Промокод sulpak.kz 2019

  1. Як використовувати промокодом Сулпак?
  2. Загальні відомості про магазин Sulpak
  3. Асортимент доступний з промокодом
  4. Доставка і оплата

Промокодом sulpak.kz дають шанс купити побутову техніку, не витративши при цьому цілий статок. Ми регулярно оновлюємо каталог вигідних пропозицій, щоб тримати вас в курсі виключно актуальної інформації.

Як використовувати промокодом Сулпак?

Щоб покупки приносили тільки позитивні емоції, магазин постійно вигадує нові акції. Зібрані на нашому сайті промокодом Сулпак кз допоможуть зорієнтуватися в різноманітті вигідних пропозицій, виберіть нуний промокод і вставте його в поле "Промокод":

Економії сприяє участь в бонусної програмі від Sulpak. Приєднатися до неї легко - достатньо лише оформити спеціальну карту, на якій будуть накопичуватися бали. Дивіться також: промокодом Alser .

Загальні відомості про магазин Sulpak

Компанія веде свою історію з 1992 року. Її заснували в місті Алмати двоє людей - Алмас Султангазін і Андрій Пак. З поєднання складів прізвищ засновників і виникла назва фірми. Починалося все з оптових продажів побутової техніки. Перший роздрібний магазин відчинив двері для покупців в 2001-му. В даний час мережа включає в себе майже вісімдесят точок в найбільш великих населених пунктах Республіки Казахстан.

Онлайн-торгівлею компанія зайнялася в 2009 році. Sulpak намагається надати клієнтам повний спектр послуг, пов'язаних з реалізацією, установкою і подальшим обслуговуванням техніки. Гордість компанії - програма «PRO-Сервіс». Можливі терміни її дії - два і три роки, п'ять років. Завдяки їй, у клієнтів не виникає питань, хто привезе придбаний товар, скільки буде коштувати його ремонт, де дістати запасні частини.

Асортимент доступний з промокодом

Основна частина асортименту припадає на різну техніку: від холодильників до метеостанцій, від мікрохвильових печей до швейних машинок, від фотоапаратів до відеокамер, від персональних комп'ютерів до електронних книг, від телевізорів до диктофонів. Також в каталозі є товари для будинку, саду і ремонту. У їх числі - кухонний інвентар, набори інструментів, посуд, контейнери.

Доставка і оплата

Інтернет-магазин здійснює доставку за допомогою власної кур'єрської служби в більшості міст, де присутня мережа Sulpak. Крім того, доступний самовивезення. Оплатити замовлення можна готівкою, через інтернет-банк, пластиковою карткою, на підставі рахунку-фактури. При викупі товару в роздрібній торговельній точці дозволяється оформити кредит на термін від трьох місяців до двох років.

050016, Казахстан, Алмати ТОО «Arena S», Республіка Казахстан проспект Суюнбая 2, корпус 6

Як використовувати промокодом Сулпак?
Як використовувати промокодом Сулпак?

Новости