Програма відеореєстратор для Андроїд. Телефон як реєстратор

Навіщо купувати відеореєстратор, якщо в кишені лежить смартфон на Android? А якщо у останнього камера, яка вміє знімати відео високої якості, так це взагалі - казка! Якщо ви володієте смартфоном у якого в наявності GPS-модуль, акселерометр, датчики руху і камера, яка, в кращому випадку, здатна знімати відео у форматі 720p або навіть 1080p. То у вас не виникне труднощів для використання свого Android-пристрою в ролі автомобільного відеореєстратора. Саме на це питання ми постараємося відповісти в даному FAQ Програма відеореєстратор для Андроїд.

Саме на це питання ми постараємося відповісти в даному FAQ Програма відеореєстратор для Андроїд

Одна з програм, яка дозволяє зробити зі смартфона відеореєстратор, називається DailyRoads Voyager. Вона на хороше рахунку в магазині додатків Google Play і має досить непогану оцінку користувачів.

DailyRoads Voyager - своєрідний автомобільний "чорний ящик", який дозволяє камері смартфона на Android вести безперервне відеоспостереження за подіями, що відбуваються на дорозі, під час руху і не тільки. Крім запису відео, програма вміє робити знімки при потребі водія або пасажира.

Відеореєстратор здатний записати повністю всю вашу поїздку і зберігати в пам'яті пристрою лише необхідні для користувача дані. Ці ролики можна використовувати у вигляді цифрових доказів працівникам автоінспекції або в суді.

Вибір даних для збереження на карті пам'яті або самому пристрої здійснюється одним лише дотиком по екрану апарату.

Серед інших можливостей автомобільного відеореєстратора для Android - DailyRoads Voyager хочеться відзначити регулювання довжини відео ролика і його якість
Серед інших можливостей автомобільного відеореєстратора для Android - DailyRoads Voyager хочеться відзначити регулювання довжини відео ролика і його якість. Також, при необхідності, можна відключати звук. Якщо під час руху трапляється аварійна ситуація або удар, то програма автоматично збереже відзняте до цього відео. Ця опція є доступною завдяки настроювання параметрів перевантажень смартфона.

Користувач може визначити цикл записів на карту пам'яті - зняті ролики з непотрібною інформацією будуть стиратися і замінюватися більш новими. Це дозволяє уникати повного заповнення карти пам'яті пристрою або внутрішньої пам'яті.

При необхідності, користувач може виставити інтервал часу при якому DailyRoads Voyager буде автоматично фотографувати дорогу
При необхідності, користувач може виставити інтервал часу при якому DailyRoads Voyager буде автоматично фотографувати дорогу. Все відео ролики і фотографії відзначаються датою і Геотеги (GPS-координати).

Для зручності використання Android-відеореєстратора в нічний час, існує можливість регулювання яскравості екрану смартфона. Додатки для реєстрації відео на смартфоні повністю русифіковане, не вимагає ніякої оплати і не має реклами.

  • Останнє оновлення - 21 серпень 2013 року
  • Актуальна версія - 3.0
  • Системні вимоги - Android 2.2 і вище
  • Категорія - транспорт
  • Розмір інсталяційний файл .apk - 1,9M
  • Ліцензія - безкоштовно
  • Середня оцінка в Google Play - 4,3 (9 549 голосів)

Завантажити програму для реєстрації відео на автомобілі

Навіщо купувати відеореєстратор, якщо в кишені лежить смартфон на Android?

Новости