прикольні штучки


кімнатний НЛО

Японська компанія TakaraTomy випустила в продаж забавну іграшку - компактний кімнатний вертоліт QFO з дистанційним управлінням, що нагадує в польоті тарілку прибульців Японська компанія TakaraTomy випустила в продаж забавну іграшку - компактний кімнатний вертоліт QFO з дистанційним управлінням, що нагадує в польоті тарілку прибульців. Корпус апарату виконаний з пінопласту, між чотирма ніжками-опорами розташувався гвинт, насаджений на вал мікроелектродвигунів. 30 хвилин зарядки вбудованого акумулятора вистачає на 4 хвилини польоту. При ціні всього $ 32 іграшка є хорошим розвагою.


стильний DVD-плеєр

Нещодавно південнокорейська компанія LG Electronics представила свій новий   DVD-плеєр   DVS450H Нещодавно південнокорейська компанія LG Electronics представила свій новий DVD-плеєр DVS450H. У ньому немає звичного висувного лотка для диска, диск поміщається в круглу западину в середині корпусу. Плеєр може працювати як в горизонтальному, так і у вертикальному положенні, його навіть можна повісити на стіну. Він має роз'єм HDMI, що дозволяє дивитися відео з роздільною здатністю 1080p. Завдяки наявності USB-порту до плеєра можна підключити флешку або зовнішній вінчестер. Формати відтворення файлів: DVD, CD, DivX, MP3, WMA і JPEG. Підтримуються також формати стисненого відео DivX HD і Xvid-H. Продається плеєр за ціною $ 240.


Мишка для футбольних фанатів

Напередодні чемпіонату світу з футболу в продаж за ціною $ 45 надійшли оригінальні комп'ютерні мишки, форма корпусу яких нагадує жіноче тіло Напередодні чемпіонату світу з футболу в продаж за ціною $ 45 надійшли оригінальні комп'ютерні мишки, форма корпусу яких нагадує жіноче тіло. Ліва і права кнопки миші розташувалися під виступами жіночих грудей. У комплекті з мишкою є лялькова футболка з назвою однієї з країн-учасниць світового чемпіонату, яку можна одягнути на мишку.


Годинник-медіацентр

Годинник-будильник CVT i3101 вартістю $ 100 є за сумісництвом док-станцією для телефонів iPhone і плеєрів iPod Годинник-будильник CVT i3101 вартістю $ 100 є за сумісництвом док-станцією для телефонів iPhone і плеєрів iPod. Поточний час відображається на блакитному 3.5-дюймовому LCD-екрані. Для управління відтворенням музики з плеєра є зручні сенсорні кнопки. Музику можна слухати також через вбудоване FM-радіо або відтворювати з файлів SD-карти пам'яті, для якої є кард-рідер. Для підключення до комп'ютера є USB-роз'єм. Завдяки стандартним аудіороз'ємів до цих мультимедійним годинах можна підключити також будь-який інший плеєр або зовнішню акустичну систему. Пристрій можна повісити на стіну, для цього передбачено кріплення.


хромований джойпад

Китайська компанія China's Dream Cheeky, відома як виробник різних USB-гаджетів, випустила в продаж джойпад, корпус і кнопки якого виготовлені з полірованої хромованою стали Китайська компанія China's Dream Cheeky, відома як виробник різних USB-гаджетів, випустила в продаж джойпад, корпус і кнопки якого виготовлені з полірованої хромованою стали. Нижня частина корпусу покрита шаром гуми, що запобігає вислизання з рук під час гри. Під'єднується джойпад до USB-порту будь-якого комп'ютера. Виглядає солідно і стильно.


файлове медведехраніліще

На перший погляд іграшка Teddy Bear USB Drive виглядає як звичайний дитячий ведмедик На перший погляд іграшка Teddy Bear USB Drive виглядає як звичайний дитячий ведмедик. Однак у цього ведмедика можна зняти голову, під якою виявиться USB-конектор вбудованої флешки. Розміри ведмедика досить компактні - 8 x 9.5 см, а важить він всього 20 грам. При невеликій ціні $ 17 отримуємо відмінний подарунок для сучасних дітей.


Прищіпка-зарядка

Пристрій Multi Cellular Batteries USB Tiny Charger вартістю $ 12 за зовнішніми ознаками є прищіпка Пристрій Multi Cellular Batteries USB Tiny Charger вартістю $ 12 за зовнішніми ознаками є прищіпка. Насправді це зарядний пристрій для акумуляторів мобільних телефонів будь-яких моделей. На торці псевдопріщепкі розташувався USB-конектор для підключення до USB-порту комп'ютера, а притискний пристрій має пружинні контакти для акумулятора мобільника. Єдина незручність - це необхідність для зарядки вийняти акумулятор із телефону. Але це компенсується універсальністю.

Михайло ГУТ

Новости