Професійне страхування вантажів при перевезенні

  1. Яким чином страхують вантажі
  2. Співпраця з нашою компанією

Абсолютно будь-які транспортні операції (транспортування, перевалка, доставка вантажів) пов'язані з ризиком матеріальних втрат, які можуть виникнути в результаті пошкодження, втрати, розкрадання вантажу, що може стати наслідком як недбалості, злого умислу, так і наслідком стихійних лих, форс-мажорних обставин Абсолютно будь-які транспортні операції (транспортування, перевалка, доставка вантажів) пов'язані з ризиком матеріальних втрат, які можуть виникнути в результаті пошкодження, втрати, розкрадання вантажу, що може стати наслідком як недбалості, злого умислу, так і наслідком стихійних лих, форс-мажорних обставин .

Для того, щоб виключити ризик фінансових втрат, слід звернутися в страхову компанію і скористатися послугою страхування вантажів при перевезеннях. Страхування вантажів є одним з найстаріших і найбільш поширених видів майнового страхування. У переважній більшості випадків при виконанні міжнародних контрактів і угод воно стає обов'язковою умовою угоди. Таке страхування відноситься до числа складних - тут накладаються один на одного відразу кілька факторів, які перераховані нижче.

  1. Власник партії товару не має можливості під час перевезення контролювати збереження вантажу.
  2. У процесі транспортування і доставки вантажу можуть бути задіяні кілька перевізників.
  3. Доставка здійснюється із застосуванням різних видів транспорту (автоперевезення, залізничні, морські, авіаційні перевезення, мультимодальні перевезення).
  4. Під час транспортування вантаж може перетнути території і кордону відразу декількох іноземних держав.

Все це створює поле ризиків різного роду, пов'язаних з перевезенням партій товару Все це створює "поле" ризиків різного роду, пов'язаних з перевезенням партій товару. Крім ризиків прямий втрати або пошкодження вантажу в процесі транспортування, тут необхідно згадати такі, як митні ризики; ризики відповідальності перевізників; людський фактор: ризики пов'язані з неналежним виконанням обов'язків експедиторами, охоронцями, персоналом складських терміналів при проведенні вантажно-розвантажувальних і перевалочних операцій.

Оскільки страхування ризиків мінімізує ймовірність фінансового збитку, саме воно стає найбільш вигідною і зручною формою отримання гарантії ведення безперебійного господарського процесу.

Для забезпечення фінансової безпеки Вашої компанії, зниження ризиків, пов'язаних з транспортуванням і доставкою вантажів, логістичний холдинг "CARGO ASIA" рекомендує скористатися послугою страхування вантажів.

дивіться докладніше як купити товар в китаї .

В даний час щодня транспортується величезна кількість різноманітних вантажів. Їх перевезення часто пов'язана з можливістю несення деяких матеріальних втрат, які можуть виникнути у зв'язку з втратою, розкраданням або пошкодженням вантажу, тому щоб уникнути подібні неприємних ситуацій кращим рішенням буде звернутися в спеціалізовану компанію і здійснити страхування.

Яким чином страхують вантажі

Дана послуга користується попитом досить давно. Як правило, найбільш часто звертаються за укладенням договору про страхування вантажів при перевезенні ті організації, які транспортують товар через кордон Російської Федерації. В основному іноземні компанії роблять цей пункт обов'язковою умовою угоди. Такий вид страхування вважається складним, тому що він враховує одночасно кілька різних факторів, таких як:

  • відсутність можливості з боку власника товару контролювати збереження вантажу під час переміщення до кінцевого місця призначення;
  • забезпечення транспортування партії товару відразу декількома транспортними організаціями;
  • здійснення перевезення різними видами транспорту (автомобільним, залізничним, морським або авіа), а також того, що протягом усього маршруту доставки партія товару може перетинати кордони відразу декількох країн.

Поєднання цих факторів створює можливість втрати майна. Крім прямих загроз національній безпеці партії товару, існують ще митний ризик, ризик відповідальності перевізників, який включає втрати при неналежному виконанні своїх посадових обов'язків різного роду працівниками транспортних організацій. Тому при необхідності транспортування товару подбайте завчасно про страхування вантажів при перевезенні.

Співпраця з нашою компанією

У сфері доставки різноманітних відправлень наш логістичний центр працює досить давно. Своїм клієнтам ми завжди радимо звертатися в спеціалізовані фірми і виробляти страхування вантажів при перевезенні. Наша компанія надає повний спектр послуг з придбання, митного оформлення і доставки товарів до кінцевого місця призначення. Ми прекрасно знаємо про всі ризики пов'язаних з повною або частковою втратою майна. Зрозуміло, це трапляється далеко не з кожною партією товару, але так як багато в чому транспортування на будь-якому етапі пов'язана з людським фактором, то кращому рішенням для будь-якої організації стане страхування вантажу при перевезеннях. Тому як ніхто не зможе вам гарантувати 100% збереження вашого майна.

Працюємо з компанією «Cargo Asia» порівняно недавно і відразу ж звернулися з вирішенням питання про страховку вантажів. Самі розумієте, забезпечити безпеку своїх вкладеннях пріоритетно. Ваші фахівці порадили дуже надійну компанію. Тепер не переживаємо за власний вантаж, працюємо і розвиваємося в спокійному режимі.

Добрий всім день. Кілька нелогічно і недоцільно залишати відгуки на сторінках сайту логістичної компанії, але за добре виконану роботу слід дякувати. Від роботи вашої компанії залежить багато чого. Мій бізнес по-чому залежить від вашої роботи. Тому за таке вважаю за потрібне висловити вам свою подяку і побажати всього найкращого. Скоро новий рік і в ньому бажаю успіхів і розвитку в правильну сторону!

Привіт, по страховці нарікань не виникло. все професійно і оперативно робите. Єдина проблема була в невеликих затримках з доставки кілька разів. Виявилося, що в усьому винна якісь неполадки з системою на митному посту. В іншому все чудово, дякуємо за роботу і бажаємо всіляких успіхів в майбутньому і вам і вашому бізнесу.
Глазков Іван (ІП)

Доброго дня. Оскільки працюємо ми з вами давно і успішно, уявити наше розвиток без співпраці з Карго Азія не можемо. Завдяки професіоналізму відділу логістики наші вантажі доставляються без затримок. Страховка захищає від ризику. Все подобається і влаштовує. Надійно працюєте, дуже інформативний сайт. Дякуємо.
Авров Сергій

Новости