей логотип залишився незмінним і до сих пір. Longines виробляє моделі з помітними назвами, які залишаються в колекції, незважаючи на постійно мінливі смаки споживачів.

Звичайно, список престижних швейцарських годинників можна продовжувати і продовжувати. Залишилося багато прекрасних часових марок, які я не назвав. Але це буде вже не стаття, а каталог ...

У мене в колекції теж поки не всі перераховані марки. Але нічого, час є і є мета, і є до чого прагнути. Хто знає, може до кінця наступного року і в мене на руці будетAudemars Piguet або Patek Philippe. Чого і Вам всім бажаю!

І трохи реклами, куди ж без неї рідної ...

Господа трейдери! Підписалися на отримання анонсів внизу блогу - отримали корисну інформацію раніше за інших!
З вами був Сергій Євдокименко. Відповім на всі ваші запитання в коментарях.

Престижні швейцарський годинник. Кращі марки.

Доброго часу доби, дорогі читачі блогу   Ib-Broker Evda Доброго часу доби, дорогі читачі блогу Ib-Broker Evda !

Сьогодні в рубриці «За життя!» Я хочу розповісти вам про своє хобі. Я колекціоную наручний годинник. Ну, колекціоную це, напевно, занадто голосно сказано ... Звичайно, в моїй колекції не найпрестижніші швейцарський годинник, але і не найгірші!

А почалося моє захоплення з історії, яку я вам зараз і розповім.

Колись давним-давно, ще до форекса, я займався експортом металопрокату. Вантажили ми кораблів в той час, повинен вам сказати, чимало. І якось раз, довелось мені вести переговори з одними дуже заможними людьми, які металу відвантажували більше нашого. В офісі шикарна обстановка - шкіряні дивани, картини, довгоногі секретарки. На дворі був (точно не пам'ятаю), але рік десь 1997. Партнери наші в дорогих костюмах з золотими перснями на пальцях сидять за великими італійськими столами. А поруч з ними на приставному стільчику якийсь непоказний мужичок. Скромні джинсики, потертий піджачок. Сам весь непоказний, на зовнішній вигляд бомж бомжем! За весь час наших переговорів мужичок цей не промовив ні слова, тільки уважно все слухав і щось писав у зошит. Я був в повному подиві, хто це і що він тут робить. І тільки перед відходом, звернув увагу на його годинник. Тоді я ще погано розбирався в швейцарських марках, але цей годинник вразили мене своєю красою. Пізніше я дізнався, що цей «бомж» - мільярдер з Австрії, на якого ми всі вантажимо метал. І вкотре 10 купив наших партнерів разом з їх диванами, картинами і довгоногими секретарками ...

Машини, вілли і яхти ми не можемо носити з собою в портфелі. А ось такий невеликий аксесуар, як престижні швейцарські годинники, може розповісти про свого господаря багато чого. Погодьтеся, коли ви бачите на руці у людини хронометр вартістю півмільйона доларів, я думаю, питання щодо його фінансової спроможності відпадають самі собою.

Я хочу познайомити вас з кращими марками швейцарських годинників. Рейтинг цей складений виключно виходячи з моїх особистих уподобань, тому досить суб'єктивний.

Супер преміум клас.

Audemars Piguet - марка унікальна у всіх відношеннях Audemars Piguet - марка унікальна у всіх відношеннях. Вона по праву знаходиться на самій вершині годинникової піраміди. Дійсно на вершині, оскільки в світі навряд чи знайдеться більш двох-трьох компаній, що випускають настільки ж престижні годинник. Але і серед цих супер брендів Audemars Piguet виділяється тим, що є єдиною повністю незалежною фірмою. Володіють і управляють якої прямі нащадки засновників.

Vacheron Conctantin - одна з найдорожчих і престижних традиційних марок Vacheron Conctantin - одна з найдорожчих і престижних традиційних марок. Найдорожчі моделі Vacheron Constantin неможливо просто прийти і купити. Такі вироби робляться на замовлення з урахуванням індивідуальних побажань клієнта. Фірма взагалі не випускає годин, які можна було б віднести до класу недорогих. Ціна найскромніших моделей в сталевому корпусі стартує від 9.5 тис. Доларів. Мати Vacheron Constantin - це те ж саме, що стати власником «Роллс-Ройса». Абсолютно надійно, неймовірно престижно і надзвичайно дорого. (Відмітна риса - мальтійський хрест на циферблаті і торці заводний головки).

