Програма "На підпис! ™"

Програма "На підпис! ™" призначена для швидкої підготовки електронних документів з підписами і печатками.

Підписаний документ може бути відразу відправлений факсом (за допомогою програми VentaFax або Venta4Net ) Або по електронній пошті.

Програма автоматично визначить тип документа і сама розставить підпису та печатки в потрібних місцях.

В результаті час, витрачений на підготовку документів, значно скоротиться, що дозволить різко підняти продуктивність праці ... або продуктивність відпочинку. В результаті час, витрачений на підготовку документів, значно скоротиться, що дозволить різко підняти продуктивність праці

Як це працює

Розглянемо роботу програми на прикладі підготовки рахунку за допомогою 1С-Бухгалтерія, хоча з таким же успіхом можна використовувати будь-яку іншу програму для підготовки документів, нехай навіть MS Word або MS Excel.

Припустимо, що програма На підпис! ™ вже встановлена на вашому комп'ютері.

Підготуйте рахунок і надрукуйте його ... але не на звичний принтер, а на віртуальний принтер VentaSign, який з'явиться в списку принтерів на вашому комп'ютері після установки програми. В результаті друку відкриється вікно програми "На підпис! ™" з графічним зображенням рахунку. Але це ще не все. Програма сама зрозуміє, що надрукований рахунок і розставить по місцях першу і другу підписи і печатку компанії. А при необхідності і який-небудь малюнок, наприклад, фірмовий логотип. Це буде виглядати приблизно так.

рахунок рахунок

Звідки програма знає як їй правильно розставити картинки?

Шаблони - основа основ

Саме в шаблонах зазначено, які підпису та печатки повинні бути в тому чи іншому документі, на яких місцях і сторінках вони повинні розташовуватися і на який кут вони повинні бути повернені.

У поставку програми входять декілька шаблонів, що становлять "джентльменський набір" - Рахунок, Рахунок-фактура, накладна. Можна додатково створити і нові шаблони для інших документів. Ось приблизно так будуть виглядати різні документи у вікні програми. Клацніть по зображенню, щоб розгледіти його краще.

накладна

Ви побачите, що для кожного типу документа підписи і печатку знаходяться на потрібних місцях. Більш того, накладна і рахунок-фактура будуть відразу розгорнуті горизонтально. Вражає, чи не так?

Тепер трохи перервемо захоплююча розповідь. Саме час завантажити і встановити програму, щоб самим спробувати, а не просто повірити на слово. Якщо ви не знаєте, як встановити програму, то попросіть вашого системного адміністратора допомогти. Не забудьте його віддячити в міру вашої щедрості, а потім ми продовжимо далі. Тепер трохи перервемо захоплююча розповідь

Поправляємо, відправляємо

Якщо в рахунку завжди буде однакова кількість товарних позицій, то і картинки завжди будуть потрапляти в ціль. У житті часто виявляється не так, а значить печатки та підпису в різних рахунках потрібно посунути вище або нижче, бажано все разом. Для цього двічі клацніть по будь-якій з картинок. Підписи і печатку (але не логотип) виділяться суцільний рамкою. Це означає, що подальші операції з ними будуть відбуватися синхронно. Якщо почати рухати одну з них, то "поїдуть" і інші. Таким чином ви швидко перетягніть картинки на потрібне місце. Але при бажанні їх можна рухати і по одній.

Коли все розставлено по місцях, то можна і потрібно передати рахунок вашому ... ну в загальному того, хто його повинен оплатити. Для цього передбачено кілька варіантів відправки.

по електронній пошті

Якщо ви створюєте новий лист, то просто натисніть на цю кнопку. Відкриється вікно вашої поштової програми для створення нового повідомлення, в яке вже буде вкладено підписаний рахунок.

Якщо ви вже відповідаєте на лист, наприклад, в якому вас просять виставити рахунок, то дійте інакше. Натисніть мишкою в будь-яке місце всередині рамки з написом "Перетягнути". Не відпускаючи клавіші миші, перетягніть документ в ту область вікна поштової програми, яка "готова прийняти" вкладення, після чого відпустіть. Рахунок "прикріпиться" до вашого листа.

по факсу

Якщо у вас вже встановлена ​​одна з версій програми VentaFax або Venta4Net , То для передачі по факсу натисніть цю кнопку. Відкриється вікно програми з вже обраним для передачі рахунком.

професійна версія

Ще більше можливостей пропонує професійна версія програми - версія Pro.

Дізнатися більше >>

Вражає, чи не так?

Новости