Про клуб - Клуб любителів кішок Аліса-Бест Ярославль

  1. експерти:
  2. Мета нашого клубу:

Запрошуємо всіх заводчиків взяти участь в семінарі від Royal Canin Школа відповідального власника, який відбудеться 4 липня 2019 року

Запрошуємо всіх заводчиків взяти участь в семінарі від Royal Canin "Школа відповідального власника", який відбудеться 4 липня 2019 року.

Дата: 04 июля 2019 р

Час: з 19.30 до 21.00

Місце проведення: м Ярославль, вул. Промислова, 16І (3-й поверх)

Програма семінару:

  1. Генетичне тестування і не тільки, що потрібно перед в'язкою. Лектор - Крилова Дарина, лабораторія "Пошук", м.Санкт-Петербург.
  2. Здорове харчування і задоволення особливих потреб кішок. Лектор - Сироткіна Світлана, експерт з наукової підтримки Royal Canin

Участь - безкоштовна.

Запис - тільки попередня, тел. для бронювання місця: + 7-980-707-07-48 Світлана

експерти:

Павло Рудов - Експерт AB WCF (Росія)

Роман Ніценко - Експерт AB WCF (Росія)

Євген Мечковская - Експерт AB WCF (Казахстан)

Ліцензія # сто дев'яносто одна тисяча дев'яносто один

Клуб любителів кішок "Аліса-Бест" м Ярославль є патронажним клубом WCF. Номер клубу RU-0319.

КЛК "Аліса-Бест Ярославль" існує з 2006 року. З 2006 по 2014 рік наш клуб був подклубом КЛК Алиса-Бест м.Москва. З 2014 року наш клуб був представником клубу "Роскош" в м Ярославль. І, нарешті, в 2017 роки ми офіційно отримали статус патронатного клубу WCF.

З самого початку клуб був членом World Cat Federation (WCF) спочатку в якості подклуба, а з 2017 року в якості патронатного клубу і діє за правилами цієї системи. Але наш клуб не перешкоджає своїм членам брати участь в виставках і реєструвати тварин в інших виставкових системах.

Основна відмінність "Аліса-Бест Ярославль" від інших клубів любителів кішок - спрямованість на високопородні розведення і досягнення високого виставкового рейтингу.

Мета нашого клубу:

Новий сервіс на нашому сайті Новий сервіс на нашому сайті!

Календар калькулятор пологів кішок допоможе розрахувати передбачуваний день пологів вашої кішки.

За допомогою календаря калькулятора вагітності ви будете знати з якого числа у кішки з'явиться перша ознака того що вона вагітна - збільшаться і почервоніють її соски (зазвичай це відбувається на 21 день після в'язки).

Калькулятор календар вагітності кішок допоможе також визначити дату першої дегельмінтизації і вакцинації народжених кошенят. А також найбільш сприятливу дату для переїзду малюків в новий будинок.

Кішка. Здавалося б - що в ній такого? Кожен з нас хоча б раз гладив кішку, і майже кожен другий тримав кішку в будинку.

Кішка настільки звичне для нас тварина, що ми не замислюємося про те, що історія її тісного спілкування з людиною налічує вже більше 6000 тисяч років Кішка настільки звичне для нас тварина, що ми не замислюємося про те, що історія її тісного спілкування з людиною налічує вже більше 6000 тисяч років. Є відомості, що ще в 3500 році до нашої ери в Єгипті вже існували домашні кішки. Там домашню кішку почитали, охороняли законом і в великих кількостях муміфікували в знак пошани і поваги до кішки.

Кішка завжди уособлювала домашній затишок і благополуччя і називалася «господинею дому». Хоча, були часи, коли популяція кішок в Європі скоротилася майже на 90% - саме в цей час католицька церква вважала кішок супутниками чаклунів і відьом. З цієї причини кішок, особливо чорних, катували і влаштовували їх масові спалення.

Але ті часи давно в минулому, і зараз кішкам Європи, та й решти світу, нічого не загрожує.

Але навіть через стільки років кішка залишається для нас загадковим і унікальним істотою. Незважаючи на гордий і незалежний характер кішки, ми продовжуємо її любити і нею захоплюватися.

На нашому сайті ви можете ознайомитися з існуючими породами кішок , Дізнатися їх характер і особливості поведінки, познайомитися з розплідниками нашого клубу, підібрати собі кошеня , Почитати, де і як проходила перша виставка кішок .

Сподіваємося, що інформація про кішок на нашому сайті виявиться вам корисною!

Здавалося б - що в ній такого?

Новости