ПТА - Санкт-Петербург

  1. ПРО ФОРУМ
  2. УЧАСНИКИ
  3. У ПРОГРАМІ ФОРУМУ
  4. ПІДСУМКИ ФОРУМУ 2018
  5. У ПРОГРАМІ ФОРУМУ 2018
  6. ОФІЦІЙНА ПІДТРИМКА


ПРО ФОРУМ

04-05 червня 2019 року в Санкт-Петербурзі відбудеться XII Спеціалізований форум «Передові Технології Автоматизації. ПТА - Санкт-Петербург 2019 ». Цього року захід пройде на традиційному майданчику в Конгрес-центрі «Асамблея». Організатор: ТОВ «ЕКСПОТРОНІКА».

В рамках ділової програми Форуму будуть представлені інноваційні рішення та компоненти для автоматизації будівель і створення цифрового виробництва майбутнього. З експертними доповідями і презентаціями виступлять провідні розробники і виробники обладнання та програмного забезпечення.

Конференція розкриє наступні питання:

  • Промислова автоматизація: програмне забезпечення, обладнання та рішення, як досягти ефективності.
  • Розвиток промислової автоматизації та хмарних технологій.
  • Промисловий інтернет речей і великі дані для вирішення завдань управління виробництвом.
  • Штучний інтелект і впровадження роботизованих технологій.
  • Ефективне управління підприємством на основі «цифрового двійника» виробничої системи.
  • Автоматизація та диспетчеризація інженерних систем.
  • Інформаційна безпека промислових підприємств, перехід до цифровізації.

Під час кава-брейків та фуршету у слухачів буде можливість ознайомитися з новинками компаній в демонстраційній зоні і безпосередньо поспілкуватися з експертами.

УЧАСНИКИ

Серед учасників форуму провідні російські та зарубіжні розробники, дистриб'ютори і системні інтегратори обладнання та рішень для промислової автоматизації та автоматизації будівель.

У ПРОГРАМІ ФОРУМУ

IOT ПЛАТФОРМА ДЛЯ ЦИФРОВИЙ ТРАНСФОРМАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ, БУДИНКІВ І ЖКГ

Генеральний директор компанії INTELVISION представить в рамках Форуму платформу вертикальних IoT-рішень, яка дозволяє управляти цифровим підприємством, розумним будинком або елементами розумного міста, навіть якщо вони використовують для підключення до інтернету різні протоколи. Рішення призначене, в першу чергу, для ЖКГ, енергетики, транспорту, сільського господарства, нерухомості, розумних міст і промисловості.

ІННОВАЦІЙНІ РІШЕННЯ У ГАЛУЗІ АВТОМАТИЗАЦІЇ ОСВІТЛЕННЯ
ПО ПРОТОКОЛУ DALI

Директор з розвитку компанії BEG Brück Electronic GmbH розповість в рамках форуму «ПТА-СПб 2019» про інноваційні рішення по протоколу DALI. Протокол DALI постійно еволюціонує. Створено протокол DALI2, що значно розширює функціонал з моніторингу висвітлення без подорожчання проекту. Сьогодні на ринку представлено два напрямки DALI - адресна диспетчеризація і broadcast. BEG створило кілька рішень для управління освітленням від локального до масштабується - DALILINK, DALISYS, DALI2.

СИСТЕМА КОНТРОЛЮ ТА УПРАВЛІННЯ ДОСТУПОМ НА БАЗІ РІШЕНЬ BIOSMART ЯК ОСНОВА БЕЗПЕКИ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ

Прософт, як постачальник продуктів і рішень BioSmart, представить унікальне рішення на основі ідентифікації користувачів по малюнку вен долонь. Під час доповіді буде розказано про систему контролю та управління доступом на основі ідентифікації по венах долоні, яка є новинкою в області СКУД. Будова підшкірних вен долонь неможливо підробити або забути, як карту доступу, що робить подібне рішення найбільш зручним і безпечним для підприємств. Також буде розказано про декілька реалізованих проектах на базі обладнання BioSmart.

