Професійна імміграція в Австралію

  1. Вимоги для професійної імміграції в Австралію:
  2. Для імміграції в Австралію за професійним спрямуванням:
  3. Види імміграційних віз, прохідні бали і система оцінки ваших балів за всіма критеріями:
  4. Критерії для професійної імміграції в Австралію:
  5. Вартість програми:
  6. Терміни оформлення:
  7. Відгуки про програму

Професійна імміграція в Австралію. Державна імміграційна програма регіонального заселення Австралії. Програма імміграції молодих фахівців і програма Express Stream . Професійні програми для робітників і службовців з середньою спеціальною освітою. Професійна імміграція в Австралію

Minister for Immigration and Border Protection Australia the Honourable Peter Dutton

Вимоги для професійної імміграції в Австралію:

  1. Вік - до 44 років на момент оформлення.
  2. Освіта - вища або середня спеціальна, з кваліфікацією (спеціальністю) затребуваною в Австралії.
    Примітка: практично всі дипломи про вищу / середню спеціальну освіту, видані навчальними закладами СРСР або Росії, визнаються і легалізуються в Австралії.
  3. Знання англійської мови - не нижче 6 балів за шкалою тесту IELTS, хоча для легалізації деяких дипломів може знадобитися навіть 7 і більше балів.
    Для успішного оформлення необхідний сертифікат про складання тесту, максимум 2-х річної давності. Ви можете ознайомитися з подробицями про здачу такого тесту на офіційному сайті Центру Students International , Або проконсультуватися в нашому офісі.
  4. У деяких случах, наявність досвіду роботи за фахом, зазначеної в дипломі.
  5. Можуть бути додаткові вимоги, які визначаються відділом імміграції МВС Австралії.

Розповіді та відгуки про професійну імміграцію в Австралію

Для імміграції в Австралію за професійним спрямуванням:

вам потрібно набрати прохідний бал, здати іспит IELTS мінімум на "6" балів кожну частину * і мати досвід роботи не менше 12 місяців **. З 1 липня 2018 року ця 65 і в деяких випадках більш балів, їх можна набирати за наведеними нижче критеріями. Важливо бути в одному зі списків MLTSSL, STSOL і ROL в правому рубрикаторі.

Види імміграційних віз, прохідні бали і система оцінки ваших балів за всіма критеріями:

  • Skilled Independent visa (subclass 189). Постійна віза, видається необмежений термін. Вам необхідно набрати 65 прохідних балів.
  • Skilled Nominated visa (subclass 190). Постійна віза. Видається при наявності номінації Уряду одного зі штатів або територій Австралії. Вам необхідно набрати 65 прохідних балів.
  • Skilled Regional visa (subclass 887): постійна віза, видається на території Австралії, після того, як ви прожили в регіональній Австралії 2 роки і відпрацювали 1 рік повний робочий день по вашій заявленої спеціальності за візами subclass 489, 485, 496, 475 і 487 . Не вимагає проходження бального тесту.
  • Skilled Regional (Provisional) visa (subclass 489). Тимчасова віза, яка видається строком на чотири роки і може бути замінена на постійну візу subclass 887 при виконанні певних умов.
  • Skilled - Recognised Graduate visa (subclass 476): тимчасова віза, видається на 18 місяців тим, кому ще немає 31 року і хто здобув освіту з інженерної спеціальності за межами Австралії в визнаному МВС Австралії університеті, наприклад в РФ це МГУ і СПбДУ за останні 2 року. Видається для придбання відсутнього досвіду роботи в Австралії, і дає можливість звернутися за резидентської візою в будь-який момент при відповідність критеріям цієї візи.
  • Temporary Graduate visa (subclass 485): тимчасова віза, видається на термін від 18 або більше місяців тим, хто закінчив вчитися в Австралії, але не може поки претендувати на надання іншої постійної візи. Видається для придбання відсутнього досвіду роботи або володіння англійською мовою в Австралії, і дає можливість звернутися за резидентської візою в будь-який момент при відповідність критеріям цієї візи.

Критерії для професійної імміграції в Австралію:

КритерійОписБали

Вік на момент схвалення по SkillSelect 18-24 25 балів 25-32 30 балів 33-39 25 балів 40-44 15 балів Англійська мова на момент схвалення по SkillSelect Впевнено - IELTS 6 0 балів Добре - IELTS 7 10 балів Чудово - IELTS 8 20 балів Досвід роботи в Австралії за заявленою або дуже близькою спеціальності на момент схвалення по SkillSelect 1-2 роки (з останніх 10) 5 балів 3-4 роки (з останніх 10) 10 балів 5-7 років (з останніх 10) 15 балів 8-10 років (з останніх 10) 20 балів Досвід роботи в інших країнах за заявленою або дуже близькою спеціальності на момент од зо сміття по SkillSelect
Бали за досвід роботи в Австралії і за кордоном можуть підсумовуватися до загальної суми 20 балів 3-4 роки (з останніх 10) 5 балів 5-7 років (з останніх 10) 10 балів 8-10 років (з останніх 10) 15 балів Кваліфікація ** (ухвалена чи визнана в Австралії) на момент схвалення по SkillSelect Навчання за кордоном, що визнається в Австралії

