«Про внесення змін до Федерального закону« Про порядок виїзду з Російської Федерації та в'їзду в Російську Федерацію »і статтю 6 Федерального закону« Про правове становище іноземних громадян у Російській Федерації »№ 111-ФЗ від 07.06.2017

Федеральний закон

Уточнюється процедура в'їзду і виїзду з Росії іноземних громадян та осіб без громадянства, які отримали дозвіл на тимчасове проживання в країні.

Зокрема, ця категорія громадян здійснює в'їзд і виїзд з країни на підставі дійсних документів, що засвідчують їх особу та визнаних РФ в цій якості, і візи тимчасово проживає особи, якщо не передбачено інше.

Встановлено, що звичайна віза на в'їзд в РФ для отримання дозволу на тимчасове проживання в РФ видається іноземному громадянину чи особі без громадянства на термін до чотирьох місяців за наявності рішення територіального органу федерального органу виконавчої влади в сфері внутрішніх справ про видачу цього іноземному громадянину чи особі без громадянства дозволу на тимчасове проживання в РФ.

Правила визначення і розподілу квоти на видачу іноземним громадянам і особам без громадянства дозволів на тимчасове проживання в РФ затверджуються Урядом РФ.

Федеральний закон набрав чинності 7 червня 2017 року, за винятком окремих положень, для яких встановлений інший термін вступу в силу.

Завантажити текст документа

Новости