Прикраси з коралу - мода літо 2017

  1. Орієнтуємося на фасон одягу
  2. враховуємо стиль
  3. Звертаємо увагу на колір
  4. цікавимося формою
  5. комбінуємо

09.06.2017 09

Коралові прикраси ідеальні для літа - вони не губляться на тлі соковитих кольорів тканин і під яскравим сонячним світлом, тому дизайнери пропонують носити їх з різною одягом. Розглянемо наймодніші варіанти для літнього сезону 2017.

Орієнтуємося на фасон одягу

Спекотні дні просто вимагають від дівчат легких суконь. Фасонів такого одягу безліч, коралові намиста можна підібрати практично до кожного. Сукня-сорочка з коміром - чокер в одну нитку, романтичний сарафан з глибоким декольте - намиста в кілька ярусів, елегантне плаття-футляр - кольє.

Детальніше   Детальніше   Детальніше Детальніше Детальніше Детальніше

враховуємо стиль

Аксесуари з корала, як правило, виглядають демократично. Тому особливо гармонійні вони в ансамблях етнічного та романтичного стилів, в кежуал-комплектах - повсякденних образах для роботи, прогулянок, дружніх і корпоративних вечірок, побачень. Але ювеліри пропонують і розкішні коштовності з корала з золотом, які підходять до вечірніх туалетів.

Звертаємо увагу на колір

Найчастіше коралові прикраси червоного кольору. Вони поєднуються з одягом ахроматических тонів (білий, чорний, сірий), нарядами в холодній синьо-зеленій гамі і візерунчастими, в яких присутні відтінки червоного. Рожеві різновиди мінералу надають аксесуарам витонченість і ніжність, червоний корал виглядає ефектніше.

Детальніше   Детальніше Детальніше Детальніше

цікавимося формою

Оскільки крихкий матеріал складний в обробці, коралу в ювелірних виробах надають зазвичай сферичну (кулясту) форму. Але це не заважає сережках, намист, браслетів виглядати яскраво - з таким завданням прекрасно справляється природний колір мінералу. Ще ефектніше прикраси з намистинами неправильної конфігурації. За рахунок гри світла на опукло-увігнутих поверхнях відтінок набуває неповторність, а сам камінь здається прозорим.

Детальніше Детальніше

комбінуємо

Свіже враження гарантовано, якщо в ювелірному виробі корал присутній в комбінації з іншими природними мінералами, особливо з перлами.

Детальніше Детальніше

Одна з пропозицій літньої моди - надягати разом коралові і перлинні намиста схожого дизайну, наприклад, з срібними намистинами-Шарм. Важливо лише врахувати, що нитки перлів повинні відрізнятися по довжині, щоб красиво лежати, не заважаючи один одному.

Детальніше   Детальніше Детальніше Детальніше

Прикраси з коралу гарні в комплектах, якщо відтінок підібраний точно або з плавним градуировкой тони.

Детальніше   Детальніше Детальніше Детальніше

Представлені на фото до статті та інші коралові прикраси ви знайдете в колекції Coral jewelry - вибирайте!

Повернутися до списку новин

Новости