НОВИНКИ ПРОДУКЦІЇ ТА ТРЕНДИ ТЕХНОЛОГІЙ ВІД КОМПАНІЇ ADVANTECH

Презентація компанії Advantech буде присвячена технологіям для систем збору даних з територіально розподілених об'єктів. Зокрема, мова піде про рішення зі збору телеметрії і віддаленого моніторингу на базі як дротових, так і бездротових мереж, а також про переваги і недоліки мережевих технологій і протоколів.

ОПТИМАЛЬНА ЗАХИСТ ЕЛЕКТРОЖИВЛЕННЯ ДЛЯ КОРПОРАТИВНІЙ
ІНФРАСТРУКТУРИ ВІД CYBERPOWER

У доповіді компанії CyberPower прозвучать актуальні практичні рішення на базі джерел безперебійного живлення, а також будуть наведені основні відмінності серій цих пристроїв. Слухачі дізнаються, в яких випадках необхідно використовувати ДБЖ, і зможуть гідно оцінити можливості джерел безперебійного живлення CyberPower, що забезпечують оптимальний захист електроживлення для корпоративної інфраструктури.

Fastwel I / O - російський модульний ПЛК для відповідальних застосувань. Нові можливості для вивчення основ програмування ПЛК
в Санкт-Петербурзі

Доповідь буде присвячений програмованим логічним контролерам Fastwel I / O, що заслужив довіру замовників в самих різних галузях - на залізничному транспорті, в обслуговуванні інфраструктури аеропортів, суднобудуванні, хімічній, атомній, гірничо-збагачувальної та газової промисловості. Fastwel I / O - повністю російська розробка, орієнтована на вітчизняний ринок і яка б враховувала його специфіку як по набору підтримуваних типів сигналів, так і по стійкості до несприятливих факторів зовнішнього середовища.

EASYHOME - РОЗУМНИЙ ДІМ ДЛЯ ВСІХ. ПРОСТОТА УСТАНОВЛЕННЯ
І КОМФОРТ ДЛЯ СПОЖИВАЧА

Технічний директор компанії «Розумний будинок» розповість про впровадження системи «розумний дім» як однієї з систем, що розвиваються, яка повинна зайняти своє місце в житті людей як масовий продукт, а також про можливості впровадження безлічі функцій, що створюють комфортне використання інженерних систем в сучасному житло людини . Це і інтеграція всіх систем (світло, клімат, мультимедіа), і продумані алгоритми (щоб всі системи коректно працювали і взаємодіяли між собою), і зручне управління. При цьому контролер системи має досить бюджетну вартість.

ПІДСУМКИ ФОРУМУ 2018

Пост-реліз >>

Програма та презентації доповідачів >>

Фоторепортаж >>

Учасники >>

У ПРОГРАМІ ФОРУМУ 2018

Інноваційні рішення для автоматизації будівель і створення цифрового підприємства були представлені на «ПТА - Санкт-Петербург 2018»

Новий рівень можливостей: інноваційні рішення для автоматизації будівель на виставці-форумі «ПТА - Санкт-Петербург 2018»

Компанія JUNG представить новинки 2018 року на виставці-форумі «ПТА - Санкт-Петербург 2018»

MasterSCADA 4D - платформа для автоматизації та диспетчеризації цифрового підприємства буде представлена ​​на «ПТА-Санкт-Петербург 2018»

Інноваційні продукти та рішення від лідерів галузі для організації повністю цифрового виробництва на «ПТА - Санкт-Петербург 2018»

Компанія «Сіменс» представить інноваційну систему управління будівлею на «ПТА. Санкт-Петербург 2018 »

Виставка-форум «Передові Технології Автоматизації. ПТА - Санкт-Петербург 2018 »запрошує учасників

ОФІЦІЙНА ПІДТРИМКА

ІНФОРМАЦІЙНІ ПАРТНЕРИ


КОНТАКТИ

З питань участі та відвідування форуму «ПТА - Санкт-Петербург 2019» звертатися:

Приєднуйтесь до нашої групи в facebook та вконтакте! Останні новини, професійні контакти і обговорення.


Новости