Придане для новонародженого

  1. Питання перше.
  2. Питання друге.
  3. Питання третє.
  4. питання четверте
  5. Запитання п'яте.

У цій статті можна було б привести список необхідних речей, але таких статей дуже багато на різних ресурсах інтернету, мені ж хотілося б поділитися своїм досвідом

У цій статті можна було б привести список необхідних речей, але таких статей дуже багато на різних ресурсах інтернету, мені ж хотілося б поділитися своїм досвідом. Адже у мене ще свіжо в пам'яті той час, коли я, сидячи біля монітора, і готуючись до появи на світ свого малюка, задавалася безліччю питань: «Що купити? Де? У якій кількості? »І т. Д. І т.п. Тепер, через деякий час, на багато питань, як мені здається, я отримала відповіді. Почнемо по порядку.

Питання перше.

Чи варто купувати одяг до народження дитини, адже погана прикмета?

Вірити чи в прикмети чи ні - це особиста справа кожного, але давайте міркувати. Мені, наприклад, пощастило з пологовим будинком, там заборонялися свої дитячі речі, і видавалися пелюшки. Але це швидше виняток, ніж правило, в інших пологових будинках дівчинки везли з собою пакет пелюшок, сорочечок і повзунків, чи їм після пологів купували і привозили одяг чоловіки, мами, сестри, свекрухи і т. Д. З іншого боку, якщо вам не знадобилася дитячий одяг в пологовому будинку, то приїхавши з малюком додому ви стикаєтеся з необхідністю переодягнути малюка. Звичайно, можна попросити близьких родичів придбати і підготувати придане для новонародженого, поки ви в пологовому будинку, але який майбутній мамі не хочеться насолодитись чудовою часом в своєму житті і хто встоїть перед спокусою вибрати милі серцю дрібнички для свого малюка. Тому, якщо вірите в прикмету, просто шукайте компроміс, можна вибрати вподобані речі, записати артикули, магазини, скласти список, а придбати їх може, наприклад, ваш чоловік вже після того як ви народите.

Питання друге.

Якого розміру купувати одяг для новонародженої дитини?

Звичайно всі діти різні, але є усереднені показники фізичного розвитку дітей, вони відображені в таблиці розмір одягу і головних уборів . За своїй дитині можу сказати, що з 0 до 20 днів ми носили розмір 56 (мається на увазі розмір по зростанню), з 20 днів до півтора місяців - розмір 62, ріст в 3 місяці у моєї дитини був 62 см, а носили ми 68 розмір (по зростанню). Звичайно слід враховувати, що у різних виробників може відрізнятись розмірна сітка, тому, для зручності мам, на сайті Дисконт бебі Самара виміряли всі речі, і кожен покупець може виміряти одяг своєї дитини і подивитися, чи підійде за розміром дана модель.

Питання третє.

Який одяг і скільки купувати?

Відповідь на це питання залежить від того, в яку пору року народиться ваш малюк, чи будете ви його сповивати або використовувати одноразові підгузники. Якщо малюк народився взимку або восени, то тут набагато простіше, адже ви точно знаєте, яка температура у вас вдома, а літня погода непередбачувана, тому річним малюкам необхідно мати як комплекти одягу з теплого трикотажу з начосом ( футер ), Так і з легкого трикотажу ( кулірка ). Скільки необхідно комплектів одягу ви можете легко порахувати (якщо дитина перебуває весь час в одноразовому підгузку): 1 комплект прокинулися, вмивалися, переодяглися; 2 комплект пішли на прогулянку; 3 комплект прийшли з прогулянки переодяглися; 4 комплект ввечері викупалися, одяглися і лягли спати; 5 комплект на всякий екстрений випадок. Якщо прати кожен день, то необхідно 8-10 комплектів одного розміру.
Тепер розберемося з видами одягу для новонароджених. Безперечно дуже зручні комбінезони (сліпи), вони замінюють сорочечку і повзунки, також популярністю користуються боді, особливо ті, які повністю розстібаються, так як мами не дуже люблять одягати новонароджених через голову. Багато хто віддає перевагу користуватися традиційними повзунками і сорочечки.

питання четверте

Яких виробників дитячого одягу вибрати вітчизняних або зарубіжних?

На сьогоднішній день на ринку ясельного трикотажу можна знайти продукцію різних країн і різних цінових категорій.

Російський трикотаж, на мій погляд, це оптимальне співвідношення ціни і якості. Всі виробники шиють свої вироби з турецького або індійського трикотажу на імпортному обладнанні. Одяг сертифікована і відповідає всім необхідним вимогам і стандартам.

Брендовий ясельна одяг. Багато брендів шиють одяг для самих маленьких. це Chicco (Італія), NEXT (Великобританія), Gap (США), Gymboree (США), Carter's (США), H & M (Шведція) і т. Д. Звичайно, вони виробляють дуже якісний і красивий одяг. Єдиний мінус - це висока ціна.

Китайський одяг. Під «китайським одягом» я маю увазі не фабричну одяг, а так званий «ширпотреб». Всім відомо, що в Китаї шиють і дуже якісний одяг на експорт в США і Європу, але, на жаль, до нас часто потрапляє одяг не настільки хорошої якості, зшита в кустарних умовах. Перевага такого одягу - це низька ціна, але при цьому недоліком є ​​низька якість трикотажу та пошиття.

Запитання п'яте.

Де купити в магазині або в інтернеті?

У кожного виду шопінгу є свої переваги і недоліки. Купівля в магазині хороша тим, що можна все помацати, подивитися, може бути навіть приміряти. У інтернет-магазинів є свої переваги Перше - це ціна, яка часом навіть в два рази нижче, ніж в звичайному магазині, це пов'язано з невеликими витратами на утримання інтернет-магазину (не потрібна торгова площа, менше персоналаі т. Д.). Друге - це зручність покупки, її можна зробити не виходячи з дому.

Адже у мене ще свіжо в пам'яті той час, коли я, сидячи біля монітора, і готуючись до появи на світ свого малюка, задавалася безліччю питань: «Що купити?
Де?
У якій кількості?
Чи варто купувати одяг до народження дитини, адже погана прикмета?
Якого розміру купувати одяг для новонародженої дитини?
Який одяг і скільки купувати?
Де купити в магазині або в інтернеті?

Новости