Проектування СТО, АЗС

Проектування СТО, АЗС

Зростання парку автомобілів індивідуального користування ставить ряд гострих, питань, основними з яких є: розвиток виробничо-технічної бази для ТО, ремонту та зберігання автомобілів, виробництва і реалізації запасних частин; забезпечення безпеки руху і охорони навколишнього середовища; поліпшення і розширення дорожньої мережі. Зростання парку автомобілів індивідуального користування ставить ряд гострих, питань, основними з яких є: розвиток виробничо-технічної бази для ТО, ремонту та зберігання автомобілів, виробництва і реалізації запасних частин;  забезпечення безпеки руху і охорони навколишнього середовища;  поліпшення і розширення дорожньої мережі

У цих умовах особливо цінується професійний рівень фахівців, які проектують СТО та АЗС, як найбільш затребуваних в Автосреда об'єктів. Адже на сьогоднішній день проектування СТО та АЗС, подальше їх будівництво і в разі необхідності ремонт - це не тільки колосальний досвід, але і останні наукові досягнення в поєднанні з високими стандартами якості західноєвропейських країн.

Див. Будівництво СТО та АЗС

Грамотно виконані проектування СТО та АЗС - це втілення творчих рішень відповідно до норм, що пред'являються значною кількістю державних установ.

Основні етапи проектування СТО та АЗС:

  • інженерні винаходи ;
  • спеціалізоване проектування;
  • проектування будівель і комунікацій;
  • комплектація технологічної частини.

Ми починаємо роботи з проектування СТО та АЗС з передпроектних досліджень і ескізного проектування.

Передпроектні дослідження є обов'язковим етапом проектування СТО та АЗС, необхідним для оцінки реальності поставлених замовником завдань (відповідність отриманої вихідної дозвільної документації, також існуючим містобудівним обмеженням, геодезичних і конструктивним умовам, існуючим нормам і правилам) Передпроектні дослідження є обов'язковим етапом проектування СТО та АЗС, необхідним для оцінки реальності поставлених замовником завдань (відповідність отриманої вихідної дозвільної документації, також існуючим містобудівним обмеженням, геодезичних і конструктивним умовам, існуючим нормам і правилам). На підставі проведених досліджень спільно з замовником розробляється Технічне завдання (ТЗ) майбутнього проекту, в якому описуються техніко-економічні показники, інженерне оснащення, визначається обсяг проектних послуг.

Опрацювання цієї стадії проектування СТО та АЗС може відбуватися паралельно з передпроектними дослідженнями і грунтується на його результатах і вимогах ТЗ.
В процесі роботи на основі варіантного проектування і розгляду аналогів визначається стильовий напрям, архітектурно-планувальне рішення, орієнтовні техніко-економічні показники.

Ескізний проект розробляється спільно з замовником. Після остаточного узгодження всіх об'ємно-планувальних рішень, архітектурно-стилістичної спрямованості та основних конструктивних елементів, фахівці Центру будівельних послуг «СІМ-ТЕХНІКО» виконують весь обсяг робочого проектування, необхідний для виходу на будівельний майданчик.

  • Робочий проект

На стадії робочого проекту проектування СТО та АЗС відбувається розробка проектної документації в обсязі, необхідному для здійснення будівельно-монтажних робіт, остаточне коректування і ув'язка архітектурних, конструктивних та технологічних рішень, розробка інженерних розділів проекту. Таким чином, всі етапи проектування, а так само виробництво будівельно-монтажних робіт виконується фахівцями нашої фірми. Тим самим забезпечується швидке і чітке взаємодія в зв'язці замовник-проектувальник-будівельник, що дозволяє істотно скоротити терміни здійснення будівельних робіт і введення об'єкта в експлуатацію . На стадії робочого проекту проектування СТО та АЗС відбувається розробка проектної документації в обсязі, необхідному для здійснення будівельно-монтажних робіт, остаточне коректування і ув'язка архітектурних, конструктивних та технологічних рішень, розробка інженерних розділів проекту

Проектування СТО та АЗС так само, як і архітектурне проектування, може стати захоплюючим і творчим процесом. Можна спроектувати і побудувати таку автозаправну станцію, яка швидко обзаведеться своїми постійними клієнтами і буде приносити стабільний дохід.

Також фахівці Центру будівельних послуг "СІМ-ТЕХНІКО" радять ознайомитися з:

Портфоліо наших попередніх робіт

Наші ціни на надання вищевказаних послуг

Корисні статті , Які можуть відповісти на численні запитання в сфері будівництва, проектування, сучасних дизайнерських рішень, а також юридичної узгодження при здійсненні зазначених робіт.

На всі запитання щодо проектування СТО та АЗС Вам дадуть відповідь фахівці Центру будівельних послуг "СІМ-ТЕХНІКО" по тел. 233-86-84 (безкоштовна консультація).

Новости