Прийом відходів пластика і пластмаси в Краснодарі

  1. Прийом ПЕТ, пляшок з-під побутової хімії
  2. Скупка пластмаси в Краснодарі і Краснодарському краї
  3. Закупівля полімерних відходів
  4. Пластикові бутилки
  5. Неліквіди і заводський брак
  6. Наші партнери:

Зараз вже ніхто не зможе уявити життя без пластику. Винахід, безсумнівно, полегшило наше життя, адже саме з пластику та пластмаси виготовляється безліч потрібних нам в побуті речей - побутова техніка, упаковки кремів і побутової хімії, канцелярське приладдя, деякі деталі. Само собою зрозуміло, що у кожного виробу існує свій термін експлуатації, після якого пластикові вироби відправляються прямо в сміттєві контейнери. Але ж можна розпорядитися цими відходами більш раціонально - здати нам. Наша компанія виробляє скупку і переробку пластикових і пластмасових виробів. Ми пропонуємо обміняти Ваш пластик на наші гроші.

Прийом ПЕТ, пляшок з-під побутової хімії

Побутова хімія - то, без чого не обходиться жоден будинок і жодне підприємство. Як правило, подібного роду продукція упаковується в пластикові пляшки, так само як і таблетки, крему, питна вода і т.д. Такі пляшки дуже зручні в експлуатації: можуть мати практично будь-яку форму, та й важать мало. Але одного разу все ці таблетки, вода, крему і побутова хімія закінчуються, що робить пляшки марними. Тоді їх шлях лежить прямо на звалище. Однак, потрапляючи на звалище, вони створюють загрозу екології, адже не розкладаються в природних умовах. І, коли Ви наступного разу будете тримати в руках порожню пляшку - подумайте про майбутнє наших дітей і про те, яку екологію ми їм передамо ... Наша компанія допомагає природі стати чистішим. Ми скуповуємо і переробляємо ПЕТ пляшки, а також пластикову тару з-під побутової хімії. Приймаємо як в спресованому вигляді, так і розсипом.

Скупка пластмаси в Краснодарі і Краснодарському краї

У Вас накопичилося багато відпрацювала своє пластмаси і Ви не знаєте, куди її подіти? Викинути - це найпростіший вихід, але невигідний. Адже якщо подумати, то коли-то Ви витратили свої гроші на її придбання. Куди більш розумно буде здати їх і отримати за них гроші. Але тепер слід вибрати фірму, яка б запропонувала найбільш приємну ціну за все це «добро». Тепер Вам не потрібно шукати і ламати голову. Здайте пластмасу нам. Наша фірма не тільки займається скупкою, а й пропонує найвигідніші розцінки.

Наша фірма не тільки займається скупкою, а й пропонує найвигідніші розцінки

Закупівля полімерних відходів

  • Поліетилен Низького Тиску (ПНД) до 20 руб.
  • Поліетилен високого тиску (ПВД) до 14 руб.
  • Поліпропілен (ПП) від 5 до 14 руб.
  • Полістирол загального призначення від 8 до 20 руб.
  • Поліамід (ПА) від 1 до 14 руб.

Види пластикових відходів

Іграшки, ящики, каністри та ін.

Виробляємо прийом пластикового брухту іграшок, скриньок, різних пластмасових корпусів побутової техніки та електроніки.

Пластикові бутилки

Купуємо пластикові пляшки з-під побутової хімії, пляшки ПВД, ПНД, ПП в будь-якій кількості, пресовані і розсипом.

Неліквіди і заводський брак

Купуємо заводський брак пластикових виробів, шлюб і відходи меблевого жорсткого ПВХ, CD / DVD диски.

Наші партнери:

www.1-top.ru

Новости