Patek Philippe - ця годинна марка пишається своїм походженням і своїми уявленнями про якість і естетику Patek Philippe - ця годинна марка пишається своїм походженням і своїми уявленнями про якість і естетику. Компанія була заснована в 1839 році графом Норбером Антуаном де Патеком, а через 6 років до її складу увійшов годинниковий майстер Жан Андре Філіпе. І з моменту створення фірми областю її інтересів завжди було виробництво обмежених серій механічних годинників і найскладніших механізмів. Девіз батьків - засновників: кращі і самі коштовний годинник у світі є визначальними.

Breguet - престижні швейцарські годинники, які носили імператори, королі, а нині носять президенти Breguet - престижні швейцарські годинники, які носили імператори, королі, а нині носять президенти. На сьогоднішній день виробником легендарних годин традиційної марки Breguet є фірма Montres Bregue (входить до складу Swatch Group). Вона розробляє головним чином ексклюзивні складні моделі годин і елітні годинникові механізми, використовувані в годиннику багатьох марок.

Преміум клас.

Zenith - перші години, які подолали звуковий бар'єр на кордоні відкритого космосу в рамках проекту Stratos Zenith - перші години, які подолали звуковий бар'єр на кордоні відкритого космосу в рамках проекту Stratos. Історія бренду починається з 1865 року. Свою назву годинник отримав, завдяки захопленню астрономією свого засновника - інженера Жоржа Фавра -Жако. Сьогодні ці престижні годинник вибирають дослідники полюсів Жан-Луї Етьєн і Йохан Ернст Нільсон, екстремали-новатори Фелікс Баумгартнер (стрибок зі стратосфери) і Ален Робер.

Ulusse Nardin - компанія, створена Уліссом Нарденом в 1846 році, звернула свою увагу на морські хронометри і не прогадала Ulusse Nardin - компанія, створена Уліссом Нарденом в 1846 році, звернула свою увагу на морські хронометри і не прогадала. Завдяки своїй унікальній точності, морські хронометри Ulusse Nardin дуже швидко завоювали загальне визнання. А стилізований якір з тих пір став емблемою марки.

Rolex - ще ні однієї швейцарської годинникової марки не вдавалося створити собі таку міцну репутацію абсолютно надійних годин, здатних працювати і під водою, і на суші Rolex - ще ні однієї швейцарської годинникової марки не вдавалося створити собі таку міцну репутацію абсолютно надійних годин, здатних працювати і під водою, і на суші. Частково це заслуга унікальної конструкції - так званої «устричний раковини». Оброблювана зі шматка стали або золота, вона здатна витримувати занурення на глибину 50-100 метрів. Девіз компанії: «Ваш Rolex витримає все, що витримає ваша рука».

Franck Muller-всім відома «бочка» Franck Muller-всім відома «бочка». Для багатьох Франк Мюллер був втіленням генія одинаки, який проводив дні безперервно в самоті, схилившись над робочим столом. І лише кілька присвячених знали, що Мюллер розробляє механізми найвищої складності на замовлення годинних компаній. Механізми ці були в основному продані раніше, ніж представлені для широкого огляду. Ось такий він Франк Мюллер.

Перший клас.

Omega -вибір Пірса Броснана (Джеймса Бонда) Omega -вибір Пірса Броснана (Джеймса Бонда). Omega - одна з провідних марок корпорації Swatch Group. Це єдина в світі годинна фірма, що випустила годинник зі спуском Сo-Axial. І тим самим змінила основний принцип роботи механічних годинників, який існував протягом більше двох століть. Спуск Сo-Axial практично повністю усуває тертя і підтримує високу точність ходу протягом тривалого часу.

Rado -    следуядевізу «Бути не схожим на інших», Rado вдалося створити неповторні моделі Rado - следуядевізу «Бути не схожим на інших», Rado вдалося створити неповторні моделі. Як по використанню незвичайних матеріалів (композитні сплави високої міцності) для корпуса, так і по загальному дизайну. Сьогодні Rado - сама впізнанна і успішна марка годин високого класу корпорації Swatch Group.

