про пальто

23 жовтня 2013

Кеті Холмс в класичному пальто Max Mara
Кеті Холмс в класичному пальто Max Mara

Пальто я люблю більше будь-якого іншого предмета одягу, у мене їх більше десятка. Серед них є ті, які я ношу раз в сезон, є ті, які я вдягаю тільки на вихід, є ті, сезон для яких дуже короткий, а є такі, які я практично не знімаю.

Серед них є ті, які я ношу раз в сезон, є ті, які я вдягаю тільки на вихід, є ті, сезон для яких дуже короткий, а є такі, які я практично не знімаю

MaxMara - марка, що робить, як на мене, найкращі пальто в світі, це їх знаковий продукт. З усього їх різноманіття я вибрала одне - класичного бежевого кольору, з верблюжої вовни, дуже простого чоловічого крою та універсальної довжини до коліна. Саме завдяки крою і кольору я ношу його з усім - від балеток до кросівок, від джинсів до суконь і беру з собою в усі осінньо-зимово-весняні поїздки. З чим я його поєдную?

1. Один з моїх найулюбленіших варіантів: з звуженими штанами, яскраво-синіми Сліппер і шовковою хустиною. Під пальто - кашеміровий джемпер з коротким рукавом. По-моєму, чудовий вибір для теплого весняного або осіннього дня.

Штани COS, джемпер Stefanel, хустку Hermes, сумка Chanel, взуття Prada, рукавички Sermonetta, окуляри Anne et Valentine
Штани COS, джемпер Stefanel, хустку Hermes, сумка Chanel, взуття Prada, рукавички Sermonetta, окуляри Anne et Valentine

2. Тут в головних ролях капелюх і черевики. Під пальто - просте чорне вовняне плаття. Сумку вибрала теж саму спокійну, щоб не відволікати увагу від аксесуарів.

Капелюх Borsalino, сумка вантажу, черевики Zara, окуляри RayBan, плаття CОS

Капелюх Borsalino, сумка вантажу, черевики Zara, окуляри RayBan, плаття CОS

3. Дуже простий і дуже комфортний варіант: кашемірове плаття-светр, ботфорти без каблука і об'ємний шарф. Для поїздок і літаків підходить відмінно!

Футболка Episode, ботфорти no name, сумка Prada, шарф no name

Футболка Episode, ботфорти no name, сумка Prada, шарф no name

4. Пальто прекрасно себе почуває і ввечері, будучи надітим на відповідне для театру чи ресторану плаття. Замість чобіт - туфлі, я взагалі намагаюся носити їх на вихід до самого снігу.

Хустка Hermes, сумка Sophie Hulme, туфлі Christian Louboutain, плаття COS

5. Якби не високий каблук, я б назвала цей варіант повсякденним, але в дійсності він для мене напів-вихідний: сходити в гості або на вечерю.

Джинси Michael Michael Kors, блузка COS, хустку Hermes, клатч hand made, взуття L'autre Chose

Джинси Michael Michael Kors, блузка COS, хустку Hermes, клатч hand made, взуття L'autre Chose

6. Дуже простий повсякденний варіант - з чорними джинсами, водолазкою, місткою сумкою і кедами. Гуляти, у справах або в поїздку. Зверху можна накрутити будь шарф, додати шапку і рукавички на випадок холодної погоди. Кеди Isabel Marant, сумка Prada, джинси Topshop, водолазка Stefanel 6

7. Утеплений зимовий варіант з кашеміровим джемпером і пуховою жилетом. Чоловік непріталенное крій дозволяє складати багатошарові теплі комплекти - я це ціную. У широкі рукави може задувати, однак рукавички до ліктя прекрасно вирішують цю проблему.

