Пробуємо Кешбек-сервіс на прикладі Letyshops

  1. суть
  2. Особистий досвід
  3. Плюси і мінуси Кешбек-сервісу
  4. Плюси системи Letyshops
  5. А тепер поговоримо про мінуси
  6. І це все?

Спочатку коротко стисло нагадаємо основні плюшками нового Кешбек-сервісу, потім разом пройдемо реєстрацію і купимо що-небудь з реальних товарів, щоб наочно переконатися, як все працює. В кінці більш детально поговоримо в системі і чому це вигідно. А головне, відповімо на запитання: чи не кидалово чи? Поїхали! Кнопка, щоб почати повертати гроші з покупок прямо зараз

зміст:
- Суть
- Особистий досвід
- Плюси і мінуси Кешбек-сервісу
- І це все?

суть

Напевно ви всі і так знаєте, що таке Кешбек. А якщо ні, то ось коротке визначення цього явища. В буквальному розумінні це повернення частини грошей, витрачених на покупку, назад до покупця. Прийшов це поняття на зміну знижкам і балам, які вже всім давно набили оскому. Останнім мало хто довірять, бо нормальної бонусної системи днем ​​з вогнем не знайдеш.

Однак, якщо мова йде про покупки в інтернеті, то багато дізналися про купони і секретні коди на покупку товарів. Якщо вчасно виловити правильний купон, то можна непогано заощадити при покупці чого завгодно. Однак є великий мінус - потрібно постійно моніторити мережу в пошуках коду, та й не факт, що в даний момент ви хотіли б купити, скажімо, якийсь конкретний смартфон. А термін дії купона, як правило, строго обмежений. Все це незручно і знову-таки сумнівно.

Кешбек - це більш просунута, зрозуміла і проста система економії. Є гарантія повернення грошей, причому не в балах або бонуси, а саме в живих грошах.

Чому Letyshops? Все просто. Не буду кривити душею. По-перше, цей матеріал написаний за підтримки сервісу. А по-друге, сам вирішив розібратися що до чого, бо в Кешбек-програмах до сіли не брав участі. А тут зірки зійшлися.

По-третє, тому що ця система дуже агресивно наступає на ринок інтернет-торгівлі, йому вдалося домовитися з дуже великою кількістю магазинів (більше 1000 штук). Загалом, якщо бути, то з сильним сервісом.

Однак відчуваю, що в повітрі зависло питання: а в чому підступ? Його немає. Все побудовано за принципом взаємовигоди. Чим більше ви купуєте, тим більше заробляє Letyshops і магазини відповідно, а значить, тим більше грошей повертаєте і ви. Це не означає, що потрібно вдаритися в споживання і скуповувати все підряд, заради повернення якомога більших коштів. Просто варто задуматися над здійсненням покупок саме в Інтернеті, і не тільки тому, що це зручно. Адже все одно будете купувати ту чи іншу річ. Так чому б не повернути частину грошей з покупки?

Можливий і такий варіант. Пішли в магазин, подивилися і вибрали реальну газову плиту, а знижок на неї немає, бо всі розпродажі давно пройшли. Пішли додому, купили в тому ж самому магазині цю ж плиту через Letyshops і отримали 3 відсотки поверненням. Приємно? Вже мабуть.

Особистий досвід

Зараз я на власному прикладі покажу, як все це працює на практиці. Будемо реєструватися, вибирати магазин і купувати товар, скажімо, фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 1S .

Для початку потрібно зареєструватися на сайті Letyshops.com . Можете зробити це зараз або потім. Як завгодно.

Як завгодно

Вводимо електронну пошту, пароль і натискаємо на «Реєстрація». Підтверджуємо через надісланий на пошту перевірочне лист.

І заповнюємо трохи інформації про себе. Можете не заповнювати, але особисто мені не шкода.

І відразу приємний бонус, щоб перейнятися перевагою сервісу - ви отримуєте Premium аккаунт на 7 днів. В рамках нього відсоток Кешбек підвищений на 30%.

Тепер можна приступати до покупки. Тут є два варіанти: звичайний і зручний. У першому випадку, щоб Кешбек був зарахований і відбився в системі, потрібно перейти на сайт потрібного вам магазину безпосередньо з сайті Letyshops.com . При цьому важливо не переривати сесію з моменту переходу і оплатою товару.

Другий шлях - зручний. Встановлюємо розширення для браузера (Chrome, Яндекс браузер, Opera, Mozilla Firefox і т. Д.) І готово. Наприклад, для «Хрому» скачати розширення можна звідси .

Наприклад, для «Хрому» скачати розширення можна   звідси

У правому верхньому кутку з'явиться значок з медаллю, який буде нагадувати, чи є в магазині, на сторінку якого ви потрапили, можливість повернути гроші з покупки.

Біла іконка означає, що Кешбек не активований, зелена - що активований і можна не паритися на рахунок відстеження покупки системою Letyshops.

