Про компанію - УП «Альт» УП «Альт» | Міжнародні автомобільні вантажоперевезення з Угорщини в Росію і Білорусь

Транспортне приватне унітарне підприємство «Альт» активно працює на ринку транспортно-експедиційних послуг з листопада 1998 року. Основним напрямком діяльності нашої фірми є організація міжнародних перевезень вантажів автомобільним транспортом.

Протягом більш ніж п'ятнадцяти років ми здійснюємо транспортування вантажів з Угорщини в Росію, Білорусь і зворотному напрямку. УП «Альт» є дійсним членом Білоруської Асоціації Міжнародних автомобільних перевізників.

За підсумками роботи за 2008 і 2012 роки наша компанія була нагороджена почесною грамотою БАМАП «   Кращий перевізник 2008 року   »І«   Кращий перевізник 2012 року   » За підсумками роботи за 2008 і 2012 роки наша компанія була нагороджена почесною грамотою БАМАП « Кращий перевізник 2008 року »І« Кращий перевізник 2012 року ».

Ми маємо   власний рухомий склад   15 автопоїздів - тягачі Mercedes Actros (Євро-5) і тентовані Schwarzmuller (Євро-5), 95 куб Ми маємо власний рухомий склад 15 автопоїздів - тягачі Mercedes Actros (Євро-5) і тентовані Schwarzmuller (Євро-5), 95 куб.м, вантажопідйомністю до 23 т. Всі наші автомобілі обладнані мобільним зв'язком, засобами супутникового стеження і за бажанням клієнта, в будь-який час доби ми можемо надати інформацію про місцезнаходження вантажу.

Обов'язковою умовою нашої роботи є наявність   CMR - страхування,   з межею відповідальності 250 000 євро за одним страховим випадком і до 500 000 євро на весь період страхування Обов'язковою умовою нашої роботи є наявність CMR - страхування, з межею відповідальності 250 000 євро за одним страховим випадком і до 500 000 євро на весь період страхування.

Кваліфікована команда менеджерів і водіїв завжди рада допомогти вам у виборі найбільш оптимальних логістичних рішень Кваліфікована команда менеджерів і водіїв завжди рада допомогти вам у виборі найбільш оптимальних логістичних рішень!

Публікації в пресі

Новости