Програми навчання дітей англійської мови

  1. Англійська для дошкільнят 4-6 років Даний курс орієнтований на дітей дошкільного віку, яким необхідна...
  2. Англійська для середньої школи 10-12 років
  3. Англійська для підлітків від 14 років

Англійська для дошкільнят 4-6 років

Даний курс орієнтований на дітей дошкільного віку, яким необхідна підготовка до вступу в школи і подальшого навчання. Наймолодших слухачів навчатимуть базовим словами і виразами англійської мови, веселою граматиці, а також правилам читання. У такому юному віці вкрай важливо закласти хорошу граматичну та лексичну бази, а також поставити правильну вимову. Кожне заняття поєднує в собі академічну складову, а також захоплюючі розвиваючі ігри та завдання.

Кожне заняття поєднує в собі академічну складову, а також захоплюючі розвиваючі ігри та завдання

В основу курсу покладено навчальний посібник «Little Friends». Забавні персонажі і завдання створюють позитивну освітнє середовище, в якій учні з радістю дізнаються нові слова, виконують фонетичні вправи, розвивають початкові навички читання і письма. Курс можна використовувати в якості вступного курсу до «First Friends».

Забавні пісеньки та мелодії на розвиток фонетичних здібностей дозволяють дітям краще запам'ятати основні звуки англійської мови і формують позитивне ставлення до процесу навчання.

Англійська для початкової школи 7-9 років


Метою курсу є більш глибоке вивчення англійської язика.На заняттях, крім матеріалу шкільної програми, діти вивчають більш складні аспекти в розширеній формі: граматика, правила читання, фонетика, навички
роботи з текстом, аудіювання, вимова і інтонація, орфографія.

Курс ґрунтується на багаторівневому навчальному посібнику «Сім'я та друзі» ( «Family and Friends»), містить завдання на постановку правильного англійської вимови і на всебічну перевірку знань. а також розвиває соціальні компетентності учнів. Даний посібник має чотири рівні складності, відповідні рівням європейської мовної шкали (A1 - Beginner, A2 - Elementary), і чітку зрозумілу структуру

Англійська для середньої школи 10-12 років

У середній школі учні часто стикаються з труднощами при вивченні англійської мови, так як програма ускладнюється і вимоги викладачів ростуть. Для того, щоб уникнути прогалини в знаннях і підвищити загальний рівень володіння англійською мовою на заняттях особливу вни У середній школі учні часто стикаються з труднощами при вивченні англійської мови, так як програма ускладнюється і вимоги викладачів ростуть гу приділяється граматиці англійської мови та синхронного розвитку розмовного навички.

В основу даного курсу покладено навчальний посібник English World - новий, прекрасно ілюстрований десятіуровневий курс сучасної англійської мови. English Worldсочетает кращі традиції викладання англійської мови з інноваційними методиками навчання англійської мови як іноземної.

Англійська для підлітків від 14 років

З огляду на особливо значущого тимчасового періоду, в підлітковому віці слухачі часто зазнають труднощів в навчанні. Нашим основним завданням є формування особистісних якостей, які в майбутньому позитивно позначаться на освіті і кар'єрі наших слухачів. Вивчення англійської мови дає відмінні можливості для розкриття потенціалу кожного підлітка, тому як весь освітній процес проходить в теплій атмосфері в компанії однолітків.

Вивчення англійської мови дає відмінні можливості для розкриття потенціалу кожного підлітка, тому як весь освітній процес проходить в теплій атмосфері в компанії однолітків

В основу курсу покладено навчальний посібник Adventures - чотирьохрівневий базовий курс, який ідеальний для підтримки інтересу і мотивації підлітків. Adventures сприяє формуванню почуття власних досягнень у учнів, є пояснюючи граматику і пропонуючи вправи різного ступеня складності для реалізації здібностей підлітків.

Див. також Вартість навчання для дітей

Детально про курси англійської мови для дітей

Новости