Промокод Дарувати Легко (Mygiftcard.ru) Серпень і вересень 2019 - Всі знижки!

  1. Дисконтні купони для магазину Mygiftcard.ru
  2. Асортимент магазину Дарувати Легко

Дарувати Легко (Mygiftcard.ru) - інтернет-магазин, де можна придбати подарункові сертифікати, передплачені картки та цифрові коди самих різних компаній. Сайт дозволять без зусиль придбати корисний і приємний подарунок до будь-якого свята і для будь-якої людини. Дарувати Легко працює вже більше 8 років.

Дарувати Легко працює вже більше 8 років

Адреса головного офісу інтернет-магазину - 127083, Москва, Петровсько-Разумовська алея, будинок 10, корпус 1, офіс 11. Також у компанії є представництво в Санкт-Петербурзі: 191040, Ліговський проспект, будинок 73, офіс 511.

Для зв'язку зі своїми менеджерами Дарувати Легко пропонує використовувати такі номери телефонів:

  • 8 (800) 555-18-89 (для всієї Росії);
  • +7 (495) 742 77-47 (для Москви);
  • +7 (812) 385-50-93 (для Санкт-Петербурга).

З будь-яких питань, що стосуються роботи інтернет-магазину, можна писати на адресу електронної пошти [email protected] .

ВКонтакте ти знайдеш Mygiftcard.ru за наступною адресою: https://vk.com/club21200132.

Дисконтні купони для магазину Mygiftcard.ru

Отримуй на нашому сайті безкоштовні купони для магазину Дарувати Легко, і економ на покупках подарунків для друзів і близьких. Для отримання знижки код з відповідною акції потрібно ввести ось в це поле при оформленні замовлення на Mygiftcard.ru.

Асортимент магазину Дарувати Легко

В каталозі Mygiftcard.ru представлені:

  • Подарункові карти та сертифікати для придбання будь-яких товарів в різних інтернет-магазинах, включаючи Озон, Дитячий світ, Снігову Королеву та інших. Також в цьому розділі ти знайдеш сертифікати для ресторанів і кафе, відвідування концертів і спортивних змагань і т. Д.
  • Емоції в подарунок - сертифікати для різних захоплюючих розваг: від відвідування майстер-класів до занять екстремальними видами спорту.
  • SPA-сертифікати для відвідування салонів краси, соляріїв, масажу, сауни і лазні і т. Д.

Також в інтернет-магазині Дарувати Легко ти можеш купити універсальну подарункову карту, яку можна обміняти на будь-який сертифікат з каталогу, передплачену карту Visa або MasterCard.

Новости