Пристрій захисту від перенапруг - купити УЗИП Київ

  1. Як вибрати пристрої захисту від перенапруг
  2. типи УЗИП
  3. Сфера застосування УЗИП

Як вибрати пристрої захисту від перенапруг

Як відомо, пристрої захисту від імпульсних перенапруг (ПЗІП) захищають електрообладнання від перенапруг, викликаних блискавкою, перетином фаз або комутаційних процесом. Тим не менш, не завжди легко розрізняти різні технології або знати, що вибрати.

Перш за все, діючі стандарти визначають три категорії пристроїв захисту від перенапруг для низьковольтних електроустановок.

типи УЗИП

Тип 1: Ці пристрої здатні розряджати дуже великий струм блискавки, як правило, від землі до розподільчої системи. Вони встановлюються в головний розподільний щит, коли будівля оснащена системою захисту від блискавки.

Тип 2: це пристрої захисту від перенапруг, призначені для розрядки струмів, що генеруються непрямими блискавичними ударами, і викликають індуковані або проводяться перенапруги в розподільній мережі. Вони встановлені в основному розподільному щиті.

Тип 3: це пристрої захисту від перенапруг, встановлені в якості доповнення до пристроїв типу 2 і призначені для зниження перенапруги на клемах чутливого обладнання. Їх поточна пропускна здатність дуже обмежена. Як наслідок, їх не можна використовувати в поодинці.

Як вибрати пристрої захисту від перенапруг   Як відомо, пристрої захисту від імпульсних перенапруг (ПЗІП) захищають електрообладнання від перенапруг, викликаних блискавкою, перетином фаз або комутаційних процесом Сфера застосування УЗИП

Для визначення оптимального захисту (системи блискавкозахисту, захисту від перенапруг) необхідно використовувати метод оцінки ризику. Більш того, національні правила можуть зробити обов'язковим використання стандарту EN 62305-2 (оцінка ризику).

В інших випадках (житло, офіси, будівлі, які не чутливі до промислових ризиків), легше прийняти наступний принцип захисту:

У всіх випадках пристрій захисту від перенапруг типу 2 буде встановлено в розподільному щиті електроустановок. Потім слід оцінити відстань між цим захисним пристроєм і устаткуванням, яке захищається. Коли ця відстань перевищує 30 метрів, поруч з обладнанням повинно бути встановлено додатковий захисний пристрій (тип 2 або тип 3).

Коли будівля оснащена системою захисту від блискавок, на вхідному кінці установки повинен бути встановлений пристрій захисту від перенапруг типу 1. Існують пристрої захисту від перенапруг, що об'єднують типи 1 і 2 в тому ж корпусі.

Компанія СЕА пропонує своїм клієнтам якісні та сучасні пристрої захисту від перенапруг від провідних виробників електротехнічної продукції таких компаній як Phoenix Contact , Siemens AG та ін. Купити УЗИП або отримати додаткову інформацію про електротехнічної продукції, яка підтримується на складі Компанії СЕА ви можете звернувшись за телефоном: +38 (044) 291-00-41 або по e-mail: [email protected] .

Новости