Продажі iPad 4 з 128 ГБ пам'яті почнуться у вівторок

Буквально вчора ввечері Apple обрадувала користувачів своїх мобільних девайсів оновленням iOS до версії 6.1. Однак ж куди більш цікавою новиною для нас є те, що на наступному тижні почнуться продажі нового iPad 4-го покоління. Про це стало відомо з тільки що опублікованого на сайті Apple прес-релізу .

прес-релізу

І якщо основна частина опублікованої інформації стосується того, наскільки компанія успішна, то останній абзац представляє для нас найбільший інтерес. У ньому говориться, що моделі з об'ємом пам'яті в 128 ГБ надійдуть в продаж вже наступного вівторка, 5 лютого, хоча ми припускали , Що такий обсяг пам'яті стане прерогативою наступних поколінь девайсів. Таким чином, якщо раптом в ваш 64-гіговий iPad не поміщається вся музична і вам просто необхідно в два рази більше пам'яті, то варто подивитися в бік нової моделі планшета.

Що стосується ціни, то якщо ви плануєте придбання Wi-Fi версії iPad без стільникового модуля, то приготуйте зробити свій рахунок легше на 799 американських доларів. У випадку з аналогічною моделлю, але з 4G-модулем, то ціна зросте до 929 доларів. тепер чекаємо iPhone 5 з 128 гігабайтами на борту.

Традиційне питання до нашої аудиторії: а стали б ви міняти свій поточний планшет на новий iPad з об'ємом пам'яті в 128 ГБ?

Традиційне питання до нашої аудиторії: а стали б ви міняти свій поточний планшет на новий iPad з об'ємом пам'яті в 128 ГБ

Традиційне питання до нашої аудиторії: а стали б ви міняти свій поточний планшет на новий iPad з об'ємом пам'яті в 128 ГБ?

Новости