Примірювальна в інтернеті - віртуальна примірювальна кімната для одягу.

aver.ru

цікаво → Примірювальна в інтернеті - віртуальна примірювальна кімната для одягу. печатка →   цікаво   → Примірювальна в інтернеті - віртуальна примірювальна кімната для одягу

Примірювальна в інтернеті - віртуальна примірювальна кімната для одягу.

Сайт, швидше за все, підійде дівчатам, так як розміри моделей не такі вже й великі. Однак подивитися і комбінувати є з чого і з чим.

САЙТ BEMYDRESS.RU.

Тут можна міряти реальні наряди з магазинів на прекрасних моделях, створювати стилі і обговорювати їх, читати матеріали про моду і брати участь в конкурсах.

Створення стилів - не тільки приємна гра, але ще і хороший спосіб бути в курсі того, що відбувається в одній з найбільш спокусливих областей людського життя, в світі одягу, шопінгу і моди.

BeMyDress - це віртуальна примірювальна. Тут є пара десятків моделей, кожна з яких абсолютно реальна (ви можете зустріти їх на вулиці). Більше 3000 предметів одягу, взуття та аксесуарів з колекцій провідних брендів та магазинів, представлених в Росії. Тут можна складати реалістичні наряди і переконатися в тому, що стиль - це не тільки те, що ми звикли носити кожен день.

Цей проект був задуманий для того, щоб будь-яка жінка могла не витрачати час на нескінченні пошуки цікавих, красивих, незвичайних речей, які підходять саме їй (такі речі ми називаємо «ідеальними»). Але жінки, наші користувачі, як завжди, знайшли краще застосування цієї ідеї. Вони не тільки знаходять нові, оригінальні варіанти для особистого гардеробу, а й, створюючи стилі, створюють свій новий образ, нову себе!

Хоча, сьогодні хороший весільний салон в москві надасть більше сервісу і уваги.

На BeMyDress представлено понад 300 марок і магазинів. Спектр стильових напрямків по-справжньому широкий: починаючи від брендів класу люкс і закінчуючи молодими російськими дизайнерами. Серед них марки Hugo Boss, Vicini, Ralph Lauren, Calvin Klein, Gant, JNBY, Adidas, Massimo Dutti, Zara, Uniqlo, Top Shop, Inshade, Nina Donis, Fred Perry, магазини Cara & Co ;, Randez Vous, Click-Boutique, Eke People, Кузнецький Міст 20, Marks & Spencer; і багато інших.

Мільйони дівчат по всьому світу вже захоплені аналогічними проектами.

BeMyDress.ru - абсолютно нова, високотехнологічна майданчик для експериментів зі стилем! Це і прекрасна забава, і можливість реалізувати свої креативні здібності, і сучасний формат того, що називається "на інших подивитися і себе показати"

Це і прекрасна забава, і можливість реалізувати свої креативні здібності, і сучасний формат того, що називається на інших подивитися і себе показати

Як скористатися віртуальною примірочної.

- натисніть кнопку створити стиль (якщо ви хочете відредагувати «стиль дня», натисніть поліпшити);

- за допомогою відповідних посилань виберіть модель, фон, речі;

- за допомогою відповідних посилань виберіть марку, колекцію, аксесуари одягу;

- відповідний аксесуар потрібно перетягнути на модель (або просто натиснути на нього);

- щоб скасувати вибір, натисніть Зняти все;

- якщо ви хочете зберегти створений вами стиль на BeMyDress.ru, натисніть Зберегти та пройдіть процедуру реєстрації.

Примірювальна в інтернеті - віртуальна примірювальна кімната для одягу.

Новости