Про нас. Біг Бен: школа іноземних мов в Москві

  1. Викладачі "Біг Бен"
  2. Методика викладання
  3. Навчально-методичні комплекси
  4. Система навчання
  5. Корпоративне навчання
  6. Навчання за кордоном

Освітня компанія "Біг Бен" створена в 1997 році. З моменту заснування метою школи було об'єднати професіоналів і створити максимально ефективну систему навчання іноземних мов для студентів усіх вікових категорій.

Ми розуміємо, що у кожного студента є мета, яку він планує досягти. Наші фахівці знають, як зробити так, щоб мета по вивченню мови не здавалося захмарною, а методика викладання дозволяла спостерігати за своїм прогресом і відчувати радість від досягнень. Цим шляхом пішли багато студентів "Біг Бен" і зробили серйозний стрибок в освоєнні мови, а, значить, виконали поставлені перед собою життєві завдання, домоглися кар'єрного росту. Кожна школа "Біг Бен" створює комфортну обстановку для навчання. Це і обладнані аудиторії, наочні матеріали, а також аудіо і відео бібліотеки.

Викладачі "Біг Бен"

Гордість "Біг Бен" - це викладачі. У нас працюють чудові професіонали: дипломовані російські і зарубіжні фахівці.
Наші педагоги регулярно підвищують свою кваліфікацію і стежать за нововведеннями в системі освіти. Але найважливіше це те, що вони педагоги за покликанням, талановиті та творчі люди. Проведені ними заняття - це не втомлива зубріння, а процес, в якому все зрозуміло і націлене на результат. Підтвердженням цьому є успіхи наших студентів, які на високі бали здають міжнародні іспити, ЄДІ, отримують можливість навчатися і працювати за кордоном.

Методика викладання

"Біг Бен" - це заняття, спрямовані на подолання мовного бар'єру.

При навчанні іноземних мов за основу береться комунікативна методика, яка, постійно оновлюючись, застосовується вже не перший рік по всьому світу і довела високу ефективність.

Студенту необхідно відмовлятися від мислення звичними перекладними конструкціями і перейти до застосування різних фраз, які використовуються в тій чи іншій ситуації. Перевага комунікативної методики саме в цьому і полягає, так як за допомогою різних рольових ігор, тобто змодельованих ситуацій спілкування, людина запам'ятовує саме ті фрази, які прийнятні в даній ситуації.

Методика, використовувана в "Біг Бен", є поєднанням комунікативної методики і грамматико-перекладний. Якщо комунікативна методика працює на формування швидкості мови, грамматико-перекладна методика націлена на формування коректності висловлювань.

Навчально-методичні комплекси

Ми будуємо навчання, використовуючи новітні навчально-методичні комплекси, створені в кращих європейських центрах, які в подальшому допрацьовуються методистами "Біг Бен" з урахуванням особливостей російських студентів.

"Біг Бен" є партнером Oxford School, Cambridge University, Британських видавництв Macmillan, Pearson, провідних європейських видавництв Німеччини, Іспанії, Франції, Італії, які здійснюють методичну підтримку навчання.

Використовувані програми складені відповідно до міжнародних вимог до вивчення іноземних мов, затверджених Радою Європи. Використовувані програми складені відповідно до міжнародних вимог до вивчення іноземних мов, затверджених Радою Європи

Система навчання

Ми пропонуємо доступну для контролю своїх знань поуровневого систему навчання, яка дає можливість на відміну від інших шкіл спланувати реальні терміни результатів свого навчання.

Всі студенти після закінчення курсу іноземної мови проходять багатоаспектне тестування, що включає тестування усного мовлення, аудіювання (сприйняття мови на слух), письма, читання і розуміння контексту.


Для нас дуже важливо, щоб вивчати мови могли все незалежно від графіка роботи або навчання. Кожен може підібрати собі зручний розклад, так як школи працюють з 9:00 до 21:00 з понеділка по п'ятницю, а також з 9:00 до 15:00 в суботу та неділю.

Корпоративне навчання

Робота з корпоративними клієнтами є одним з найважливіших напрямків діяльності компанії "Біг Бен".
З 1997 року в високій якості освітніх послуг "Біг Бен" переконалися співробітники багатьох компаній, в числі яких: Innova, X5 RetailGroup, Volkswagen, Procter & Gamble, Levi's, ОГК-2, Руселпром і багато інших.

Навчання за кордоном

Важливою складовою нашої роботи є навчання за кордоном. Корисно поєднувати навчання в Москві і вивчення мови в середовищі, де його використовують повсюдно. Ми організуємо індивідуальні та групові поїздки для тих, хто вивчає іноземну мову, а також надаємо інші освітні послуги за кордоном. У наших пропозиціях представлені понад 150 навчальних закладів по всьому світу: в Великобританії, Ірландії, Німеччині, Франції, Канаді, Австралії, Новій Зеландії, Іспанії, Австрії, Японії, на Кубі, Мальті та в багатьох інших країнах.

Ліцензія Департаменту освіти міста Москви

Ліцензія Департаменту освіти міста Москви

Новости