Приховане вплив на оточуючих

Подробиці Створено: 26.09.2011 20:38 Переглядів: 10477

2011 20:38 Переглядів: 10477

Сучасне суспільство часто не помічає проблем окремо взятої людини, але ж це ми з вами - це наше життя. У кожного з нас бувають неприємності на роботі, ми не можемо знайти взаєморозуміння в сім'ї або страждаємо від нерозділеного сім'ї. Безліч людей страждає від самотності. Інші не можуть вибратися з убогості.


А ви знаєте, що можна змінити своє життя і стати успішним і щасливим?

Ні, це не спосіб чергового витягування грошей з довірливих читачів. В кінці цієї статті будуть посилання на безкоштовне скачування книг, за якими ви зможете навчитися змінювати свою долю.


Управляти свідомістю оточуючих люди хотіли з давніх часів, але методики були досить примітивні. Це на сцені можна було проробляти загадкові паси руками, пильно вдивлятися в випробуваного і розгойдувати маятник перед його очима. У реальному житті це знайшло застосування тільки в окремих областях медицини.


Тільки в середині ХХ століття в даній області намітився помітний прорив, прихований вплив на людей зацікавило багато спецслужб, і з'явилися зовсім нові методики. прихований гіпноз був настільки дієвий, що всі розробки були ретельно засекречені, і доступ до них став вкрай обмежений.


Тільки спочатку ХХI століття частина знань просочилася у відкриту пресу і стала доступна всім бажаючим. Я виклав дві книги від різних авторів, щоб можна було найбільш повно ознайомитися з цими методиками. Моя думка - знання треба не продавати, а робити їх загальним надбанням. Вони написані в легкій пізнавальній формі і дозволять отримати навички, за допомогою яких ви навчитеся унікальному ефективному переконання. Будинки і на роботі, з рідними і товаришами по службі ви зможете застосовувати техніку маніпуляції свідомістю, що помітно змінить ставлення до вас і змусить рахуватися з вашою думкою. Після цього ви самі будете упевнені в собі, відчуєте самоповагу, а це прямий шлях до того, що оточуючі почнуть поважати вас.


Управління свідомістю - це готовий інструмент, що дозволяє впливати на підсвідомість оточуючих. Ви зможете з успіхом коригувати їх поведінку і мислення, а значить кардинально змінити своє життя. Звичайно, це зажадає певних зусиль, але мистецтво переконання варто цього. Чим більше ви будете займатися, тим краще стане остаточний ефект.
Я бажаю вам успіхів на цьому терені. Знаходьте свою любов, робіть запаморочливу кар'єру і будьте щасливі!

А ви знаєте, що можна змінити своє життя і стати успішним і щасливим?

Новости