Промислові клейові матеріали фірми Henkel

На нашому спеціалізованому   сайті по клеям   представлена продукція підрозділу AI Packaging компанії Henkel - клей для поліграфії, клей для виробництва упаковки, очисники клею

На нашому спеціалізованому сайті по клеям представлена продукція підрозділу AI Packaging компанії Henkel - клей для поліграфії, клей для виробництва упаковки, очисники клею.

Холодний або водно-дисперсійний клей , Представлений клеями серії Aquence (стара назва - Adhesin). Цей клей на основі води та полімерів застосовується для каширування, а також у виробництві книжково-журнальної продукції, паперової та картонної упаковки.

Термоклей або клей-розплав , Представлений серією Technomelt. Цей клей створений на основі синтетичних смол (ЕВА, поліолефін). Стандартна робоча температура - 140-180 ° С.

Клеї тваринного походження серії Aquence Gel (глютіновие, кістково-желатинові) використовуються при виробництві палітурок на середньо- і високошвидкісному обладнанні.

поліуретановий клей виробництва Henkel серії Purmelt мають високу адгезію і забезпечують міцну і еластичну клейову плівку з високою стійкістю до старіння. Це дозволяє працювати навіть на щільних паперах і паперах з покриттям, а також зберегти еластичність при низьких і високих температурах.

ОктоПрінт Сервіс є офіційним дистриб'ютором компанії Henkel, підрозділ AI Packaging (клей для упаковки і поліграфії).

Новости