Я зайшов в магазин Gearbest.com і активував іконку «Лети», про що мені відразу ж повідомило спеціальне спливаюче вікно.

com   і активував іконку «Лети», про що мені відразу ж повідомило спеціальне спливаюче вікно

Далі я зайшов на сторінку сXiaomi Mi Book Pro і розширення тут же попередило мене про те, що за останній час ціна на товар знизилася. Якщо ж натиснути на іконку, то відкриється докладна статистика з наочним графіком зміни ціни за останні 30 днів.

Якщо ж натиснути на іконку, то відкриється докладна статистика з наочним графіком зміни ціни за останні 30 днів

Таким чином, з встановленим розширенням Letyshops можна не тільки повертати гроші з покупок, але і завжди бути в курсі, чи не обманює вас продавець.

Після оплати замовлення, на пошту падає лист про те, що в ваш аккаунт доданий новий Кешбек. Він буде схвалений в найближчі пару тижнів, навіть до того моменту, коли товар фізично доїде до вас або до поштового відділення. Так що, чекати залишилося зовсім недовго.

І ось, скільки мені вдалося заощадити на своїх щодо недавніх покупках.

І ось, скільки мені вдалося заощадити на своїх щодо недавніх покупках

Зверніть увагу на новий рядок. На початку листопада я вивів вельми приємну суму - 2 675 рублів. І це не якісь бонуси, бали, які конвертуються в рублі незрозумілим чином. Це реальні гроші, причому, відчутні.

Таким чином, ми всі змогли переконатися, що сервіс працює.

Плюси і мінуси Кешбек-сервісу

Тут я більш детально поясню, чому користуватися сервісом вигідно всім трьом сторонам (покупцям, магазинам і Letyshops).

Особисто у мене є одна велика претензія до більшості Кешбек. В першу чергу, це стосується програм лояльності з якихось банківським продуктами, по картах, наприклад.

Кількість партнерів в системі і їх різноманітність зазвичай ну дуже убоге. Грубо кажучи, у мене є певна картка, яка прив'язана до якоїсь програми лояльності. У неї входить продуктовий магазин А, магазин одягу B і автомийка C. Начебто все добре, однак ось як все виглядає насправді.

Я мою машину нечасто (такий ось я негідник, да!), Тому в якості повернення я отримую щось близько 15 рублів за два місяці. Одяг я вважаю за краще купувати в зовсім іншому магазині F. Там і дешевше, і вибір більший. А в продуктовий магазин А я і зовсім заходжу раз в три дні. Кешбек в такому випадку 10 рублів на місяць. На ділі ж мені зручніше купувати продукти біля будинку в магазині М.

Отримуємо, що в рік в цілому Кешбек по моїй карті становить 210 рублів. І все! При всьому при цьому обслуговування цієї банківської карти в рік обходиться в 650 рублів, а використання звичайної карти мені обійшлося б в 150 рублів. Вигода, ау! Ти де?!

А вигода буде тільки тоді, коли ви будуте постійно закуповуватися в магазинах А, В і мити машину на автомийці З раз в тиждень. І ніхто під час оформлення програми лояльності вас не попереджав, що в магазині А дорогі продукти зі специфічним асортиментом, одяг краще купувати в мережі K або F, а надраювати машину раз в тиждень в середній смузі Росії взагалі не має ніякого сенсу. Ви будете економити значно більше, якщо відмовтеся від цієї Кешбек-програми.

За описаним вище принципом побудовані більшість Кешбек-сервісів, однак в Letyshops є кілька важливих і, що найголовніше, прозорих переваг. Ви скажіть, що звучить, як реклама, і матимете рацію. Тільки в різниця в тому, що після цієї реклами ви отримаєте на озброєння реальний спосіб економити, а не даремно витратите свій час.

Плюси системи Letyshops

Зручність і ненав'язливість

По-перше, не потрібно ні за що платити ніяких комісій, тарифів і так далі. Ніхто не просить вас випускати карту, озброюватися калькулятором і розраховувати все своїм покупки. Все робиться автоматом. На всю сторіночку не вискакує тизер з пропозицією купити щось унікальне і тільки ось прямо зараз.

Не останню роль в цьому питанні відіграє розширення для браузера. Без нього, мабуть, було б не те. А з урахуванням недавно введеного інструменти з відстеження динаміки цін, так взагалі сумно.

Свобода вибору

Друга перевага полягає в різноманітності партнерів. Я буду судити за наявністю китайських online-магазинів, які торгують електронікою, так як ця тема мені найближче і я знаю її відносно непогано.

В системі присутній, звичайно, Aliexpress. Куди без нього? Правда, деяким він може не подобається наявністю десятків однакових продавців і їх підозрілим рейтингом. Однак тут все ж можна знайти дуже цікаві пропозиції з відповідальними продавцями. Хто читає мої огляди, напевно знає, що я періодично ділюся корисними ссилочку на них.

Альтернатива? Це Gearbest, де продавець тільки один (сам магазин) і товар завжди оригінальний, а якщо немає, то про це є попередження. Чи не близька і цей майданчик? Ок, є LightInTheBox, є Bandgood, Ebay в кінці кінців! Загалом, присутній цілий розсип інших магазинів, які останнім часом помітно активізувалися в сторону захоплення російської інтернет-торгівлі.

