Пропонуємо замовити переїзд під ключ швидко, професійно і недорого

  1. Акуратний квартирний переїзд
  2. ЗБІРКА, РОЗБИРАННЯ І ПЕРЕВЕЗЕННЯ МЕБЛІВ ПРИ ПЕРЕЇЗД
  3. Професійний переїзд офісу

Переїзд - це складне багатоетапний захід. Позбавте себе від необхідності оренди вантажного автомобіля, пошуку вантажників і підбору пакувальних матеріалів. Наша компанія здійснює квартирні і офісні переїзди в комплексі, тому вам не доведеться звертатися в різні фірми для вирішення окремих питань. Ми готові взяти на себе будь-який обсяг робіт, аж до виконання послуги «під ключ». Однак при бажанні ви можете залишити за собою реалізацію тих чи інших етапів, наприклад, самостійно упакувати речі.

Однак при бажанні ви можете залишити за собою реалізацію тих чи інших етапів, наприклад, самостійно упакувати речі

Кожне замовлення, будь то вантажні перевезення або переїзд, ми прагнемо виконати ідеально, так як дуже дорожимо своєю репутацією. Наші фахівці працюють за чітко налагодженому алгоритму, основними принципами якого є пунктуальність, дисциплінованість і акуратність. Ми маємо власне для організації термінового переїзду будь-якої складності в лічені години. Несемо повну матеріальну відповідальність за збереження вашого майна. При необхідності вантаж може бути додатково застрахований. Компанія «Фабрика переїзду» повністю змінить ваше ставлення до вантажоперевезень.

Акуратний квартирний переїзд

Незважаючи на те, що послуги компанії коштують недорого, ми виконуємо всі роботи на високому професійному рівні. У числі наших основних переваг:

  • наявність власного автопарку, укомплектованого сучасними машинами;
  • кваліфіковані охайні вантажники;
  • послуга «безкоштовний виїзд оцінювача»;
  • можливість замовити переїзд «під ключ»;
  • цілодобовий режим роботи, замовлення приймаються з 8:00 до 20:00 щодня;
  • можливість застрахувати весь вантаж або окремі предмети (антикваріат, музичні інструменти і т.д.);
  • всі наші машини обладнані системою GPS-навігації, тому ми завжди знаємо, де вони знаходяться, і ведемо строгий облік робочого часу.

Звертаючись в нашу компанію, ви можете розраховувати на всебічну допомогу при переїзді з урахуванням всіх ваших вимог і побажань!

Звертаючись в нашу компанію, ви можете розраховувати на всебічну допомогу при переїзді з урахуванням всіх ваших вимог і побажань

ЗБІРКА, РОЗБИРАННЯ І ПЕРЕВЕЗЕННЯ МЕБЛІВ ПРИ ПЕРЕЇЗД

Ми якісно виконаємо збірку / розбирання, навантаження, транспортування і розміщення меблів в новій квартирі або офісі. Наші автомобілі спеціально обладнані для вантажоперевезень, а досвідчені співробітники мають у своєму розпорядженні усіма необхідними інструментами і пристосуваннями для якісного виконання завдань. Якщо вас цікавлять професійні та недорогі послуги переїзду - звертайтеся, не пошкодуєте!

Професійний переїзд офісу

При перевезенні офісного майна важливо мати гарантії збереження дорогих меблів, оргтехніки, документації, особистих речей співробітників. Ми розуміємо, що кожна хвилина простою в роботі компанії - це фінансові втрати, тому готові запропонувати комплексні мувінгові послуги. У кожному конкретному випадку співробітники нашої фірми розробляють індивідуальний план із зазначенням чітких, максимально стислі терміни його реалізації. Переїзд виконується швидко і акуратно, в будь-який зручний для вас час, в тому числі, у вихідні та святкові дні.

нас рекомендують

Відгуки

Відгуки

з 5-ти

Ірина (домогосподарка), 2014-07-19

Переїжджали в нову квартиру: я і моя мама. Транспорт був поданий точно в зазначений час. Не чекали такої пунктуальності. До вантажникам претензій немає: ретельно спакували речі і повантажили без затримок. З огляду на те, що зі старої квартири виносили меблі по сходах, нічого не постраждало. Висловлюю подяку за відмінний переїзд, Ваш сервіс сподобався.

Назва: Фабрика переїзду

Адреса: Москва, вул.Каспійська, д.12.

Телефон: +7 (495) 540-59-62.

Сайт компанії: https://fabrikapereezda.ru/

Електронна адреса адміністрації: [email protected]

з 5-ти

Олексій Володимирович (Керівник IT компанії), 2014-01-28

Виникла необхідність термінового переїзду компанії в інший офіс. Оформили на сайті заявку, після чого нам передзвонили, уточнили адресу, орієнтовна кількість перевезених робочих місць і домовилися про виїзд оцінювача. У призначений час прибула бригада вантажників. Все акуратно склали, спакували, підготували до транспортування. Після прибуття меблі та інше обладнання акуратно розставили по зазначеним нами місцях. Бригадир дав кілька корисних порад по розташуванню в нових кабінетах. .

Назва: Фабрика переїзду

Адреса: Москва, вул.Каспійська, д.12.

Телефон: +7 (495) 540-59-62.

Сайт компанії: https://fabrikapereezda.ru/

Електронна адреса адміністрації: [email protected]

з 5-ти

Андрій (Виконавчий директор), 2014-12-17

"Фабрика переїзду" здійснювала перевезення нашого невеликого офісу. Залишився дуже задоволений роботою компанії. Чисті охайні вантажники, знову ж чиста машина в узгоджений час. Спасибо ребята за якісний переїзд!

Назва: Фабрика переїзду

Адреса: Москва, вул.Каспійська, д.12.

Телефон: +7 (495) 540-59-62.

Сайт компанії: https://fabrikapereezda.ru/

Електронна адреса адміністрації: [email protected]

Детальніше

Новости