Bretlihg -Неможливість сказати, що раніше виникло: перші години або мрії людей про небо Bretlihg -Неможливість сказати, що раніше виникло: перші години або мрії людей про небо. Завдяки компанії Bretlihg, заснованої в 1864 році, ці два поняття тепер йдуть рука об руку. Її девіз: «Прилади для професіоналів». Bretlihg так довго і міцно пов'язана з авіацією, що не кожен відразу згадає, годинник вона виробляє або літаки.

TAG Heuer - олімпійський девіз говорить: «Швидше, вище, сильніше» TAG Heuer - олімпійський девіз говорить: «Швидше, вище, сильніше». Марка TAG Heuer - фахівець з хронографів і спортивним годинах - твердо вкоренилася не тільки в світі чоловіків, а й у світі жінок. На тонкій грані між сучасною, майже футуристичної технологією і безсмертної класикою знаходиться щось, що з'єднує в цій марці історію і технологію.

Philippe Charriol чуть і майже грайливе відношення до всіх деталей - ось те, що відрізняє головного розробника моделей годин француза Філіпа Шаррьолля від конкурентів Philippe Charriol чуть і майже грайливе відношення до всіх деталей - ось те, що відрізняє головного розробника моделей годин француза Філіпа Шаррьолля від конкурентів. Завдяки його фантазії, вдалося створити колекцію годинників, в якій по суті стираються грані між ювелірними виробами, аксесуарами і годинами.

Tissot -едва чи будь-яка інша марка годин стільки зробила для поширення швейцарської годинникової індустрії по всьому світу Tissot -едва чи будь-яка інша марка годин стільки зробила для поширення швейцарської годинникової індустрії по всьому світу. Всі керівники компанії Tissot були відомі своєю любов'ю до подорожей. Бурхливі пригоди, пережиті Чарльзом-Емілем Тіссо, який перетнув на санях всю Росію в кінці 19 століття, стали легендою. Сьогодні Tissot виробляє високоякісну продукцію з новаторським дизайном і чудовою ціною в співвідношенні з ефективністю.

Longines -Торгова маркаLongines і логотип марки - пісочний годинник з крилами, були офіційно зареєстровані в 1889 році в Берні Longines -Торгова маркаLongines і логотип марки - пісочний годинник з крилами, були офіційно зареєстровані в 1889 році в Берні. Цей логотип залишився незмінним і до сих пір. Longines виробляє моделі з помітними назвами, які залишаються в колекції, незважаючи на постійно мінливі смаки споживачів.

Звичайно, список престижних швейцарських годинників можна продовжувати і продовжувати. Залишилося багато прекрасних часових марок, які я не назвав. Але це буде вже не стаття, а каталог ...

У мене в колекції теж поки не всі перераховані марки. Але нічого, час є і є мета, і є до чого прагнути. Хто знає, може до кінця наступного року і в мене на руці будетAudemars Piguet або Patek Philippe. Чого і Вам всім бажаю!

І трохи реклами, куди ж без неї рідної ...

Господа трейдери! Підписалися на отримання анонсів внизу блогу - отримали корисну інформацію раніше за інших!
З вами був Сергій Євдокименко. Відповім на всі ваші запитання в коментарях.

Престижні швейцарський годинник. Кращі марки.

Доброго часу доби, дорогі читачі блогу   Ib-Broker Evda Доброго часу доби, дорогі читачі блогу Ib-Broker Evda !

Сьогодні в рубриці «За життя!» Я хочу розповісти вам про своє хобі. Я колекціоную наручний годинник. Ну, колекціоную це, напевно, занадто голосно сказано ... Звичайно, в моїй колекції не найпрестижніші швейцарський годинник, але і не найгірші!

А почалося моє захоплення з історії, яку я вам зараз і розповім.

