прикольні штучки


Універсальний зарядний пристрій

Пристрій IDAPT I2 + Universal Charger вартістю $ 40 дозволяє одночасно виробляти зарядку акумуляторів трьох різних гаджетів Пристрій IDAPT I2 + Universal Charger вартістю $ 40 дозволяє одночасно виробляти зарядку акумуляторів трьох різних гаджетів. Завдяки наявності великої кількості змінних роз'ємів можна заряджати близько 4000 пристроїв. Це можуть бути мобільні телефони, бездротові гарнітури, планшетні комп'ютери, ігрові приставки, медіаплеєри, цифрові фотоапарати, GPS-навігатори та т.п.


Флешка-кролик

Оскільки за китайським календарем ми маємо рік кролика, то в продажу з'явилися забавні флешки Kingston Lucky Bunny Drive вартістю $ 13 у вигляді голови усміхненого кролика з довгими вухами Оскільки за китайським календарем ми маємо рік кролика, то в продажу з'явилися забавні флешки Kingston Lucky Bunny Drive вартістю $ 13 у вигляді голови усміхненого кролика з довгими вухами. Ємність флешки 4 Гб.


багатофункціональний альтиметр

Пристрій 6-in-1 Multifunction Mini Digital Altimeter + Compass знадобиться любителям екстремальних видів спорту, таким, як альпіністи, гірськолижники, сноубордисти і парашутисти Пристрій 6-in-1 Multifunction Mini Digital Altimeter + Compass знадобиться любителям екстремальних видів спорту, таким, як альпіністи, гірськолижники, сноубордисти і парашутисти. Це компактний цифровий альтиметр, що дозволяє визначати висоту над рівнем моря в діапазоні від -700 до +10000 метрів. Також він вміє вимірювати атмосферний тиск в межах від 300 до 1100 мбар, температуру як за Фаренгейтом, так і за Цельсієм (від -10 ° С до +60 ° С). Є вбудований цифровий компас і годинник. Пристрій може показувати прогноз погоди на добу вперед. Гаджет має компактні розміри, легко поміщаючись в долоні. Для кріплення до поясу або рюкзаку є міцний карабін. Ціна цілком доступна - $ 15.


Підводна фотокамера

Більшість сучасних водозахищеного фотоапаратів можуть витримати занурення на глибину всього кілька метрів Більшість сучасних водозахищеного фотоапаратів можуть витримати занурення на глибину всього кілька метрів. З камерою SeaLife Dive & Sport Mini II camera можна занурюватися на граничну глибину 43 метри, що дозволяє проводити фотографування затонулих кораблів. Дозвіл сенсора камери 9 Мп, можна також виробляти відеозйомку з роздільною здатністю 640 х 480. Оптичного зуму немає, тільки 3-кратний цифровий. LCD-екран має діагональ 2,4 дюйма. Об'єм вбудованої пам'яті становить 28 Мб, є слот для карт пам'яті формату SD ємністю до 8 Гб. Харчування здійснюється від двох ААА-батарейок, яких вистачить для того, щоб зробити 100 знімків. Камера має дуже міцний корпус, здатний витримувати високий тиск води і сильні удари.


Телеоб'єктив для iPhone

Власники смартфонів iPhone, які бажають розширити фотографічні можливості свого телефону, можуть придбати телеоб'єктив PhotoJojo's 8Х zoom lens kit вартістю $ 35 Власники смартфонів iPhone, які бажають розширити фотографічні можливості свого телефону, можуть придбати телеоб'єктив PhotoJojo's 8Х zoom lens kit вартістю $ 35. Завдяки спеціальній накладці на корпус і спеціальному кріпленню до йде в комплекті компактному штатива цей об'єктив розташовується співвісно штатному об'єктиву вбудованої камери. Довжина об'єктива порівнянна з довжиною самого смартфона, так що місце в сумці або рюкзаку знайти для нього не складно. А в результаті отримуємо можливість фотографувати досить віддалені об'єкти.


Стаціонарний телефон з iPhone

Володарі iPhone, яким набридло брати його будинку в руки і тримайте телефон біля вуха, можуть придбати спеціальну приставку iPhone Desktop Handset, яка до певної міри перетворює iPhone в домашній стаціонарний телефон зі стандартною трубкою Володарі iPhone, яким набридло брати його будинку в руки і тримайте телефон біля вуха, можуть придбати спеціальну приставку iPhone Desktop Handset, яка до певної міри перетворює iPhone в домашній стаціонарний телефон зі стандартною трубкою. В результаті можна відповідати на дзвінки, не тримаючи смартфон в руках. Заодно ця приставка дозволяє заряджати акумулятор смартфона. Ціна такого задоволення $ 60.


Клавіатура для емотикони

Для завсідників чатів і форумів компанія Lavatelli придумала концепт додаткової клавіатури Emoticon Keypad з 16 круглими кнопками, натискання на які дозволяють вставляти в текст різні смайлики (емотикони) Для завсідників чатів і форумів компанія Lavatelli придумала концепт додаткової клавіатури Emoticon Keypad з 16 круглими кнопками, натискання на які дозволяють вставляти в текст різні смайлики (емотикони). До комп'ютера ця клавіатура підключається через USB. Чи буде така клавіатура випускатися в дійсності, поки невідомо.

Михайло ГУТ

Новости