Програма для електронного архіву

  1. Швидкодія Електронного WEB архіву
  2. Зберігання інформації в електронному WEB архіві
  3. Пошук інформації
  4. Кросплатформеність
  5. Зручність використання (usability)

ESCOM WEB Archive - це програма для створення електронного архіву. Розробником є ​​російська компанія ТОВ "Максфілл", що спеціалізується з 2009р. на створенні російського програмного забезпечення для автоматизації роботи з електронними документами. При розробці програми використані найсучасніше програмне забезпечення, технології і методики. За цим посиланням перераховані основні функції електронного WEB архіву . Нижче наведені основні якості і переваги програми електронного архіву.

Швидкодія Електронного WEB архіву

Швидкодія Електронного WEB архіву

Швидкодія Електронного WEB архіву досягається за рахунок застосування при розробці і в якості серверного оточення сучасного програмного забезпечення, ефективного використання ресурсів сервера, паралельної і асинхронної обробки запитів.

Якщо Ви плануєте використовувати свій сервер для електронного WEB архіву, то Вам необхідно переконатися, що його апаратні характеристики достатні і оптимальні. Ми рекомендуємо звернути увагу на обсяг оперативної пам'яті і обсяг і швидкодія жорстких дисків. Ви можете звернутися в нашу технічну підтримку для отримання консультації про рекомендовані параметрах сервера електронного WEB архіву.

Для організацій з числом користувачів до 100 ми можемо запропонувати розгортання електронного WEB архіву на нашому віртуальному сервері. Ми підготували лінійку тарифних планів на віртуальних (KVN або OpenVZ) серверах, що забезпечують хороший рівень швидкодії при мінімальній вартості оренди. Кожен тарифний план розрахований на певну кількість користувачів (ресурси сервера і ліцензії). При збільшенні користувачів понад максимального числа для даного тарифу потрібно перейти на більш високий тариф. Перехід простий і не вимагає від Вас ніяких зусиль. Ви тільки оплачуєте різницю у вартості, а роботи щодо зміни конфігурації сервера виконують наші фахівці.

Ви тільки оплачуєте різницю у вартості, а роботи щодо зміни конфігурації сервера виконують наші фахівці

Ми приділяємо особливу увагу забезпеченню інформаційної безпеки при роботі з електронним WEB архівом. Забезпечення інформаційної безпеки здійснюється комплексом заходів, що включає в себе в тому числі:

  • • обмеження доступу до сервера електронного архіву
  • • використання надійних паролів, регулярна зміна паролів
  • • використання дворівневої аутентифікації
  • • шифрування переданої інформації
  • • обмеження спроб входу
  • • логирование дій користувачів
  • • обмеження доступу до папок і документів
  • • оновлення версій програмного забезпечення
  • • застосування брандмауерів, фаєрволів і антивірусів
  • • та ін.

При розгортанні Електронного WEB архіву на своєму сервері Ви повинні подбати про реалізацію перерахованих вище заходів. Якщо ж Ви використовуєте наш хмарний сервіс, то виконання більшості завдань безпеки ми візьмемо на себе.

Зберігання інформації в електронному WEB архіві

Зберігання інформації в електронному WEB архіві

В електронному WEB архіві інформація зберігається в базі даних (атрибути об'єктів: папок, документів та ін.) І в папках на жорстких дисках (файли). Крім цього є ще повнотекстовий індекс, для якого використовується гібридне сховище. Обрана нами архітектура дозволяє при високих навантаженнях рознести інформаційні сховища на різні жорсткі диски, забезпечивши тим самим більш швидкий відгук системи.

Важливі аспектом роботи з електронним архівом є забезпечення схоронності інформації, обсяг якої неухильно зростає з року в рік. Потрібно забезпечити регулярне архівування даних і оперативне відновлення інформації у разі збою.

Якщо Ви використовуєте наш хмарний сервіс, то ці операції виконуються нашими адміністраторами. Архівування проводитися щодня. Ви можете отримати свій buckup за запитом.

Пошук інформації

Пошук інформації

Електронний WEB архів забезпечує швидкий і зручний Атрібутний і повнотекстовий пошук інформації. Повнотекстовий пошук реалізований на базі пошукової системи Sphinx .

Пошук може виконуватися як всередині поточної гілки дерева структури папок, так і без урахування структури папок. Пошук враховує права доступу користувача і не відбирає документи, до яких у користувача немає доступу.

Повнотекстовий пошук шукає документи за ключовими словами з урахуванням морфології мови. Пошук виконуватися в тексті документа.

Атрібутний пошук дозволяє шукати документи за ключовими словами, реєстраційним номером, автору, виду документа, дат і т.д., а так само по набору різних ознак, що встановлюються для атрибутів документа, наприклад, таких як статуси і стану документа. Атрібутний пошук виконується в картках документів.

Результати пошуку відображаються у вигляді журналу документів.

Результати пошуку відображаються у вигляді журналу документів

Під Web доступом розуміється можливість відкрити документ з web браузера на редагування. При цьому документ буде відкритий на комп'ютері користувача в програмі, що використовує ту відкривається типу файлу. Тобто, якщо Ви відкриваєте файл doc, і у Вас на комп'ютері встановлений пакет MS office, то буде відкрито MS Word, а в ньому файл документа. Це не просто операція завантажити і відкрити. У такій операції після редагування файлу він залишиться змінений тільки локально на вашому комп'ютері. Для приміщення зміненого файлу на сервер електронного архіву треба було б докласти додаткових зусиль. У нашій програмі документ відкривається по протоколу Web Dav, що забезпечує можливість збереження зроблених змін в електронний WEB архів після редагування безпосередньо з програми, в якій файл відкритий. Тобто якщо файл відкритий в MS Word, то Вам достатньо натиснути кнопку "Зберегти" і файл буде збережений в web сховище. Це дозволяє редагувати документ off-line і зберегти зміни після підключення до Інтернет.

Кросплатформеність

Кросплатформеність

Програма для електронного архіву Escom Web Archive дозволяє використовувати для роботи будь-якої поширений web браузер, наприклад Chrome, Opera, Mozilla, Internet Explorer на будь-якій операційній системі: Linux, Mac OS, Windows, Android.

Серверне програмне забезпечення можна встановити на Windows або Linux.

Зручність використання (usability)

Зручність використання (usability)

Ми намагаємося зробити роботу з Електронним WEB архівом простою і зрозумілою. Тому ми розробляємо зручні, інтуїтивно зрозумілі графічні інтерфейси, в яких ми використовуємо стандартні, уніфіковані компоненти. Більшість операцій Ви можете виконати за допомогою "миші" і клавіатури. Ми пропонуємо користувачам вибрати стиль оформлення (тему) екранних форм. Ви завжди зможете змінити тему оформлення якщо вона Вам набридне. Ми так само працюємо над створенням нових тем і включаємо їх в оновлення програми.

Новости