прозорі купальники

Літо - це передчуття пригод і романтики. Саме влітку загострюється бажання спробувати що-небудь нове, екстравагантне, «з ряду геть». І звичайно, не одне літо не повинно обходитися без пляжних задоволень і головного атрибута - купальника . Якщо ви готові на експерименти і вам вже нецікаві звичайні пляжні костюми, зверніть увагу на прозорі купальники.

купальника

Прозорі купальники один із трендів пляжного сезону 2014. У загальних рисах, це звичайний купальник, виконаний з прозорої або напівпрозорої тканини. наскільки відвертим і відкритим буде купальник вирішує сама господиня. Це можуть бути міні або мікро бікіні , Бандо, монокіні, пландж, танкіні або злитий купальник .

Є твердження, що це вбрання тільки для сміливих жінок без комплексів. Хтось вважає прозорі купальники вульгарними і недоречними в громадських місцях. Сперечатися з цього приводу можна нескінченно. Безперечно одне - в будь-якому одязі жінка повинна виглядати естетично і охайно. У випадку з прозорими міні бікіні знадобиться не тільки сміливість і розкутість, а й ідеальна струнка фігура. Якщо ваша фігура бездоганна і прозорі міні бікіні не викликають у вас і частки збентеження, то «чому б ні?»

бікіні

бікіні

міні бікіні

прозорий бандо

Як матеріал для купальників використовуються прозорі і напівпрозорі тканини, тонка дрібна прозора сіточка або мережива . Є моделі купальників, які стають прозорими лише після намокання, в сухому стані вони виглядають цілком скромно. Дуже оригінально виглядають міні бікіні, виконані з дрібної сіточки з набивним малюнком.

Дуже оригінально виглядають міні бікіні, виконані з дрібної сіточки з набивним малюнком

Якщо фігура відмінна, але виховання не дозволяє - завжди можна знайти компроміс. Як і в разі, якщо є нюанси, які ви хочете приховати, починаючи від елементарного захисту ніжних зон від сторонніх поглядів, закінчуючи недоліками фігури. Виходимо з блиском з ситуації і одягаємо прозорий монокіні, танкіні або закритий купальник, не розкривши при цьому «всі карти» і не втративши привабливості прозорих купальників. Сьогодні дизайнери пропонують досить цікаві рішення на цей рахунок.

Купальники закритого типу можуть іти з прозорими вставками, прорізами геометричной і асиметричною форми. Моделі прикрашаються всілякими аплікаціями у вигляді пальм, квітів, зірок, чисел, що прикривають найчуттєвіші місця жіночого тіла і залишають інтригу. Також дизайнери люблять експериментувати з перехресними лініями, принтами, кільцями, оригінальними зав'язками.

Варіанти забарвлень можуть варіюються від однотонних, класичних чорного і білого кольорів, до життєрадісних строкатих і соковитих літніх відтінків Якщо прозорі бікіні можна назвати відвертими і легковажно зухвалими, то суцільні прозорі купальники, монокіні і танкіні, виглядають більш інтригуюче і жіночно.

Дивіться купальники в інтимі:

Якщо ваша фігура бездоганна і прозорі міні бікіні не викликають у вас і частки збентеження, то «чому б ні?

Новости