Проектні вантажі - перевезення по Росії, в Казахстан, Білорусь, Узбекистан

  1. ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПРОЕКТНИХ ВАНТАЖІВ
  2. КІН-МАРК доставити проектні ВАНТАЖІ

Головна / Проектні вантажі

До категорії проектних вантажів зазвичай відносять всілякі об'єкти з великими габаритами і масою, які також можуть мати підвищену цінність або небезпеки при транспортуванні.

До категорії проектних вантажів зазвичай відносять всілякі об'єкти з великими габаритами і масою, які також можуть мати підвищену цінність або небезпеки при транспортуванні

Проектні перевезення найчастіше застосовують, якщо потрібно транспортувати важку промислову техніку і обладнання, складні великогабаритні будівельні конструкції, продукцію суднобудівної та авіаційної промисловості, трубопроводи значних габаритів. Проектні перевезення неможливо здійснити, використовуючи стандартний автомобільний транспорт. Для цих цілей підходить тільки спеціалізована техніка.

Через підвищеної складності, транспортування проектних вантажів можуть виконувати лише спеціалізовані фірми. Група компаній КІН-БЕРЕЗЕНЬ має великий досвід, який дозволяє виконувати транспортування великогабаритних вантажів будь-якої складності по території Росії, Білорусі, Казахстану, Узбекистану.

ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПРОЕКТНИХ ВАНТАЖІВ

Для того, щоб транспортування складних великовагових конструкцій пройшла без ексцесів і форс-мажорів, важливо залучати до цих робіт професіоналів, які зможуть розробити логістичну схему, підібрати підходящу техніку, грамотно виконати вантажно-розвантажувальні роботи.

Проектні перевезення в обов'язковому порядку включають розробку спеціального маршруту. Також важливою особливістю таких заходів є оформлення дозволів і використання додаткових супроводжуючих автомобілів. Для вантаження і вивантаження складних конструкцій і обладнання необхідно використовувати спеціальні механізми, які гарантують збереження вантажу.

КІН-МАРК доставити проектні ВАНТАЖІ

Спеціалізована компанія КІН-МАРК пропонує широкий перелік транспортірних послуг в Росії, Білорусі, Казахстані, Узбекистані, і в тому числі такі роботи, як перевезення проектних вантажів. В арсеналі наших співробітників величезний досвід роботи в сфері, спеціалізовані знання і широкий вибір унікального транспорту і потужного навантажувального обладнання.

Якщо ви перебуваєте в пошуку професійної транспортної компанії - звертайтеся в КІН-МАРК.

Металоконструкції

турбіни

Новости