Колись давним-давно, ще до форекса, я займався експортом металопрокату. Вантажили ми кораблів в той час, повинен вам сказати, чимало. І якось раз, довелось мені вести переговори з одними дуже заможними людьми, які металу відвантажували більше нашого. В офісі шикарна обстановка - шкіряні дивани, картини, довгоногі секретарки. На дворі був (точно не пам'ятаю), але рік десь 1997. Партнери наші в дорогих костюмах з золотими перснями на пальцях сидять за великими італійськими столами. А поруч з ними на приставному стільчику якийсь непоказний мужичок. Скромні джинсики, потертий піджачок. Сам весь непоказний, на зовнішній вигляд бомж бомжем! За весь час наших переговорів мужичок цей не промовив ні слова, тільки уважно все слухав і щось писав у зошит. Я був в повному подиві, хто це і що він тут робить. І тільки перед відходом, звернув увагу на його годинник. Тоді я ще погано розбирався в швейцарських марках, але цей годинник вразили мене своєю красою. Пізніше я дізнався, що цей «бомж» - мільярдер з Австрії, на якого ми всі вантажимо метал. І вкотре 10 купив наших партнерів разом з їх диванами, картинами і довгоногими секретарками ...

Машини, вілли і яхти ми не можемо носити з собою в портфелі. А ось такий невеликий аксесуар, як престижні швейцарські годинники, може розповісти про свого господаря багато чого. Погодьтеся, коли ви бачите на руці у людини хронометр вартістю півмільйона доларів, я думаю, питання щодо його фінансової спроможності відпадають самі собою.

Я хочу познайомити вас з кращими марками швейцарських годинників. Рейтинг цей складений виключно виходячи з моїх особистих уподобань, тому досить суб'єктивний.

Супер преміум клас.

Audemars Piguet - марка унікальна у всіх відношеннях Audemars Piguet - марка унікальна у всіх відношеннях. Вона по праву знаходиться на самій вершині годинникової піраміди. Дійсно на вершині, оскільки в світі навряд чи знайдеться більш двох-трьох компаній, що випускають настільки ж престижні годинник. Але і серед цих супер брендів Audemars Piguet виділяється тим, що є єдиною повністю незалежною фірмою. Володіють і управляють якої прямі нащадки засновників.

Vacheron Conctantin - одна з найдорожчих і престижних традиційних марок Vacheron Conctantin - одна з найдорожчих і престижних традиційних марок. Найдорожчі моделі Vacheron Constantin неможливо просто прийти і купити. Такі вироби робляться на замовлення з урахуванням індивідуальних побажань клієнта. Фірма взагалі не випускає годин, які можна було б віднести до класу недорогих. Ціна найскромніших моделей в сталевому корпусі стартує від 9.5 тис. Доларів. Мати Vacheron Constantin - це те ж саме, що стати власником «Роллс-Ройса». Абсолютно надійно, неймовірно престижно і надзвичайно дорого. (Відмітна риса - мальтійський хрест на циферблаті і торці заводний головки).

Patek Philippe - ця годинна марка пишається своїм походженням і своїми уявленнями про якість і естетику Patek Philippe - ця годинна марка пишається своїм походженням і своїми уявленнями про якість і естетику. Компанія була заснована в 1839 році графом Норбером Антуаном де Патеком, а через 6 років до її складу увійшов годинниковий майстер Жан Андре Філіпе. І з моменту створення фірми областю її інтересів завжди було виробництво обмежених серій механічних годинників і найскладніших механізмів. Девіз батьків - засновників: кращі і самі коштовний годинник у світі є визначальними.

Breguet - престижні швейцарські годинники, які носили імператори, королі, а нині носять президенти Breguet - престижні швейцарські годинники, які носили імператори, королі, а нині носять президенти. На сьогоднішній день виробником легендарних годин традиційної марки Breguet є фірма Montres Bregue (входить до складу Swatch Group). Вона розробляє головним чином ексклюзивні складні моделі годин і елітні годинникові механізми, використовувані в годиннику багатьох марок.

Преміум клас.

Zenith - перші години, які подолали звуковий бар'єр на кордоні відкритого космосу в рамках проекту Stratos Zenith - перші години, які подолали звуковий бар'єр на кордоні відкритого космосу в рамках проекту Stratos. Історія бренду починається з 1865 року. Свою назву годинник отримав, завдяки захопленню астрономією свого засновника - інженера Жоржа Фавра -Жако. Сьогодні ці престижні годинник вибирають дослідники полюсів Жан-Луї Етьєн і Йохан Ернст Нільсон, екстремали-новатори Фелікс Баумгартнер (стрибок зі стратосфери) і Ален Робер.

