Президент РТ піднявся на космічний човник «Буран» на космодромі Байконур

(Казань, 17 грудня, «Татар-інформ»). Президент Татарстану Рустам Мінніханов побував на борту космічного човника «Буран» в ході відвідування Музею космодрому Байконур. Про це повідомляє Прес-служба Президента РТ.

Човник входить в експозицію на відкритому повітрі. Тут же лідер республіки побував в меморіальних будиночках космонавтів Сергія Корольова і Юрія Гагаріна.

Усередині музею Мінніханову представили колекцію експонатів, фотографій, елементів ракет, розповіли про історію розвитку вітчизняного ракетобудування, продемонстрували документи і особисті речі космонавтів, макети реактивних двигунів, копію першого супутника Землі, капсули для тварин і багато іншого.

Усередині музею Мінніханову представили колекцію експонатів, фотографій, елементів ракет, розповіли про історію розвитку вітчизняного ракетобудування, продемонстрували документи і особисті речі космонавтів, макети реактивних двигунів, копію першого супутника Землі, капсули для тварин і багато іншого

Рустам Мінніханов залишив пам'ятний запис у книзі почесних гостей.

раніше він побажав членам екіпажу корабля «Союз МС-07», що стартував з космодрому Байконур, успішної експедиції на МКС і реалізації всіх поставлених завдань.

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Новости