Провідні бренди і виробники кави

  1. Відомі кавові бренди
  2. 2. Jardin
  3. 3. Jacobs
  4. 4. Café Liegeois
  5. 5. Mauro
  6. 6. Dallmayr
  7. 7. Melitta
  8. Melitta - «Від зерна до чашки»!
  9. зернова колекція
  10. Мелену каву
  11. Найвідоміші композиції Меlitta

«Кава? - це варення з джазових платівок. Кава? - це світло, який можна розмішувати ложечкою. Кава? - це врата сприйняття нічного пейзажу. Кава? - це німий вигадка веселки. »

Макс Фрай. Кавова книга.

Що може бути краще чашечки ароматної кави? Хороший натуральний напій задасть настрій на цілий день. На жаль, ми позбавлені можливості назбирати кавових зерен в своєму саду, як ми робимо це з нашими овочами і фруктами. Тому ми довіряємо своє бадьорий і смачне ранок в руки виробника. До нас доходить вже зібраний, очищений і обсмажений, а в багатьох випадках і мелену каву. Справа залишається за вибором бренду за якістю, смаком і популярності.

Справа залишається за вибором бренду за якістю, смаком і популярності

Відомі кавові бренди

1. Lavazza

У 1895 році в Італії торговець бакалійної крамнички в Турині Луїджі Лавацца вирішив спробувати продавати каву У 1895 році в Італії торговець бакалійної крамнички в Турині Луїджі Лавацца вирішив спробувати продавати каву. Покупців так привернув аромат смажених кавових зерен з магазинчика, що незабаром Луїджі став загальновизнаним знавцем кави. І не випадково, адже спритна Луїджі призвичаївся виготовляти різноманітні кавові суміші, що так сподобалося жителям Туріну. Так з'явився відомий донині бренд. Кава компанії Lavazza називають «улюбленою кавою Італії». Фірма імпортує каву з усього світу. Великий акцент створюється на способах обсмаження кави. А фірмовою карткою фірми є різні купажі (суміші).

2. Jardin

Даний кавовий бренд створений на замовлення Швейцарської компанії «Jardin Cafe Solution SA» Представляє багатий асортимент різного фасованого кави: в зернах, мелену, розчинну Даний кавовий бренд створений на замовлення Швейцарської компанії «Jardin Cafe Solution SA» Представляє багатий асортимент різного фасованого кави: в зернах, мелену, розчинну. Відмінна ідея компанії - пропонувати своїм покупцям кави на різний час доби. Є, наприклад, кави, рекомендований до вживання вранці (м'який середнього обсмаження кави з кислинкою), або суміші арабіки середнього обсмаження на цілий день. До того ж, кава різниться по фортеці - виробник створив свою 5-бальну шкалу фортеці.

3. Jacobs

Кажуть, геніальні ідеї приходять в світлі голови в один і той же час. І знову 1895 рік, але тільки в Німеччині, Йоганн Якобс відкрив власний магазин кави, чаю, какао, шоколаду та бісквітів. Тепер Jacobs - дуже популярний бренд. Кава виробництва Jacobsхорошего якості і різноманітного асортименту. У більшості пропонуються суміші арабіки і робусти: арабіка забезпечує аромат, а робуста - фортеця. Простий хорошу каву без надмірностей, розрахований на масового споживача.

4. Café Liegeois

Це підприємство було створено в 1955 році в Бельгії майстром обсмаження кави Шарлем Льежуа, і до сих пір його сім'я володіє компанією. Фірма спеціалізується на каву елітних сортів. Легко можна здогадатися, що особлива увага приділяється обсмажуванні кавових зерен. Дивовижна новинка - таблетований кава. Це індивідуальні пакетики (чалди) з певною кількістю кави, а елітні сорти таблетованого кави продаються в розкішних дегустаційних коробках.

5. Mauro

Цей всесвітньо відомий бренд був заснований в 1949 році Деметріо Мауро в Реджо-ді-Калабрія, Італія. Фасований кави цієї марки зроблений тільки з вищих сортів арабіки. При обробці кави застосовується технологія повільної обсмажування. Така технологія рідкісна у використанні виробниками, так як вважається економічно невигідною, проте завдяки їй розкриваються найкращі смакові і ароматичні властивості кави. Mauro пропонує якісний мелений і зернова кава у всіх країнах Європи.

