Програма навчання коучингу ICU

  1. Найближча програма підготовки професійних коучів у Києві розпочнеться 16 листопада 2019 (2 потік 2019).
  2. Сертифікаційна програма підготовки «Professional Coach ICU» з 16 листопада 2019 (2 потік 2019):

«Бізнес ніколи не був тим, до чого можна підійти з певним набором правил, і не має значення, що говорять багато (чи не втомилися ви від цих« Трьох безпомилкових способів збільшити продажі », або від« Чотирьох легких кроків до вирішення будь-якої проблеми » , або від того, що «Якщо Ви зробите одне тільки це, то все у Вашому житті зміниться за одну ніч, як за помахом чарівної палички, і у Вас збудуться всі Ваші мрії, а Ваша родина буде жити на Гаваях»). На жаль ми повинні бути в змозі думати, щоб робити хорошу роботу, по крайней мере, в найближчому майбутньому. Коли це зміниться, я Вам повідомлю »»

Сід Джекобсон

Запишіться на програми ICU: +380 676125717

Найближча програма підготовки професійних коучів у Києві розпочнеться 16 листопада 2019 (2 потік 2019).

Якщо Ви вирішили освоїти професію коуча, то для Вас - програма підготовки «Професійний коуч» (підготовка на основі стандартів ICU & ICTA з видачею сертифікату міжнародного зразка «Professional Coach ICU»). Програма рекомендована HR менеджерам, консультантам, бізнес тренерам і всім, чия діяльність пов'язана з людським фактором, бажаючим професійно освоїти технології і методологію коучингу.

Програма включає навчання індивідуальному, командному та процесу трансформації (глибинного) коучингу на високому рівні і, за свідченнями експертів і університетів США і РФ ( см. офіційні відгуки ) Є однією з кращих програм підготовки професійних коучів у Східній Європі. Інститут Коучинга ICU є міжнародною компанією і, крім Києва, відомий в Ризі, Талліні, Вільнюсі, Москві, Мінську, Варшаві, Санкт-Петербурзі та ін, що вигідно відрізняє нас від будь-якого центру навчання коучингу в Києві.

Відео-інтерв'ю М. Дернаковского про коучинг і програмою підготовки професійних коучів.


Офіційні відгуки про Програму підготовки професійних коучів «Professional Coach ICU» .
Коучинг Центр на facebook

Переваги програми:
1. Краща програма. Програма «Professional Coach ICU» - одна з кращих міжнародних програм підготовки коучів на основі офіційних відгуків та рецензій університетів, з якими Ви можете познайомитися в розділі «відгуки» . Програма проводиться за підтримки Університету Франкліна (США) в рамках програм післядипломного навчання, керівник (chairman) програм по HR-менеджменту Університету Франкліна професор Гаррі Макденіел, Майстер тренер ICU. Детальніше з програмою навчання Ви можете познайомитися, скачавши файл тут .

Програма орієнтована вивчення всіх видів коучингу (індивідуальний, командний і трансформаційний коучинг) і на практику, а не теоретичне знайомство з методом, що вигідно відрізняє нас від будь-якої організації, навчальної коучингу в Києві. Програма, не дивлячись на модульну систему, являє собою безперервний інтенсивний процес навчання протягом 7 місяців внаслідок необхідності достатнього рівня самопідготовки і межмодульного супроводу (робота в міні-групах, супервізія своєї практики, читання літератури і особистий коучинг у фахівця). Внаслідок інтенсивності навчання, всього за 7 місяців слухач стає висококласним фахівцем-практиком.

Наш центр з Програмою Підготовки професиональной коучів ICU став переможцем конкурсу Вибір року 2017:

2. Кращі тренери. Тренери програми мають колосальний практичний досвід і міжнародну сертифікацію в області проведення навчальних програм з коучингу. Крім цього тренери мають міжнародний досвід ведення тренінгових і консалтингових проектів. М. Дернаковскій - один з найбільш затребуваних і популярних executive коучів (коучів топ-менеджерів і власників бізнесу) в Східній Європі.

