Про особливості вказівки деяких реквізитів власників акцій ВАТ "Газпром"

повідомлення клієнтам

08.05.07

Ісх.№АЕ-08/2370 від 08.05.2007г.

депонентам НДЦ

Некомерційне партнерство «Національний депозитарний центр» (далі - НДЦ) сповіщає Вас про те, що:

  1. Відповідно до інформації, отриманої від ЗАТ «СР - Драго» про хід надання номінальними власниками відомостей про власників акцій ВАТ «Газпром» в 2006 р., Просимо Вас звернути увагу на необхідність надання таких даних про власників акцій:
  • Для фізичних осіб - дата народження.
  • Для російських організацій (юридичних осіб - резидентів) - ІПН, КПП, ПІБ керівника, телефон.
  • Для іноземних організацій (юридичних осіб - нерезидентів) - ІПН в країні інкорпорації (реєстрації) або його аналог.
  • Для іноземних банків (юридичних осіб - нерезидентів) - міжнародний код BIC, присвоєний спільнотою SWIFT або ІПН в країні інкорпорації (реєстрації).

Порядок включення зазначеної інформації в список власників акцій наведено в Додатку 1 до цього листа.

При включенні в список довірчих керуючих необхідно: крім вказівки типу рахунку довірчого керуючого (поле account_dtls-> account_type) вказувати в полі "Повне найменування" (shareholder_info -> shareholder_dtls -> name) і в полі "Одержувач доходу" (bank_prop_rub-> pay_name) після найменування довірчого керуючого символи «Д. У.».

Відсутність символів «Д. У.» в поле "Повне найменування" може привести до порушення прав клієнтів при реєстрації на зборах акціонерів і прав на отримання пільг з оподаткування.

  1. Відповідно до інформації, отриманої від АБ «Газпромбанк» (ЗАТ), що є платіжним агентом ВАТ «Газпром»:
  • Виплата дивідендів по акціях ВАТ "Газпром" поштовим переказом буде проводитися тільки в тому випадку, якщо в поле "Підстава для отримання доходу" (authorization_info) вказана комбінація символів @ 3 @, при цьому в блоці "Одержувач кореспонденції" (shareholder_info -> postal_name) повинен бути зазначений коректний поштову адресу та найменування одержувача кореспонденції.
  • Просимо Вас не враховувати раніше дані рекомендації за вказівкою способу виплати доходу в поле «Необхідне доповнення в призначенні платежу» (pay_add_info).
  • Звертаємо Вашу увагу, що при зборі списку власників акцій ВАТ «Газпром» за станом на 11 травня 2007 р не використовуватимуться дані, зазначені в блоці «Додаткова інформація для акцій ВАТ« Газпром », в тому числі в поле« Форма виплати доходу ».
  • Для здійснення виплати банківським переказом необхідно заповнити блок банківських реквізитів (bank_prop_rub) відповідно до рекомендацій АБ «Газпромбанк» (ЗАТ) (Додаток 2 «Критерії правильності внесення банківських реквізитів для виплати дивідендів»).
  • Особливості заповнення полів в блоці банківських реквізитів при різних формах банківських переказів наведені в Додатку 3 до цього листа.
  • У разі якщо одержувач доходу по акціях ВАТ «Газпром» відрізняється від власника акцій, то необхідно в поле "Підстава для отримання доходу» (authorization_info) перерахувати документи, що підтверджують права одержувача доходу, і надати в НДЦ або агенту з виплати доходів в АБ «Газпромбанк »(ЗАТ) належним чином завірені копії цих документів.

У Додатку 4 до цього листа містяться реквізити філій і агентів АБ "Газпромбанк" (ЗАТ).

Просимо врахувати дану інформацію при наданні в НДЦ списків власників ВАТ «Газпром».

Додаток 1   Порядок вказівки деяких відомостей про власників акцій ВАТ «Газпром» (48 Кб) Додаток 1 Порядок вказівки деяких відомостей про власників акцій ВАТ «Газпром» (48 Кб)

Додаток 2   Критерії правильності внесення банківських реквізитів для виплати дивідендів (рекомендації АБ «Газпромбанк» ЗАТ) (37 Кб) Додаток 2 Критерії правильності внесення банківських реквізитів для виплати дивідендів (рекомендації АБ «Газпромбанк» ЗАТ) (37 Кб)

додаток 3   Особливості заповнення банківських реквізитів (47 Кб) додаток 3 Особливості заповнення банківських реквізитів (47 Кб)

додаток 4   Довідник філій і агентів ГПБ з додатковими офісами і транзитними рахунками (204 Кб) додаток 4 Довідник філій і агентів ГПБ з додатковими офісами і транзитними рахунками (204 Кб)

Додаткову інформацію Ви можете отримати в Клієнтському відділі НДЦ за телефонами: (495) 956-27-90, (495) 956-27-91, в філіях або у регіональних представників НДЦ .

Новости