6. Dallmayr

Дивовижна історія німецького торгового дому делікатесів Dallmayr охоплює вже більш Дивовижна історія німецького торгового дому делікатесів Dallmayr охоплює вже більш ... 3 століть! А виробництвом кави фірма зайнялася з 1933 року завдяки Конраду Вернеру Віллі, фахівця з кави з Бремена. У той час кава цієї марки поставлялося тільки в ресторани і готелі. Німецька компанія випускає каву, який оцінять кавові гурмани. Асортимент кави Dallmayr включає в себе мелений і зернова кава різного ступеня обсмаження. Любителям кави пропонується великий вибір вишуканих купажів, складених або з чистої арабіки, або з суміші арабіки з робустой.

7. Melitta

Німецька фірма Melitta уособлює високу кавову культуру Німецька фірма Melitta уособлює високу кавову культуру. Почалася її історія в 1908 році з винаходу фрау Меліттой Бенц, домогосподаркою з Дрездена, фільтра для кави. Мелітта не збиралася зупинятися на досягнутому і вже незабаром крім фільтрів її фірма стала випускати кавоварки, а потім ще й сам кави. Кавове виробництво фірми Melitta почалося з 1962 році. Першим товаром став мелену каву у вакуумній упаковці. Обсмажування кави відбувалася в місті Мінден, проте вже в 1966 році компанія дозволила собі придбати цілу кофеобжарочную фабрику в Бремені. Це місто славиться багатовіковою традицією обсмажування і виробництва кави.

Melitta - «Від зерна до чашки»!

Melitta - «Від зерна до чашки»

Це слоган компанії Melitta. І то правда, під час виробництва робиться все, щоб "від зерна до чашки» зберегти найкращі властивості кави. Компанія використовує ексклюзивні технології в створенні кавової композиції, що дозволяє їй пропонувати унікальні купажі, зберігаючи кращі відтінки смаку і аромату різних кавових сортів.

зернова колекція

Лінійка BellaCrema представлена виключно арабікою Лінійка BellaCrema представлена виключно арабікою. Наприклад, кава BellaCrema LaCrema підібраний так, що він ідеально поєднується з молоком. Має м'який кремовий смак і легку пінку. Добре підходить до десертів. А ось BellaCrema® Espresso - це класичний міцний еспрессо з легкими перцевими нотками. І, звичайно ж, подарунок гурманам - Selection des Jahres, колекція «Панамський вулкан». Цей сорт арабіки вирощений на схилі Вулкана Бару в Панамі. Завдяки особливому клімату і грунті, ця кава має тонкі горіхові нотки. Ступінь обсмажування між 3 і 4 тільки підкреслює цей вишуканий смак.

Мелену каву

Melitta Café Excellent яскравого смаку та Melitta Café Allegro - міцний підбадьорливий кави, мають тонкий помел, що підійде для приготування як в турці, так і в кавомашині. Натуральний смажений мелений кави Mocca. Яскравий купажірованний кави середнього помелу темного обсмаження, міцний і ароматний. Мелена кава «Premium» Melitta складається з 100% добірних зерен Арабіка темного обсмаження.

Найвідоміші композиції Меlitta

Суміші різних сортів кави називають ще блендами. Створюються витончені за смаком і ароматом композиції з використанням різних сортів кави, з переважанням арабіки:

  • Melitta Schumli Monte d'Argento для еспресо відрізняється бархатісим смаком і ароматом. Особливо цінується кавовими гурманами. Рекомендується використовувати для приготування в автоматичних кавоварка.
  • Melitta Bacio d'Oro для еспресо на смак ніжніший, ніж попередній. При цьому має насичений аромат і дає заряд бадьорості і гарного настрою на цілий день. Підходить для приготування еспрессо і капучино. Рекомендується для приготування в еспресо кава-машинах.

З 2007 році Melitta стала виробляти каву в чалах (таблетований). Це окремий індивідуальні пакетики з певною «дозуванням» кави. Melitta Harmonie і Melitta Auslese складаються з 100% арабіки, а готову каву має насичений аромат і бархатисто-ніжну пінку.

Напевно, не злічити всі види, які пропонує нам Melitta. В одному ми впевнені точно - таку каву зможе порадувати будь-якого - і гурмана, і любителя випити кави на ходу.

Кава?
Кава?
Кава?
Що може бути краще чашечки ароматної кави?

Новости