3. Ми працюємо більше 10 років! Нами підготовлено понад 5 тисяч сертифікованих спецалістів в області коучингу в наших представництвах в Прибалтиці, Польщі, Україні, Білорусі, Росії та інших країнах. Крім міжнародного сертифіката при виконанні певних умов ми (київський Інститут Коучинга) можемо видати також Свідоцтво про підвищення кваліфікації державного зразка «Професійний коуч» (РФ) або диплом «Koucingo specialists» встановленого зразка Республіки Латвія. .

4. Вартість програми! Ми поєднуємо найвищу якість навчання і при цьому намагаємося тримати одну з найнижчих цін! Вартість 1 модуля програми, яка розпочнеться 16 листопада 2019, становить 4500 грн (при передоплаті до 1 листопада 2019), ціна від модуля до модуля не змінюється *.

Ведучі:
Ведучі:   Дернаковскій Михайло Вікторович   Бізнес-тренер, акредитований Майстер Тренер ICU Міжнародного Союзу коуч (   див Дернаковскій Михайло Вікторович
Бізнес-тренер, акредитований Майстер Тренер ICU Міжнародного Союзу коуч ( див. посилання ). Викладач програми МВА на базі БДУ. Засновник групи компаній "Коучинг Центр". Засновник 5 юридичних осіб, в тому числі Coaching Institute Dernakowski (Варшава, Вільнюс), співзасновник ICTA: International Coach & Trainer Association ( див. посилання ). Член консультативної Ради в сфері HR-менеджменту Університету Франкліна (США) (Advisory Board member). Пройшов стажування в США за програмою Innovation in Business Education (університети Ohio State University, Acron University, Franklin University, Kent University; корпоративні навчальні центри National Wide Insurance, Sequent). Провів понад тисячу тренінгових проектів з різними організаціями Литви, Латвії, Естонії, Польщі, Грузії, Білорусі, України, Росії.

Олександр Шталь Олександр Шталь

PhD, Сертифікований Професійний Майстер Коуч ICTA, Професійний Майстер-Тренер ICTA, Акредитований тренер ICU, професійний психолог, викладач психології та філософії. Здобув освіту і захистив дисертацію в Люблінському університеті (Польща). Викладає в університетах Москви і Варшави. Має особливу грамоту від Великої канцелярії Папи Римського Іоанна Павла II за внесок в богослов'я. Освіта: доктор теології (UO), педагог (KUL), психолог. Спеціалізації: трансформаційний і екзистенціальний коучинг.

Ольга Ситар   Сертифікований Професійний Майстер Коуч, сертифікований професійний тренер ICU Ольга Ситар
Сертифікований Професійний Майстер Коуч, сертифікований професійний тренер ICU. Тренер по коучингу. Освіта: економіст. Бізнес-тренер з більш, ніж 10-річним стажем за напрямками: «Публічні виступи»; «Тренінги для тренерів»; «Успішні продажі».

Станіслава Стефановська Станіслава Стефановська

Спеціаліст з питань організаційного розвитку, вибудовування бізнес-процесів і управління персоналом компанії. Коуч-консультант з питань професійного (кар'єрного) розвитку. Сертифікований Майстер-коуч. Бізнес тренер. Понад 11 років успішного досвіду роботи в сфері управління персоналом. Директор з персоналу у великій мережі ресторанів.
Автор професійних публікацій на тему управління і розвитку персоналу, командної роботи.

Сертифікаційна програма підготовки «Professional Coach ICU» з 16 листопада 2019 (2 потік 2019):

