Професійні блендери для бару

  1. Створення блендера - прорив в барном бізнесі
  2. Функціональне призначення промислового блендера
  3. Як вибрати відповідний промисловий блендер?
  4. Вибір за потужністю мотора і швидкості роботи
  5. Матеріали виготовлення склянки і ножа

Такому найстаршому кухонного пристосування для сучасної кухні, як стаціонарний блендер, скоро виповниться 100 років. Сьогодні все без винятку ресторани, фаст-фуди, бари, кафе використовують барний блендер. читати далі >>

Створення блендера - прорив в барном бізнесі

Перші його моделі призначалися для коктейлю сиропу з содовою, а головним завданням спочатку було змішування інгредієнтів. Винахід підірвало барний бізнес, оскільки до нього бармени болісно збивали коктейлі вручну або за допомогою шейкера. Потім пристосування конструктори вдосконалили, блендер «навчився» подрібнювати продукти. Чудо-міксер представляв собою просту конструкцію зі склянки з моторним блоком.

Функціональне призначення промислового блендера

Сучасні професійні блендери для бару, без яких не обходяться підприємства громадського харчування, «вміють»:

  • подрібнювати;
  • збивати;
  • дробити горіхи;
  • перемішувати;
  • готувати смузі, муси, креми, соуси;
  • колоти лід;
  • пюрировать продукти і напої;
  • виконувати інші завдання.

Як вибрати відповідний промисловий блендер?

Щоб купити промисловий блендер, необхідно точно знати, які функції і завдання йому належить виконувати. Цим визначаються його технічні параметри, які покупці розглядають в першу чергу.

Вибір за потужністю мотора і швидкості роботи

Найбільш важливими параметрами є швидкість і потужність, які тісно пов'язані один з одним. Висока швидкість робить роботу пристрою ефективніше, а потужність мотора утримує стабільну швидкість в умовах навантаження. Потужному мотору блендера не грозить перевантаження при подрібненні твердих продуктів, льоду. Він впорається з горіховою пастою і морозивом. Швидкість обертання ножа при виконанні операцій збільшує продуктивність пристрою.

Але навіщо переплачувати за надпотужність, якщо вона вам не знадобиться. Якщо мета придбання приладу - приготування пюре, соусів з м'яких продуктів, беріть апарат з потужністю двигуна 400-500 Вт. Чи плануєте змішувати напої з льодом? Візьміть професійний блендер для коктейлів на 700-800 Вт. Чи збираєтеся готувати снегообразной прохолодні напої, такі як дайкірі, Маргарита, густі суміші, смузі, переробляти заморожені продукти, сміливо беріть потужні моделі, що володіють потужним двигуном до Потужність 2200 Вт.

Матеріали виготовлення склянки і ножа

Збалансована конструкція склянки і ножа у виробників виглядає по-різному: одні надають стінок ємності особливу форму, інші додають число ножів, треті придумують щось ще. Для виготовлення ножів професійних блендерів використовується нержавіюча сталь, число ножів - від 2 до 6. Склянки випускають зі скла і пластмаси, рідше - з нержавіючої сталі. Відзначимо, що гостям кафе, ресторану, бару цікавіше, якщо чаша блендера прозора. Обсяг склянки коливається від 1 до 2 л. Якщо ви плануєте працювати з містять лід напоями, варто вибрати 2-літровий стакан для скорочення часу виконання замовлення.

Консультанти нашої компанії готові допомогти вам у виборі професійного блендера, щоб підібрати оптимальний варіант. Звертайтеся до нас за телефонами, вказаними на сайті!

Звертайтеся до нас за телефонами, вказаними на сайті


Google+

Як вибрати відповідний промисловий блендер?
Чи плануєте змішувати напої з льодом?

Новости