Ulusse Nardin - компанія, створена Уліссом Нарденом в 1846 році, звернула свою увагу на морські хронометри і не прогадала Ulusse Nardin - компанія, створена Уліссом Нарденом в 1846 році, звернула свою увагу на морські хронометри і не прогадала. Завдяки своїй унікальній точності, морські хронометри Ulusse Nardin дуже швидко завоювали загальне визнання. А стилізований якір з тих пір став емблемою марки.

Rolex - ще ні однієї швейцарської годинникової марки не вдавалося створити собі таку міцну репутацію абсолютно надійних годин, здатних працювати і під водою, і на суші Rolex - ще ні однієї швейцарської годинникової марки не вдавалося створити собі таку міцну репутацію абсолютно надійних годин, здатних працювати і під водою, і на суші. Частково це заслуга унікальної конструкції - так званої «устричний раковини». Оброблювана зі шматка стали або золота, вона здатна витримувати занурення на глибину 50-100 метрів. Девіз компанії: «Ваш Rolex витримає все, що витримає ваша рука».

Franck Muller-всім відома «бочка» Franck Muller-всім відома «бочка». Для багатьох Франк Мюллер був втіленням генія одинаки, який проводив дні безперервно в самоті, схилившись над робочим столом. І лише кілька присвячених знали, що Мюллер розробляє механізми найвищої складності на замовлення годинних компаній. Механізми ці були в основному продані раніше, ніж представлені для широкого огляду. Ось такий він Франк Мюллер.

Перший клас.

Omega -вибір Пірса Броснана (Джеймса Бонда) Omega -вибір Пірса Броснана (Джеймса Бонда). Omega - одна з провідних марок корпорації Swatch Group. Це єдина в світі годинна фірма, що випустила годинник зі спуском Сo-Axial. І тим самим змінила основний принцип роботи механічних годинників, який існував протягом більше двох століть. Спуск Сo-Axial практично повністю усуває тертя і підтримує високу точність ходу протягом тривалого часу.

Rado -    следуядевізу «Бути не схожим на інших», Rado вдалося створити неповторні моделі Rado - следуядевізу «Бути не схожим на інших», Rado вдалося створити неповторні моделі. Як по використанню незвичайних матеріалів (композитні сплави високої міцності) для корпуса, так і по загальному дизайну. Сьогодні Rado - сама впізнанна і успішна марка годин високого класу корпорації Swatch Group.

Bretlihg -Неможливість сказати, що раніше виникло: перші години або мрії людей про небо Bretlihg -Неможливість сказати, що раніше виникло: перші години або мрії людей про небо. Завдяки компанії Bretlihg, заснованої в 1864 році, ці два поняття тепер йдуть рука об руку. Її девіз: «Прилади для професіоналів». Bretlihg так довго і міцно пов'язана з авіацією, що не кожен відразу згадає, годинник вона виробляє або літаки.

TAG Heuer - олімпійський девіз говорить: «Швидше, вище, сильніше» TAG Heuer - олімпійський девіз говорить: «Швидше, вище, сильніше». Марка TAG Heuer - фахівець з хронографів і спортивним годинах - твердо вкоренилася не тільки в світі чоловіків, а й у світі жінок. На тонкій грані між сучасною, майже футуристичної технологією і безсмертної класикою знаходиться щось, що з'єднує в цій марці історію і технологію.

Philippe Charriol чуть і майже грайливе відношення до всіх деталей - ось те, що відрізняє головного розробника моделей годин француза Філіпа Шаррьолля від конкурентів Philippe Charriol чуть і майже грайливе відношення до всіх деталей - ось те, що відрізняє головного розробника моделей годин француза Філіпа Шаррьолля від конкурентів. Завдяки його фантазії, вдалося створити колекцію годинників, в якій по суті стираються грані між ювелірними виробами, аксесуарами і годинами.

