Продаж алкоголю поповнила бюджет Донецької області на 6 млн. Грн.

У серпні 2012 року алкогольна продукція поповнила місцевий бюджет Донеччини більше ніж на 6 млн У серпні 2012 року алкогольна продукція поповнила місцевий бюджет Донеччини більше ніж на 6 млн. Грн. Про це повідомляє прес-служба ДПС в Донецькій області.

Регіональними управліннями контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПС України у Донецькій області було видано 1 тис. 41 нова ліцензія (на алкоголь - 541, на тютюн - 500). У зв'язку з невнесенням чергового платежу за ліцензії призупинена дія 127 ліцензій, анульовано 187 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

За серпень до місцевого бюджету в рамках плати за ліцензії на право роздрібної та оптової торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами надійшло 5,8 млн. Грн, до державного бюджету по відрахуваннях від суми коштів, витрачених на рекламу тютюнових виробів та алкогольних напоїв, надійшло 3, 3 тис. грн.

За місяць підприємствам-виробникам алкогольної продукції вітчизняного виробництва та підприємствам-імпортерам видано 3,5 млн марок акцизного податку. Сума плати за видані марки - 360 тис. Грн.

Протягом серпня було здійснено 27 перевірок суб'єктів підприємницької діяльності. В ході перевірок виявлено 42 порушення чинного законодавства. За виявлені порушення застосовано фінансових санкцій на загальну суму 156,4 тис. Грн.

УРА-Информ.Донбасс

Новости