AQF III / IV, отриманий в Австралії

Диплом, отриманий в Австралії 10 балів Ступінь бакалавра (в т.ч. з відзнакою, ступінь магістра) 15 балів Ступінь доктора філософії 20 балів Визнана навчання в Австралії на момент схвалення по SkillSelect Мінімум 2 роки очного навчання 5 балів Володіння мовою одного з спільнот * ** 5 балів Професійні навики дружини / чоловіка / співмешканки / співмешканця 5 балів Спонсорська підтримка з боку штату або території Австралії (subclass 190) 5 балів Спонсорська підтримка з боку родича ****, / штату або території при імміграції в Designated Area в Австралії (subclass 489 visa) 10 балів Навчання в провінційній частині Австралії на момент схвалення по SkillSelect 5 балів Проходження стажування в Австралії за державною програмою Professional Year: доступно для IT фахівців, економістів та інженерів, які закінчили мінімум 2-х річну освіту в австралійському університеті. Програма розрахована на 1 рік 5 балів

Ви можете скористатися безкоштовним анонімним калькулятором для підрахунку ваших балів і оцінки шансів на імміграцію.

** Ваша кваліфікація повинна знаходитися (або відповідати) в спеціальному списку Combined current list of eligible skilled occupations. Для цього ми проводимо ідентифікацію вашої професії. Професійну оцінку кваліфікації проводять різні організації, уповноважені Департаментом Імміграції Австралії, кожна з яких має свої вимоги до заявника. Для того щоб отримати сертифікат з однією з цих організацій необхідно мати не тільки сам диплом, але іноді і досвід роботи як мінімум 12 місяців з останніх 24 місяців на момент подачі заяви, а так само іноді потрібна сертифікат IELTS на рівень 6, 7 або навіть більше балів по кожній частині.

*** На доказ необхідно надати сертифікат NAATI, що підтверджує, що у вас мінімум paraprofessional рівень, як перекладача з англійської мови на одну з цих мов (Designated languages): Албанська мова, Арабська мова, Вірменська мова, Бенгальська мова, Боснійська, Болгарська мова , Бірманський мову, Китайсько-кантонскій, Хорватська мова, Чеська мова, Данська мова, Нідерландська мова, Естонська мова, Фіджі, Тагальська мова, Фінська мова, Французька мова, Німецька мова, грецька мова Іврит, Мова гінді, Угорська мова, Індонезійська мова , Італьянс ий мову, Японська мова, Кхмер, Корейська мова, Латиська мова, Литовська мова, Македонський мову, Малайський мова, Норвезька мова, Перська мова, Польська мова, Португальська мова, Мова панджабі, Румунська мова, Російська мова, Сербська мова, Сінгалец, Словацька мова, Словенська мова, Іспанська мова, Шведська мова, Тамільська мова, Тайська мова, Турецька мова, Українська мова, Мова урду, В'єтнамський мову, Ідиш.

**** Ваш австралійський родич повинен жити в Designated Area мінімум 1 рік на момент подачі вами заяви до Департаменту імміграції Австралії і повинен продовжувати жити там до отримання вами візи.

Вартість програми:

6 810 доларів США за програмою професійної імміграції, 4 475 доларів США за програмою " Express Stream ". При оформленні в програму з 03.07.2017 р Члени сім'ї до 3 чоловік обслуговуються безкоштовно.

У вартість входить підготовка, переклад і завірення всіх пов'язаних з оформленням документів, юридичний супровід до отримання ПМЖ і громадянства. Вартість поштових витрат і зборів акредитованих державою оцінюють установ за підтвердження кваліфікації, візових зборів (3 755 AUD за основного заявника, 1 875 AUD за чоловіка / гу і по 940 AUD за кожну дитину), авіа квитків та інші витрат, пов'язаних з початком вашої нової життя в Австралії, оплачуються окремо.

Ви також можете оплачувати не весь імміграційний пакет, а якісь окремі послуги з цими цінами , Якщо ви впевнені, що зможете щось зробити самі.

Терміни оформлення:

12-18 місяців. Початком терміну оформлення вважається дата надання всіх необхідних за цією програмою документів або їх копій.

Ми пропонуємо індивідуальний підхід до Ваших вимог:

  • Безкоштовна і правдива первісна оцінка;
  • Допомога в підготовці всіх необхідних документів;
  • Допомога в правильному оформленні анкет, подача документів у відповідні організації Австралії, оплата відповідних зборів;
  • Допомога в оформленні імміграційних документів і в продовження перебування;
  • Допомога в подотовке до іспиту IELTS;
  • Зустріч в аеропорту, допомога в пошуку житла і вирішенні інших питань.

І останнє, читаючи вимоги за критеріями і підраховуючи бали - не судіть себе занадто суворо, краще надішліть нам заявку або проконсультуйтеся у координатора.

Відгуки про програму

Історія оформлення Олесі Кінаш та її сім'ї про програму Професійної імміграції в Австралію і отримання візи subclass 189.

Новости