Приємний сюрприз для коханого в домашніх умовах

Що ми даруємо нашим улюбленим чоловікам

Що ми даруємо нашим улюбленим чоловікам? Які приємні сюрпризи для коханого зробити в наших силах? Парфумерію, краватки, щоденники, візитниці тощо. Але не думайте, що поширена думка, що важливий не настільки подарунок, скільки увагу, завжди вірно. Багато чоловіків в таємниці мріють, щоб їх дама піднесла їм щось нове і незвичайне, то, що перевершить їх очікування. Так що ж цим може бути? А давайте пофантазуємо.

Можна зробити щось оригінальне. Таке, про що хлопцеві буде приємно розповісти своїм друзям і навіть похвалитися Вами.

  1. Прийшовши додому втомленим і без сил, йому буде дуже приємно отримати від вас тапочки-масажер. Одним натисканням він отримає величезне задоволення і насолоду. Повірте мені! Можна зробити щось романтичне. Купіть суші, заваріть зеленого чаю і станьте перед ним в ролі гейші-соблазітельніци.
  2. Подаруйте вашому благовірному заряд позитиву! У магазинах так багато футболок, брелоків, кухлів з прикольними написами. Вони коштують не дорого, а підняти настрій вони зможуть на всі 100%. На роботі під час обіду, він буде пам'ятати про Вас, дивлячись на кружку, подаровану Вами, і зігріватися теплими думками про Вас.
  3. Чоловіки за своєю природою - це мисливці, добувачі, екстримали. Подаруйте йому поїздку на квадроциклі або стрибок з парашутом. Всколотніте його від буденності.
  4. А якщо чоловікові, навпаки, не вистачає чогось постійного, сімейного, то приготуйте йому чогось смачного з його дитинства, що йому готувала мама, повірте, він буде вдячний Вам за це. Навіє дитячі спогади.
  5. Еротичний вечір в сексуальному вбранні, в тому, в якому йому подобається найбільше. Дізнайтеся його улюблений колір, чи любить він ажурні речі, латексні або тематичні, наприклад, форма школярки або медсестри. вам нудно ввечері не буде!
  6. Сексуальний сюрприз - те, що він точно не очікує від Вас. Експериментуйте, книг на цю тематику досить в інтернеті, де можна все побачити наочно і почерпнути не тільки для подарунка, але і для Ваших відносин, перейти на нову, ще невідому щабель, можливо навіть повернути любов у відносинах.
  7. Влаштуйте романтичне побачення для двох. У літню пору можна влаштувати пікнік на природі: в лісі, на березі річки, катання на човні; в зимовий - сходити в відокремлене кафе, вдома при свічках.
  8. Дізнайтеся про друзів, з якими він був дуже близький, але втратив зв'язок. У соціальних мережах по одним прізвища та імені можна знайти їх, це не складе труднощів. Організуй, щоб вони як би ненароком приїхали в гості. Друзям теж будуть раді, і будете Ви чарівницею, яка посприяла зустрічі кращих друзів!
  9. Квиток на матч улюбленої команди. Тільки спочатку дізнайтеся його улюблений вид спорту, щоб не потрапити в халепу.

Підносите сюрприз від серця, з душею, тоді будь-яка дрібниця стане справжнім подарунком.

Рекомендуємо до прочитання

оцінити:

Submit Rating

Середній рейтинг / 5. Оцінок:

Отримуйте оновлення в реальному часі прямо на вашому пристрої

Підписатися

Що ми даруємо нашим улюбленим чоловікам?
Які приємні сюрпризи для коханого зробити в наших силах?
Так що ж цим може бути?

Новости