Tissot -едва чи будь-яка інша марка годин стільки зробила для поширення швейцарської годинникової індустрії по всьому світу Tissot -едва чи будь-яка інша марка годин стільки зробила для поширення швейцарської годинникової індустрії по всьому світу. Всі керівники компанії Tissot були відомі своєю любов'ю до подорожей. Бурхливі пригоди, пережиті Чарльзом-Емілем Тіссо, який перетнув на санях всю Росію в кінці 19 століття, стали легендою. Сьогодні Tissot виробляє високоякісну продукцію з новаторським дизайном і чудовою ціною в співвідношенні з ефективністю.

Longines -Торгова маркаLongines і логотип марки - пісочний годинник з крилами, були офіційно зареєстровані в 1889 році в Берні Longines -Торгова маркаLongines і логотип марки - пісочний годинник з крилами, були офіційно зареєстровані в 1889 році в Берні. Цей логотип залишився незмінним і до сих пір. Longines виробляє моделі з помітними назвами, які залишаються в колекції, незважаючи на постійно мінливі смаки споживачів.

Звичайно, список престижних швейцарських годинників можна продовжувати і продовжувати. Залишилося багато прекрасних часових марок, які я не назвав. Але це буде вже не стаття, а каталог ...

У мене в колекції теж поки не всі перераховані марки. Але нічого, час є і є мета, і є до чого прагнути. Хто знає, може до кінця наступного року і в мене на руці будетAudemars Piguet або Patek Philippe. Чого і Вам всім бажаю!

І трохи реклами, куди ж без неї рідної ...

Господа трейдери! Підписалися на отримання анонсів внизу блогу - отримали корисну інформацію раніше за інших!
З вами був Сергій Євдокименко. Відповім на всі ваші запитання в коментарях.

Престижні швейцарський годинник. Кращі марки.

Доброго часу доби, дорогі читачі блогу   Ib-Broker Evda Доброго часу доби, дорогі читачі блогу Ib-Broker Evda !

Сьогодні в рубриці «За життя!» Я хочу розповісти вам про своє хобі. Я колекціоную наручний годинник. Ну, колекціоную це, напевно, занадто голосно сказано ... Звичайно, в моїй колекції не найпрестижніші швейцарський годинник, але і не найгірші!

А почалося моє захоплення з історії, яку я вам зараз і розповім.

Колись давним-давно, ще до форекса, я займався експортом металопрокату. Вантажили ми кораблів в той час, повинен вам сказати, чимало. І якось раз, довелось мені вести переговори з одними дуже заможними людьми, які металу відвантажували більше нашого. В офісі шикарна обстановка - шкіряні дивани, картини, довгоногі секретарки. На дворі був (точно не пам'ятаю), але рік десь 1997. Партнери наші в дорогих костюмах з золотими перснями на пальцях сидять за великими італійськими столами. А поруч з ними на приставному стільчику якийсь непоказний мужичок. Скромні джинсики, потертий піджачок. Сам весь непоказний, на зовнішній вигляд бомж бомжем! За весь час наших переговорів мужичок цей не промовив ні слова, тільки уважно все слухав і щось писав у зошит. Я був в повному подиві, хто це і що він тут робить. І тільки перед відходом, звернув увагу на його годинник. Тоді я ще погано розбирався в швейцарських марках, але цей годинник вразили мене своєю красою. Пізніше я дізнався, що цей «бомж» - мільярдер з Австрії, на якого ми всі вантажимо метал. І вкотре 10 купив наших партнерів разом з їх диванами, картинами і довгоногими секретарками ...

Машини, вілли і яхти ми не можемо носити з собою в портфелі. А ось такий невеликий аксесуар, як престижні швейцарські годинники, може розповісти про свого господаря багато чого. Погодьтеся, коли ви бачите на руці у людини хронометр вартістю півмільйона доларів, я думаю, питання щодо його фінансової спроможності відпадають самі собою.

Я хочу познайомити вас з кращими марками швейцарських годинників. Рейтинг цей складений виключно виходячи з моїх особистих уподобань, тому досить суб'єктивний.

Супер преміум клас.

