Про компанію

Група компаній «Дельта» є одним з лідерів на російському ринку оптового продажу товарів для будинку. Ми пропонуємо найширший асортимент побутової техніки, посуду, предметів інтер'єру, сувенірів, товарів для відпочинку та дачі, садово-городнього інвентарю, господарських товарів, інструментів і обладнання, відповідних найвищим стандартам якості, за доступними цінами, з вигідними умовами обслуговування для постійних клієнтів.

вигідними умовами обслуговування

Наша компанія була заснована в 1997 році і за багато років сумлінної роботи заробила репутацію серйозного ділового партнера. На сьогоднішній день ми займаємо позицію виробника і найбільшого постачальника товарів бренду «DELTA» та інших власних брендів: «Delta Lux», «Webber», «MetaLLoni», «Alpenkok», «Alparaisa», «Beatrix», «PerfectoLight», «Василиса», «Гидроагрегат», «Кузьмич» та багато інших. ін., а також товарів наших партнерів - провідних виробників на російському і світовому ринку. Різноманітність власних торгових марок дозволяє сформувати великий асортимент товарів і запропонувати покупцеві якісну продукцію за найбільш вигідною ціною.

Чому нас вибирають клієнти:

• Висока якість продукції заводського і фабричного виробництва за доступними цінами. Оригінальний дизайн виробів.
• Величезний асортимент - понад 20 000 найменувань, регулярне розширення товарного асортименту.
• Завжди в наявності великі обсяги товару. Можливість відвантажувати продукцію з будь-якого складу компанії, зберігаючи індивідуальну ціну.
• Зручність вибору і відвантаження товару: офіс, виставковий зал, склад і сервісний центр розташовуються на одній території.
• Використання гнучкої системи знижок з різними формами оплати, можливість відстрочки платежу, можливість роботи за попереднім замовленням, індивідуальний підхід до кожного клієнта.
• Гарантія якості, надаються всі необхідні документи і сертифікати.
• Доставка товару по всій Росії, як власним автотранспортом, так і з залученням транспортних компаній.
• Сервісне обслуговування, широка мережа авторизованих сервісних центрів.

Міцні партнерські відносини, встановлені з провідними виробниками Туреччини, Польщі, Китаю, Італії, Німеччини, України, Білорусії і Росії дозволяють нам впливати на цінову політику на російському ринку побутової техніки та товарів народного споживання, роблячи її більш гнучкою і доступною широкому колу споживачів.

Усі пропоновані нами товари фабричного або заводського виробництва. Асортимент регулярно поповнюється новими моделями, оснащеними все більш інноваційними функціями, які допомагають людині полегшити повсякденну працю.

Цікаві дизайнерські рішення, витонченість навіть найдрібніших деталей, нові колірні знахідки дозволяють товарам «DELTA» завойовувати серця нових споживачів і підтримувати інтерес тих, хто віддав перевагу нашій техніці багато років назад.

Про наш успіх свідчать і численні нагороди, отримані на престижних виставках «CONSUMER ELECTRONICS», «Госптовари та меблі», «HOUSEHOLD EXPO».

Ми дуже цінуємо наших постійних клієнтів, намагаючись максимально задовольнити їхні запити і мінімізувати витрати, і раді новим партнерським відносинам, які будуються на взаємоповазі та довірі один до одного.

Запрошуємо до взаємовигідної співпраці !

Ласкаво просимо!

Ми завжди раді бачити Вас!


Новости