Повернення живих грошей

По-третє, виведення грошей в рублях. Якщо я чую про якийсь акції, в рамках якої потрібно накопичувати бали, бонуси і тому подібну нісенітницю, то я не дослухувати і йду. Чи вірите-ні, але мені реально є чим зайнятися в житті крім підрахунку кількості балів, з перекладу всього цього «добра» в рублі або відстеження шести місяців з моменту будь-якої покупки, щоб не дай Бог все накопичені мною бонуси не згоріли.

Та й до того ж, в балах все може виглядати дуже здорово, а після переведення їх в рублі, зовсім сумно. Так, я раз у кілька днів купував продукти в однієї відомої торгової мережі (на букву «П»), відповідно, збирав бали. Набрав щось близько 1 000 балів (100 руб. = 10 бал.), Які в перекладі виявилися 100 рублями. Ста рублями, Карл! При цьому я витратив трохи більше 10 тисяч рублів. Виходить, «Кешбек» склав 1%. Простіше викинути карту з гаманця, щоб не займала місце.

І все це в той же самий час, коли найнижчий Кешбек біля магазину Ebay (1,8%), а найвищий - Кешбек Gearbest (5-6%). З плином часу розмір всіх цих відсотків може змінюватися.

Різноманітність щодо виведення коштів

По-четверте, гроші можна виводити різними шляхами. У кого-то є банківські карти, хтось тримає залишок на рахунку PayPal або Webmoney, а потім відразу ж робить на цю суму покупки, і отримує туди ж Кешбек. Я вирішив вивести гроші на гаманець Qiwi. 29 січня зробив заявку на сайті і в той же день отримав гроші на гаманець. Все просто і ніяких комісій.

Все просто і ніяких комісій

Кошти надійшли на Qiwi-гаманець

Загалом, нижче перелік систем, через які можна виводити залишок, прив'язаний до аккаунту Letyshops.

Загалом, нижче перелік систем, через які можна виводити залишок, прив'язаний до аккаунту Letyshops

Обмеження тільки одне: мінімальна сума для виведення коштів - 500 рублів.

А тепер поговоримо про мінуси

Ідеалу, як відомо, не буває, тому знайшлися такі негативні сторони:

гігієна покупок

При всіх плюсах і зручність системи, все-таки є певні правила, так скажемо, гігієна покупки через сервіс Letyshops, який настійно рекомендується до виконання. Правил небагато, але вони є. Ось деякі з них, найбільш важливі:

Не варто використовувати розширення, начебто Adblock. Блокування реклами може негативно позначитися на відстеженні системою ваших покупок. До слова, використовувати Adblock взагалі не варто з багатьох, в тому числі і з етичних причин.

Не користуватися іншими бонусними програмами, тільки Letyshops. Компанія ділиться з вами досить істотними виплатами, не варто хитрувати і намагатися якось обдурити систему, знову ж таки, в тому числі і з етичних причин.

Під час покупки не варто переривати цикл вибору товару і його оплати відкриттям інших сайтів в браузері.

Розмір відсотка варіюється

Третє. І все ж за деякими майданчикам відсоток повернення не такий великий, як хотілося б. Той же самий Ebay з їх 1,8%. Адже завжди хочеться більше. Крім того, сьогодні відсоток може бути 1,8, а завтра вже 3,5. Можлива і зворотна ситуація, однак великі інтернет-магазини намагаються тримати відсоток на вельми високому і більш-менш постійному рівні.

Можлива і зворотна ситуація, однак великі інтернет-магазини намагаються тримати відсоток на вельми високому і більш-менш постійному рівні

Звичайно, з рядових покупок, на кшталт чохольчиком або плівочок розмір Кешбек буде дуже скромним, проте у випадку з великими покупками справа йде інакше.

Ось, наприклад, при покупці OnePlus 5 на Gearbest за 26 680 рублів зараз можна повернути 1 330 рублів. Тим самим, на зекономлені гроші можна замовити до нього чохол і тут же отримати повернення і з нього. По-моєму, непогано.

І це все?

На завершення ще один спосіб заробити. Зрозуміло, є і своя реферальная програма. В рамках неї ви можете поділитися посиланням (прямий або через соціальні мережі), через яку в Letyshops зареєструються ваші друзі, почнуть здійснювати покупки, а вам від кожного подібного їх дії буде капати 15% від їх Кешбек. В даному випадку, окрім розміщення реферального посилання взагалі не потрібно нічого робити. Прив'язав до себе друзів і це назавжди.

Загалом, пробуйте, купуйте і повертайте відсоток у вигляді реальних грошей назад. Я своїм досвідом поділився.

почати економити

Цікаво почитати:

А головне, відповімо на запитання: чи не кидалово чи?
Чому Letyshops?
Однак відчуваю, що в повітрі зависло питання: а в чому підступ?
Так чому б не повернути частину грошей з покупки?
Приємно?
Ти де?
Куди без нього?
Альтернатива?
Чи не близька і цей майданчик?
І це все?

Новости