Audemars Piguet - марка унікальна у всіх відношеннях Audemars Piguet - марка унікальна у всіх відношеннях. Вона по праву знаходиться на самій вершині годинникової піраміди. Дійсно на вершині, оскільки в світі навряд чи знайдеться більш двох-трьох компаній, що випускають настільки ж престижні годинник. Але і серед цих супер брендів Audemars Piguet виділяється тим, що є єдиною повністю незалежною фірмою. Володіють і управляють якої прямі нащадки засновників.

Vacheron Conctantin - одна з найдорожчих і престижних традиційних марок Vacheron Conctantin - одна з найдорожчих і престижних традиційних марок. Найдорожчі моделі Vacheron Constantin неможливо просто прийти і купити. Такі вироби робляться на замовлення з урахуванням індивідуальних побажань клієнта. Фірма взагалі не випускає годин, які можна було б віднести до класу недорогих. Ціна найскромніших моделей в сталевому корпусі стартує від 9.5 тис. Доларів. Мати Vacheron Constantin - це те ж саме, що стати власником «Роллс-Ройса». Абсолютно надійно, неймовірно престижно і надзвичайно дорого. (Відмітна риса - мальтійський хрест на циферблаті і торці заводний головки).

Patek Philippe - ця годинна марка пишається своїм походженням і своїми уявленнями про якість і естетику Patek Philippe - ця годинна марка пишається своїм походженням і своїми уявленнями про якість і естетику. Компанія була заснована в 1839 році графом Норбером Антуаном де Патеком, а через 6 років до її складу увійшов годинниковий майстер Жан Андре Філіпе. І з моменту створення фірми областю її інтересів завжди було виробництво обмежених серій механічних годинників і найскладніших механізмів. Девіз батьків - засновників: кращі і самі коштовний годинник у світі є визначальними.

Breguet - престижні швейцарські годинники, які носили імператори, королі, а нині носять президенти Breguet - престижні швейцарські годинники, які носили імператори, королі, а нині носять президенти. На сьогоднішній день виробником легендарних годин традиційної марки Breguet є фірма Montres Bregue (входить до складу Swatch Group). Вона розробляє головним чином ексклюзивні складні моделі годин і елітні годинникові механізми, використовувані в годиннику багатьох марок.

Преміум клас.

Zenith - перші години, які подолали звуковий бар'єр на кордоні відкритого космосу в рамках проекту Stratos Zenith - перші години, які подолали звуковий бар'єр на кордоні відкритого космосу в рамках проекту Stratos. Історія бренду починається з 1865 року. Свою назву годинник отримав, завдяки захопленню астрономією свого засновника - інженера Жоржа Фавра -Жако. Сьогодні ці престижні годинник вибирають дослідники полюсів Жан-Луї Етьєн і Йохан Ернст Нільсон, екстремали-новатори Фелікс Баумгартнер (стрибок зі стратосфери) і Ален Робер.

Ulusse Nardin - компанія, створена Уліссом Нарденом в 1846 році, звернула свою увагу на морські хронометри і не прогадала Ulusse Nardin - компанія, створена Уліссом Нарденом в 1846 році, звернула свою увагу на морські хронометри і не прогадала. Завдяки своїй унікальній точності, морські хронометри Ulusse Nardin дуже швидко завоювали загальне визнання. А стилізований якір з тих пір став емблемою марки.

Rolex - ще ні однієї швейцарської годинникової марки не вдавалося створити собі таку міцну репутацію абсолютно надійних годин, здатних працювати і під водою, і на суші Rolex - ще ні однієї швейцарської годинникової марки не вдавалося створити собі таку міцну репутацію абсолютно надійних годин, здатних працювати і під водою, і на суші. Частково це заслуга унікальної конструкції - так званої «устричний раковини». Оброблювана зі шматка стали або золота, вона здатна витримувати занурення на глибину 50-100 метрів. Девіз компанії: «Ваш Rolex витримає все, що витримає ваша рука».

Franck Muller-всім відома «бочка» Franck Muller-всім відома «бочка». Для багатьох Франк Мюллер був втіленням генія одинаки, який проводив дні безперервно в самоті, схилившись над робочим столом. І лише кілька присвячених знали, що Мюллер розробляє механізми найвищої складності на замовлення годинних компаній. Механізми ці були в основному продані раніше, ніж представлені для широкого огляду. Ось такий він Франк Мюллер.

