Промокодом і знижки Карі Червень 2019

  1. Асортимент товарів Kari
  2. Економія з промокодом
  3. Карі Клуб
  4. Оплата і доставка
  5. Акції та сертифікати

Мережа магазинів Kari - це місце, де завжди можна знайти стильну дизайнерську взуття та аксесуари для чоловіків, жінок і дітей. Компанія має майже 1000 наземних магазинів в різних куточках світу, що вказує на високу якість як запропонованих товарів, так і послуг.

Компанія має майже 1000 наземних магазинів в різних куточках світу, що вказує на високу якість як запропонованих товарів, так і послуг

Особливість магазину - приємна цінова політика.

Асортимент товарів Kari

Як в реальному, так і у віртуальному магазині Kari покупець оцінить широкий асортимент доступних товарів. Це різноманітні аксесуари, а також типи взуття для всієї родини. Найбільш популярними категоріями є:

  1. Взуття.
  2. Сумки і рюкзаки.
  3. Ювелірні прикраси.
  4. Головні убори.
  5. Гаманці.
  6. Окуляри.
  7. Ремені.
  8. Годинники.
  9. Рукавички.
  10. Валізи.

Валізи

Ще однією унікальною особливість магазину є можливість придбати розвиваючі та інші іграшки для дітей, а також багато з необхідного для молодих мам і малюків. Найвигідніші пропозиції, новинки і захоплюючий статті з блогу регулярно з'являються на головній сторінці порталу.

Економія з промокодом

Купуючи взуття та аксесуари в магазині Kari, клієнт автоматично вибирає оптимальні ціни. Можна заощадити ще більше, застосовуючи спеціальні промокодом на дисконти або подарунки. Оформляються вони просто - слід вписати код в поле кошика під час оформлення замовлення.

Активація промокодом запускає перерахунок загальної вартості. Важливо, що дисконтні купони можуть діяти навіть на речі з розпродажу.

Карі Клуб

Онлайн магазин запустив клубну програму з накопичувальними дисконтними картами для постійних покупців. З їх допомогою можна економити до 30% на всі покупки, а також розплачуватися накопиченими балами на касах.

Як заробляються очки? По-перше, на карту "падають" 10% від кожної зробленої покупки. Крім того, 3,1% від суми замовлення буде просто повернений клієнтові в якості кешбек. Кожен витрачений рубль - це один бал.

Оплата і доставка

Оплата і отримання замовлення оформляються на касі найближчого роздрібного магазину торгової мережі. розрахуватися за покупку можна:

  • готівкою;
  • банківськими картами;
  • бонусної клубною картою;
  • подарунковим сертифікатом;
  • бонусами від Ощадбанку або Білайн.

Також можливе оформлення розстрочки або повернення в той же магазин, де здійснювалася купівля.

Акції та сертифікати

Акції та сертифікати

На сайті Kari регулярно проводяться привабливі акції для любителів придбати хороший товар за вигідною ціною. З головної сторінки можна відразу ж перейти в розділ з розпродажем, де запропоновані сотні речей зі знижками до 70%. Привабливою пропозицією є акція "1 + 1 = 3".

Згідно з цим покупець має право придбати три пари взуття або інші аксесуари, оплачуючи тільки дві пари або штуки. Розглянути всі акції можна в спецрозділ порталу.

Віртуальна торгова площадка пропонує придбати подарункові сертифікати на всі випадки життя. Це чудовий сюрприз як для близьких, так і для співробітників, корпоративних клієнтів або партнерів. Покупець має право самостійно вибрати найбільш підходящий номінал сертифіката.

Як заробляються очки?

Новости