Про компанію

Основна інформація

Компанія IBS - ключовий технологічний партнер лідерів російського бізнесу і державних структур. Компанія трансформує знання своєї команди і розуміння сучасної економіки в нові рішення, які допомагають підвищувати конкурентоспроможність і досягати більш високих результатів в цифрову епоху.

IBS вирішує складні задачі в сфері стратегічного розвитку ІТ-ресурсів організації і підвищення ефективності процесів, а також надає послуги в області створення систем управління, впровадження бізнес-додатків, проектування і побудови ІТ-інфраструктури, управління даними і аналітики, системної інтеграції, розробки програмного забезпечення і унікальних замовних рішень, інформаційної безпеки та аутсорсингу.

Офіс компанії IBS в Москві
Офіс компанії IBS в Москві. Фото: Прес-служба IBS

IBS будує довгострокові партнерства зі своїми клієнтами, такими як Аерофлот, Газпром, Газпромбанк, Росатом, Роснефть, Сбербанк, Сибур, Транснефть, Х5, Банк Росії, Міністерство фінансів Росії, Росавтодор, Федеральне казначейство, Федеральна податкова служба, Фонд соціального страхування і багатьма іншими , грунтуючись на видатного інженерному досвіді, інноваціях і глибокої галузевої експертизи. Клієнтами IBS є більшість провідних російських компаній *.

IBS - це досвід реалізації тисяч проектів і глибоке розуміння трендів розвитку інформаційних технологій. Компанія постійно шукає довели свою результативність ідей і рішення, відкриваючи для своїх клієнтів доступ до передової практики з будь-яких індустрій і бізнесів. IBS - Розумний вибір мінливих технологій.

IBS є однією з провідних ІТ-сервісних компаній Росії. За даними IDC компанія входить в ТОП-10 лідерів російського ринку за обсягом виручки, займає провідні позиції в консалтингу і кастомізації програмного забезпечення, системної інтеграції, а також в сфері хостингу ІТ-інфраструктури **.

Команда професіоналів IBS об'єднує понад 3500 осіб - архітекторів, аналітиків, консультантів інженерів і програмістів. Компанія залучає й навчає молодих талановитих фахівців на базі спільних програм із провідними російськими вузами (МФТІ, МІСІС, ВШЕ і іншими), сприяючи збереженню традицій російської інженерної школи і розвитку вітчизняного ІТ-освіти.

У складі IBS працює кілька спеціалізованих дочірніх компаній: БФТ IBS - розробник програмних і консалтингових рішень для державного сектора і бізнесу, IBS Platformix - постачальник тиражованих рішень для ІТ-інфраструктури, IBS DataFort - провайдер професійних ІТ-послуг на базі приватного хмари. Компанія також випускає власні лінійки продуктів: гіперконвергентние ІТ-інфраструктурні рішення Скала-Р, платформу для управління бізнес-процесами «Планета», багатоцільову платформу даних ArenaData, мобільний університет на платформі SmartGate і інші.

Основний офіс компанії IBS розташований в Москві, офіси розробки та обслуговування клієнтів - в Бєлгороді, Нижньому Новгороді, Пензі, Пермі, Санкт-Петербурзі і Ульяновську.

Система менеджменту якості IBS відповідає вимогам стандарту ISO 9001 діє до: 2015.

Компанія IBS була заснована в 1992 році Анатолієм Карачинський , Сергієм Мацоцкій і Леонідом Забежінскім .

(*) Мова йде про компанії, що займають перші 50 позицій в рейтингу «500 найбільших по виручці компаній Росії» (РБК 500) за підсумками 2017 року ».
(**) Дослідження IDC «Competitive Profiles and Analysis of Leading IT Services Players in Russia» 2017.

Новости