Про компанію

  1. Місія та цінності
  2. Наш девіз

ВАТ «Березовський сироробний комбінат» - підприємство з багатою історією, яке сьогодні є одним з лідерів молочної галузі з широким і різноманітним асортиментом ВАТ «Березовський сироробний комбінат» - підприємство з багатою історією, яке сьогодні є одним з лідерів молочної галузі з широким і різноманітним асортиментом.

Дбайливо збережені традиції виробництва молочної продукції, згуртований, дружний і талановитий колектив, постійне вдосконалення виробничої бази, сучасні технології і високосортне молочну сировину - ось головні компоненти успіху нашого підприємства. На сьогоднішній день на підприємстві випускається більше 200 видів продукції. Основні з них - сири: напівтверді, плавлені, ковбасні, м'які і бринза, а також з незбираного молока та вершкове масло, йогурти та кисломолочні напої, сирні глазуровані сирки і морозиво, майонез і сухі молочні продукти - всі вони випускаються під добре відомим і улюбленим брендом - «Берізка».

Продукція нашого комбінату широко представлена ​​не тільки на ринку Республіки Білорусь, а й за її межами. Серед наших постійних партнерів торговельні компанії Росії, України, Молдови, Казахстану та ін. Ми дорожимо кожним покупцем і пишаємося репутацією надійного постачальника натуральних продуктів, приготованих з цього свіжого білоруського молока.

На підприємстві починаючи з 2004 року впроваджена система менеджменту якості відповідно до вимог ДСТУ ISO 9001-2001, після чого в 2010 році підприємство перейшло на нову версію стандарту СТБ ISO9001-2009.В 2005 році впроваджена система управління якістю та безпекою на основі аналізу ризиків та критичних контрольних точок (НАССР) відповідно до вимог СТБ 1470. у 2011 році на підприємстві сертифікована система менеджменту безпеки харчових продуктів відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000 на виробництво, зберігання і транспортування з иров напівтвердих. У 2012 році комбінат перший в Республіці Білорусь отримав сертифікат відповідності системи менеджменту безпеки харчових продуктів відповідно до вимог міжнародного стандарту FSSC 22000 на виробництво напівтвердих сирів. В даний час розширюється область сертифікації системи управління безпечністю харчових продуктів на основі аналізу небезпек і критичних контрольних точок на відповідність вимогам стандарту СТБ 1470 - 2012 роки.

З липня 2012 року постійна комітет Європейського союзу по харчовому ланцюгу і здоров'я тварин дозволив постачання молока і молочної продукції в країни ЄС нашому підприємству. Це в черговий раз підтверджує, що вибір молочної продукції від «Берізки» - завжди стабільну якість, завжди кращий вибір!

Підприємство є переможцем самих престижний міжнародних і національних конкурсів, де заслужено стає володарем золотих і срібних медалей. А за підсумком конкурсів «Вибір року 2012», «Вибір року 2013», «Вибір року 2014», «Вибір року-2015» підприємство стало лідером в номінації «Виробник напівтвердих сирів №1».

Бренд «Берізка» Березовського сироробного комбінату завоював золото в номінації «Соціально відповідальний бренд» професійного конкурсу в сфері маркетингу і брендингу в Білорусі «Бренд року». У підприємства є гуртожиток, в якому розташовані номери для проживання, докладніше тут .

Місія та цінності

Прагнучи бути кращими, ми виробляємо високоякісну, конкурентоспроможну і безпечну для споживача продукцію. Впроваджуємо прогресивні технології та інновації, забезпечуємо виробництво якісним сировиною і матеріалами. Постійно працюємо над розширенням ринків збуту і пропонуємо покупцям оптимальний асортимент продукції.

Наш девіз

Прибуток це важливо, але заслужити добре ім'я і підтримку покупців нашої продукції - це головне.

Новости