Промислові ваги | Виробництво ваг | ФизТех

телефони:
8 495 660-18-95
8 495 221-63-33

Безкоштовна лінія
для регіонів:
8 800 700-18-95

Адреса офіса:
117393, г. Москва,
вул. Академіка Пилюгіна,
д. 12, корп. 1
схема проїзду

Адреса складу
і сервісного центру:
117393, г. Москва,
вул. Обручева, володіння 23
схема проїзду

ваги автомобільні ваги автомобільні

Ваги автомобільні електронні підходять для зважування будь-яких автомобілів, в тому числі перевозять рідкі і сипучі вантажі. ГК «ФизТех» випускає автомобільні ваги всіх різновидів: для зважування автомобіля з повним заїздом на платформу (фундаментні, бесфундаментних і пересувні), ваги для поосного зважування в русі, для поколесного, поосного і потележечного зважування в статиці, електронні автомобільні підкладні (переносні) ваги для мобільного зважування. Результати зважування вагового обладнання обробляються за допомогою спеціалізованого програмного забезпечення з можливістю ведення баз даних, роздруківки звітів, передачі даних в АСУ та безліччю інших функції. Промислові ваги автомобільні можуть бути виготовлені в цифровому виконанні.

Ваги залізничні (вагонні), ВЖ Ваги залізничні (вагонні), ВЖ

Промислові ваги для зважування будь-яких вагонів з розчеплення або в складі поїзда як в статиці, так і в русі, як поосного, так і потележечно в залежності від модифікації. Електронні ваги можуть встановлюватися без фундаменту безпосередньо в балластную призму шляху, що забезпечує істотну економію витрат і прискорення монтажу, вагове обладнання вводиться в експлуатацію протягом дня. Можливі варіанти модернізації важільних механічних вагонних ваг.

ваги кранові ваги кранові

Надійні електронні кранові ваги для інтенсивної експлуатації в найважчих умовах. Використовуються для статичного зважування вантажів, підвішених на гак крана, талі або інших підйомних пристроїв. Цифрові електронні кранові ваги можуть застосовуватися на підприємствах усіх галузей промисловості, сільського господарства, при комерційних операціях або на етапах технологічного циклу виробництва. Промислові електронні кранові ваги мають широкий діапазон робочих температур і найвищу ступінь пиловологозахисту, можуть використовуватися поза приміщенням при будь-яких погодних умовах.

ваги платформні ваги платформні

Численні варіанти промислових платформних ваг з будь-якими розмірами платформ і межами зважування для зважування будь-яких вантажів. Ваги можуть бути виготовлені в ударопрочной або мобільного модифікаціях.

Ваги технічні низькопрофільні, ВТ-Н Ваги технічні низькопрофільні, ВТ-Н

ВТ-Н - платформні ваги нового покоління. Використання високоточної датчика ваги і спеціальних методів калібрування дозволило отримати підвищену точність 7500 повірочних поділок на всьому діапазоні зважування (при стандартних 3000). Підлогові платформні ваги цього типу часто застосовуються на складах, у легкій і харчовій промисловості, сільському господарстві, торгових організаціях, підприємствах сфери обслуговування, поштових відділеннях, на лініях фасування товару.

Вагова платформа-візок, ВП-Т Вагова платформа-візок, ВП-Т

Ваги-візок - ваги платформні пересувні - нова модель, розроблена для зручного зважування вантажу, розташованого на відстані від стаціонарного вагового обладнання. Ручка і надійні колеса дозволяють легко перемістити ваги в потрібне місце. Одними платформеними вагами Ви вирішуєте проблему визначення ваги в різних місцях! Застосовуються на складах, у легкій і харчовій промисловості, сільському господарстві, торгових організаціях, підприємствах сфери обслуговування.

Ваги для зважування тварин Ваги для зважування тварин

Застосовуються для поголовного або групового зважування великої рогатої худоби, овець, свиней та інших тварин. Максимальна пиловологозахисту дозволяє експлуатувати промислові ваги для зважування тварин на відкритих майданчиках і в районах Крайньої Півночі, в умовах сильної забрудненості. Є варіанти ваг для мобільного переміщення через одного чоловіка.

ваги балкові ваги балкові

Промислові ваги балкові електронні призначені для зважування піддонів, палет, довгомірних і негабаритних вантажів (наприклад, металопрокату), контейнерів. Існують модифікації у вигляді балкових накладок на вила навантажувача.

Ваги монорейкові, ВМ, ВМ-М Ваги монорейкові, ВМ, ВМ-М

Ваги монорейкові електронні для зважування туш і напівтуш, що транспортуються по підвісним монорейковим шляхах. Промислові монорельсові ваги часто використовуються на м'ясопереробних підприємствах і бойнях.

Ваги конвеєрні електронні, ВКЕ Ваги конвеєрні електронні, ВКЕ

Ваги конвеєрні для безперервного вимірювання маси будь-яких сипучих матеріалів, що транспортують стрічковими конвеєрами. Промислові конвеєрні ваги застосовуються для зважування вугілля, руди, щебеню, піску, цементу, клінкеру, добрив, хімікатів та інших матеріалів в різних галузях промисловості.

Пристрій зважування ємностей, Уве Пристрій зважування ємностей, Уве

Застосовуються для зважування ємностей в будь-яких умовах. Дозволяють точно контролювати витрату зважуваних рідин або продуктів і своєчасно їх поповнювати.

Транспортер ваговій, ТВ Транспортер ваговій, ТВ

Транспортери вагові (ваги автоматичні, системи динамічного зважування, Чеквейер) використовуються для автоматичного зважування різних штучних вантажів (наприклад, коробок, мішків, багажу) при безперервному русі стрічки транспортера. Транспортери можуть оснащуватися системами контролю за вагою, відбраковування і сортування вантажів.

дозатори вагові дозатори вагові

Вагові дозатори призначені для дозування та фасування в будь-мішки сипучих і плохосипучіх матеріалів. Всі вагові дозатори мають зручне управління, можлива реалізація зв'язку з ПК, термінали дозаторів забезпечені функцією підрахунку кількості схилів і підсумовування маси. Вагові дозатори мають широкі можливості по встройке в технологічні лінії. На замовлення виготовляються вагові дозатори з будь-якими параметрами.

Ваговимірювальне, дозуюче на замовлення Ваговимірювальне, дозуюче на замовлення

Якщо Ви не підібрали в нашому каталозі необхідного обладнання, то на Ваше замовлення ми можемо розробити і провести нестандартне весоизмерительное або дозуюче (фасувальне) обладнання.

комплектуючі комплектуючі

Термінали для відображення ваги вантажу і управління процесом зважування.

вибухозахищене виконання вибухозахищене виконання

У 2011 році отримано сертифікати відповідності на 10 основних типів ваг і дозаторів у вибухозахищеному виконанні 0ExiаIICT6X.

Новости