Програма копіювання в буфер обміну

  1. опис програми
  2. Робота з програмою
  3. Посилання для скачування

Програма «Запис в буфер обміну» для копіювання часто використовуваних рядків в буфер обміну одним кліком лівої кнопки миші. Завантажити безкоштовно.

  1. опис програми
  2. Робота з програмою
  3. Посилання для скачування

опис програми

Програма «Запис в буфер обміну» призначена для прискорення копіювання в буфер обміну і вставки з нього часто використовуваних фрагментів тексту при заповненні різних форм, документів, листів, розсилок. Перед використанням програми необхідно скласти порядковий список постійної інформації для копіювання.

Автор програми «Запис в буфер обміну» використовував її для заповнення договорів поставки та інших документів в електронному вигляді. До основного списку для копіювання і вставки з буфера обміну входили реквізити підприємства: ІПН, ОГРН, поштову адресу, контактні телефони, банківські реквізити, посади і прізвища відповідальних осіб.

Цю програму можна використовувати для зберігання інформації, яку іноді доводиться копіювати і кудись вставляти. Не можна в програмі «Запис в буфер обміну» зберігати секретну інформацію, для якої слід використовувати паперові носії або спеціалізовані програми , Щоб вона не виявилася доступною зловмисникам, що проникли на ваш комп'ютер. До такої інформації відносяться логіни і паролі для входу в онлайн-банки, поштові ящики, інтернет-магазини, різні онлайн-сервіси.

Робота з програмою

Скачайте архів з програмою «Запис в буфер обміну» по посиланню нижче і розпакуйте його. В папці з програмою містяться два файли: «Запис в буфер обмена.exe» і «spisok». У файлі «spisok» будуть зберігається додані вами фрагменти тексту.

Запустіть програму подвійним кліком по файлу «Запис в буфер обмена.exe», відкриється головне вікно:

Програма «Запис в буфер обміну» для копіювання часто використовуваних рядків в буфер обміну одним кліком лівої кнопки миші

Інтерфейс програми «Запис в буфер обміну». Кнопка із зірочкою справа відкриває вікно редагування і додавання рядків.

Для прикладу три рядки заповнені. Натисніть на кнопку із зірочкою праворуч, яка відкриває вікно редагування і додавання рядків. Видаліть фрагменти тексту, заповнені для прикладу, потім впишіть або скопіюйте і вставте свої. Натисніть кнопку «OK»: зміни будуть внесені в файл «spisok» і відображені в головному вікні програми. Для перевірки працездатності програми і повністю чи вмістився в осередок доданий текст, клікніть один раз по перевіряється рядку лівою кнопкою миші і вставте з буфера обміну скопійований запис в будь-який текстовий документ.

Головне вікно програми «Запис в буфер обміну» можна розгорнути на весь екран, також як і вікно редагування і додавання нових рядків, для перегляду довгих фрагментів тексту цілком. Смуга горизонтальної прокрутки є тільки у вікна редагування, тому дуже довгі рядки можна переглянути повністю тільки в ньому.

Назви папок, витягнутих з архіву, можна перейменовувати. Обов'язкова умова: файли «Запис в буфер обмена.exe» і «spisok» повинні знаходитися в одній папці.

Посилання для скачування

Завантажити безкоштовно програму «Запис в буфер обміну»:

Запис в буфер обміну 20 - для Windows XP - Windows 7 (підійде і до Windows 8 - Windows 10, але буде потрібно завантажити Microsoft .NET Framework 3.5 з пакетом оновлень 1 (SP1), якщо він не встановлений).

Запис в буфер обміну 45 - для Windows 8 - Windows 10 (підійде і до Windows 7, якщо встановлений Microsoft .NET Framework 4.5).

Пишу програми для себе, не є довіреною видавцем, тому деякі браузери і антивіруси можуть попереджати про небезпеку перед скачуванням. Програми упаковані в звичайні архіви .zip (НЕ саморозпаковуються). Якщо сумніваєтеся, перевірте скачаний архів перед розпакуванням антивірусом. Я використовую Kaspersky Internet Security, який підтверджує, що загроз немає.

Новости