Перший клас.

Omega -вибір Пірса Броснана (Джеймса Бонда) Omega -вибір Пірса Броснана (Джеймса Бонда). Omega - одна з провідних марок корпорації Swatch Group. Це єдина в світі годинна фірма, що випустила годинник зі спуском Сo-Axial. І тим самим змінила основний принцип роботи механічних годинників, який існував протягом більше двох століть. Спуск Сo-Axial практично повністю усуває тертя і підтримує високу точність ходу протягом тривалого часу.

Rado -    следуядевізу «Бути не схожим на інших», Rado вдалося створити неповторні моделі Rado - следуядевізу «Бути не схожим на інших», Rado вдалося створити неповторні моделі. Як по використанню незвичайних матеріалів (композитні сплави високої міцності) для корпуса, так і по загальному дизайну. Сьогодні Rado - сама впізнанна і успішна марка годин високого класу корпорації Swatch Group.

Bretlihg -Неможливість сказати, що раніше виникло: перші години або мрії людей про небо Bretlihg -Неможливість сказати, що раніше виникло: перші години або мрії людей про небо. Завдяки компанії Bretlihg, заснованої в 1864 році, ці два поняття тепер йдуть рука об руку. Її девіз: «Прилади для професіоналів». Bretlihg так довго і міцно пов'язана з авіацією, що не кожен відразу згадає, годинник вона виробляє або літаки.

TAG Heuer - олімпійський девіз говорить: «Швидше, вище, сильніше» TAG Heuer - олімпійський девіз говорить: «Швидше, вище, сильніше». Марка TAG Heuer - фахівець з хронографів і спортивним годинах - твердо вкоренилася не тільки в світі чоловіків, а й у світі жінок. На тонкій грані між сучасною, майже футуристичної технологією і безсмертної класикою знаходиться щось, що з'єднує в цій марці історію і технологію.

Philippe Charriol чуть і майже грайливе відношення до всіх деталей - ось те, що відрізняє головного розробника моделей годин француза Філіпа Шаррьолля від конкурентів Philippe Charriol чуть і майже грайливе відношення до всіх деталей - ось те, що відрізняє головного розробника моделей годин француза Філіпа Шаррьолля від конкурентів. Завдяки його фантазії, вдалося створити колекцію годинників, в якій по суті стираються грані між ювелірними виробами, аксесуарами і годинами.

Tissot -едва чи будь-яка інша марка годин стільки зробила для поширення швейцарської годинникової індустрії по всьому світу Tissot -едва чи будь-яка інша марка годин стільки зробила для поширення швейцарської годинникової індустрії по всьому світу. Всі керівники компанії Tissot були відомі своєю любов'ю до подорожей. Бурхливі пригоди, пережиті Чарльзом-Емілем Тіссо, який перетнув на санях всю Росію в кінці 19 століття, стали легендою. Сьогодні Tissot виробляє високоякісну продукцію з новаторським дизайном і чудовою ціною в співвідношенні з ефективністю.

Longines -Торгова маркаLongines і логотип марки - пісочний годинник з крилами, були офіційно зареєстровані в 1889 році в Берні Longines -Торгова маркаLongines і логотип марки - пісочний годинник з крилами, були офіційно зареєстровані в 1889 році в Берні. Цей логотип залишився незмінним і до сих пір. Longines виробляє моделі з помітними назвами, які залишаються в колекції, незважаючи на постійно мінливі смаки споживачів.

Звичайно, список престижних швейцарських годинників можна продовжувати і продовжувати. Залишилося багато прекрасних часових марок, які я не назвав. Але це буде вже не стаття, а каталог ...

У мене в колекції теж поки не всі перераховані марки. Але нічого, час є і є мета, і є до чого прагнути. Хто знає, може до кінця наступного року і в мене на руці будетAudemars Piguet або Patek Philippe. Чого і Вам всім бажаю!

І трохи реклами, куди ж без неї рідної ...

Господа трейдери! Підписалися на отримання анонсів внизу блогу - отримали корисну інформацію раніше за інших!
З вами був Сергій Євдокименко. Відповім на всі ваші запитання в коментарях.

Новости