Джинси Topshop, джемпер Zara, жилет GAP, шапка Borsalino, шарф no name, сумка YSL, рукавички подарувала свекруха, чоботи Fratelli Rosetti

8. З пальто чоловічого крою дуже просто поєднувати a la чоловічі речі: джинси вільного фасону, черевики-челсі, сумку-портфель. Джинси GAP, cвітер JCrew, шарф Zara, сумка Cambridge Satchel, черевики Russel & Broomley, окуляри Anne et Valentine 8

9. Спокійний, може бути злегка англійська образ з вовняної спідницею A-силуету, кашеміровим джемпером і чобітьми.

Спідниця і шарф COS, джемпер Zara, сумка YSL, чоботи no name

На мій погляд як людини, якій пальто вже нікуди вішати, крій a la чоловічий - самий виграшний. Він не вимагає каблука, проте з ним поєднується, під нього можна спокійно вдягати і облягаючі, і непріталенное сукні (спробуйте надіти пряме плаття під пальто з поясом!), Він лояльний практично до будь-якої ширині брюк крім хіба що розкльошені від стегна. За рахунок вільного фасону під таке пальто можна надягати жилети, жакети, піджаки і об'ємні светри в залежності від погоди і настрою. Мені важливо довго і комфортно гуляти, особливо в поїздках, а тому можливість утеплитися, додавши ще один шар одягу, я дуже ціную. Комір можна піднімати і фіксувати, шарф можна носити під пальто і поверх пальто. Коротше кажучи, одне таке пальто в гардеробі і питання, що ж надіти, більше не існує.

Бежевий - один з моїх улюблених квітів. Подібне пальто також здорово виглядало б в чорному, синьому, сірому кольорі. Я вибрала бежевий не тільки тому, що це знаковий колір марки, але і тому, що зимові аксесуари найчастіше темні, а, значить, виграшно виглядатимуть на тлі досить світлої тканини.

Саме це пальто зроблено з верблюжої вовни, теплою і зносостійкого. Я ношу його третій сезон; двічі здавала в хімчистку.

І ще один момент, про який потрібно сказати - це ціна. Мій гардероб переважно складається з речей, ціна яких не перевищує 100-150 євро. Джинси, трикотаж, повсякденні сукні, сорочки, штани я купую у марок середнього рівня. Але ось пальто я б вибирала більш дороге, особливо якщо воно одне (давайте абстрагуємося їх реальної кількості!) І якщо фінанси дозволяють. Можна прекрасно жити без рожевих пальто з бантами, але ось жити без класичного якісного довгограючого пальто складно. Пальто MaxMara стоїть 1100-1200 євро в Європі в новій колекції. Пальто Max & Co, Marella, Sportmax, PennyBlack стоять 500-600 євро. На розпродажах ціна падає вдвічі. Для порівняння - в дисконтах «Залишки солодкі» пальто MaxMara річної давності продають за ціною в 45 тис, в MaxMara в ГУМі моє пальто рік тому коштувало 88 тисяч - розуму незбагненно, в два рази дорожче його реальної ціни! По-моєму, це просто грабіж.

Онлайн MaxMara за європейськими цінами продається на matchesfashion.com . Там же хороший вибір пальто Max Mara Weekend по 300-400 євро. Дочекайтеся грудня - вони будуть коштувати в 1,5-2 рази дешевше. Цілковито приголомшливе пальто Sportmax продається там же. Дуже схоже на моє пальто Max Mara Studio теж можна купити на Matches.

Кілька варіантів з net-a-porter дешевше 500 фунтів - JCrew , Dagmar , Sophie Hulme , LOT78 і так далі .

Відмінні пальто робить мій улюблений COS - універсальні, добротні і ціною до 200 євро. наприклад: раз , два , три . З доставкою в Росію замовити можна через посередника, наприклад, з британського інтернет-магазину COS через alfaparcel.com . У COS є одна чудова особливість - їх речі виглядають куди дорожче своєї реальної ціни.

Якщо ви шукаєте пальто на підкладці, то зверніть увагу на марку Mabrun . У Москві вона продається в мережі Lady & Gentleman.

З російських дизайнерів чудові пальто за адекватною ціною робить Люба Нікішина .

З чим я його поєдную?

Новости