Продаж радар-детектора Beltronics Vector V940i антирадар. Купити Beltronics Vector V940i

  1. Анти-радар Beltronics Vector V940i може стати одним з найсильніших детекторних пристроїв, доступних...
  2. приклад роботи
  3. Захист від помилкових спрацьовувань
  4. лазерні радари
  5. Додаткові функції
  6. Чому потрібно купувати в Navigator-shop.ru?

Анти-радар Beltronics Vector V940i може стати одним з найсильніших детекторних пристроїв, доступних в Росії.

Канадсько-американська компанія Beltronics, що є одним з найбільших гравців на ринку радар-детекторів існує понад сорок років. Це вже само по собі є доказом того що її товари відрізняються високою якістю і функціональністю.

переваги:

  • чудова дальність
  • висока перешкодозахищеність
  • Потужний процесор для аналізу сигналів

Радари і діапазони

Апарат «розуміє» все діапазони які використовуються для вимірів швидкості в світі: K, Ka, Ku, X, їх ультра-модифікації, Instant-On і POP режими. Крім цього, Vector V940i ще і повністю невидимий для пеленгаторів радар-детекторів, що працюють в системі VG-2.

У Росії вам ховати анти-радар не знадобиться, але в деяких зарубіжних країнах (наприклад у Фінляндії) встановлювати їх в машині заборонено, і така функція може вам стане в нагоді.

Ще одна функція, яка може стати в нагоді для мандрівників - уловлювання сигналів екстрених ситуацій SWS. У країнах Європи небезпечні місця, машини аварайних служб, залізничні переїзди тощо оснащені спеціальними радіомаячки. Почувши такий сигнал ви будете попереджені про те що попереду вас чекає щось, можливо представляє небезпеку, і будете обережні.

приклад роботи

Захист від помилкових спрацьовувань

Пристрій протистоїть помилковим сигналам відразу в кількох напрямах. Перший - це можливі завдяки потужному процесору від Samsung алгоритми аналізу сигналу, що дозволяють визначати типові перешкоди і відсівати їх.

Друга лінія захисту - це можливість корегування. У пристрої є два режими «місто» і режим «траса». У режимі міста занадто слабкі сигнали ігноруються, так як вони напевно виходять від різної побутової електроніки і пристроїв в оточуючих автомобілях (відеореєстраторів, навігаторів і т.п.). У режимі траси чутливість навпаки «викручується» на максимум, так як якщо в чистому полі ловиться сигнал - він напевно виходить від сидячого в засідці поліцейського.

лазерні радари

Зрозуміло не обійдені увагою і такий тип радарів як лазерні, представлені на території СНД такими пристроями як ЛІСД і АМАТА.

Лінза-сенсор на детекторі встановлена всенаправленная, це означає що периметр захисту становить 360 градусів. З якого б напряму в вас не було направлено до лазерний промінь, варто йому потрапити в лінзу - ви відразу дізнаєтеся про те що вас перевіряють.

Додаткові функції

Радар такої престижної фірми не може не мати кількох додаткових функцій, що полегшують зручність використання.

Так ви можете налаштувати яскравість дисплея, відключити ряд діапазонів, якщо впевнені що радари такого типу не зустрінуться вам на дорозі, приглушити або зовсім вимкнути звуковий сигнал.

Варто так само згадати про кріплення Beltronics Vector V940i, воно звичне і досить зручне. Металлічекій кронштейн з двома прозорими присосками для кріплення на скло. Звичайно, ніхто не заважає вам розмістити радар на торпеді, щоб він не зсковзував можна придбати спеціальний килимок.

Чому потрібно купувати в Navigator-shop.ru?

Ринок електроніки наповнений неякісним товаром, який може не відповідати заявленим характеристикам, працювати некоректно або зовсім не працювати Ринок електроніки наповнений неякісним товаром, який може не відповідати заявленим характеристикам, працювати некоректно або зовсім не працювати. Але наші клієнти ніколи не зіткнуться з такими неприємностями.

Всі наші товари отримали сертифікати РОСТЕСТ і повністю покриваються гарантійними зобов'язаннями виробника. Наші співробітники так само завжди готові вам допомогти, в разі виникнення проблем просто зателефонуйте нам і ми підкажемо що робити.

Купуючи в navigator-shop ви точно не будете розчаровані своїм придбанням. Наш магазин знаходиться на ринку вже більше 8 років, і найцінніше що ми придбали за цей час - це наша репутація.

Ви можете прочитати відгуки наших вдячних клієнтів на   Яндекс Маркеті Ви можете прочитати відгуки наших вдячних клієнтів на Яндекс Маркеті . Ми працюємо для вас і робимо все щоб співпрацювати з Navigator-shop.ru було зручно і комфортно!

Navigator-shop - тільки найкраще!

Ru?
Ru?

Новости