Більш докладний опис змісту модуль-сесій дивись тут
Запишіться на програми ICU, Київ: +380 676 125 717.
Розклад модуль-сесій (2 дня по суботах і неділях з 10 до 19):
1. модуль-сесія: «Коуч-консультант» (коучинг-методологія індивідуальної роботи з клієнтом: вивчаються компетенції коуча, відпрацьовуються різноманітні практичні моделі коучингу, коучинг-інструментарій) 2 потік 2019: 16-17 листопада 2019 року (суб-неділя) з 10.00 до 19.00
2. модуль-сесія: «Коучинг - супервізія» (супервізія коучинг-методології, навчання практиці коучингу, розбір сесій) 2 потік 2019: 7-8 грудня 2019 (суб-неділя) з 10.00 до 19.00
3. модуль-сесія: «Коуч-тренер» (коучинг-методологія роботи з групою, системний коучинг: вивчаються технології використання коучинг моделей при взаємодії з групою з урахуванням системних процесів і психогеография, технології коучингу в менеджменті і в веденні коучинг-тренінгу) 2 потік 2019: 11-12 січня 2020 року, 1 потік 2019: 1-2 червня 2019 (суб-неділя) з 10.00 до 19.00
4. модуль-сесія: «Коучинг команд: супервізія» (супервізія коучинг-методології роботи з групою) 2 потік 2019: 1-2 лютого 2020 року, 1 потік 2019: 22-23 червня 2019 (суб-неділя) з 10.00 до 19.00
5. модуль-сесія: «Трансформаційний Коучинг» (Технології трансформаційного коучингу; LAB-profile; трансформація на лінії часу; робота з «частинами» особистості; Core transformation) 2 потік 2019: 29.02-1 березня 2020 року, 1 потік 2019: 3 4 серпня 2019 (суб-неділя) з 10.00 до 19.00
6. модуль-сесія: «Трансформаційний Коучинг» (Технології трансформаційного коучингу; коучинг переконань і цінностей; спіральна динаміка) 2 потік 2019: 28-29 березня 2019, 1 потік 2019: 7-8 вересня 2019 (суб-неділя) з 10.00 до 19.00
7. модуль-сесія: «Трансформаційний Коучинг» (Технології трансформаційного коучингу, розбір сесій; метафорична трансформація) 2 потік 2019: 25-26 квітня 2019, 1 потік 2019: 28-29 вересня 2019 (суб-неділя) з 10.00 до 19.00
Після закінчення кожної модуль-сесії передбачена самостійна регламентована робота учасників в міні-групах, супервізорского зустрічі зі зворотним зв'язком від досвідченого фахівця. Для сертифікації учасники проходять л ічний коучинг у сертифікованого коуча - 4 години. Читання рекомендованої літератури по коучингу.
8. модуль-сесія: «Інтеграція і сертифікація. Маркетинг в сфері коучингу. »(2 потік 2019: 16-17 травня 2020 року, 1 потік 2019: 12-13 жовтня 2019). Сертифікація відповідає міжнародним стандартам ICU & ICTA і юридичним вимогам країн, які прийняли професійні стандарти професії «коуч». При виконанні всіх сертифікаційних вимог програми, практики індивідуального і командного коучингу і супервізії, який навчається отримує сертифікат ICU: «Professional Coach». При невиконанні будь-яких сертифікаційних вимог програми, але при проходженні 160 навчальних годин тренінгу програми і успішної демонстрації поведінкових навичок, який навчається отримує сертифікат ICU: «Associated Coach». Після виконання всіх необхідних вимог «Associated Coach» отримує кваліфікацію ICU «Professional Coach».
Кожна модуль-сесія навчання коучингу представлена ​​2-ма днями.
Вартість однієї модуль-сесссіі:
при передоплаті до 01.11.2019 - 4500 грн
при оплаті в день тренінгу 16.11.2019 при наявності вільних місць - 4800 грн
Вартість модуль-сесії, починаючи з 2-го по 8 модуль 4500 грн (вартість від модуля до модуля не змінюється *)
Додаткова знижка 10%: при передоплаті за весь курс (8 модуль-сесій)

Оплату можна здійснити, пройшовши за цим посиланням
Кількість учасників обмежена.
Проміжки між модуль-сесіями близько 1 місяця.
Початок найближчої програми підготовки коучів - c 16 листопада 2019.

Кожна модуль-сесія навчання коучингу представлена ​​мінімум 20 уч. (Академічних) годину.

Запишіться на програми ICU:
Київ: +380 676125717

Місце проведення:
г. Киев, БЦ Леонардо, вул. Богдана Хмельницького, 17/52, 12 поверх (місце проведення може бути змінено)

Відгуки учасників:

Запишіться на програми ICU:
Київ: +380 676 125 717.

Запишіться на програми ICU:   Київ: +380 676 125 717

Новости