Puky 2016: Триколісний велосипед Puky CAT S6 Ceety - BalanceBike

  1. опис
  2. Характеристики

На виставці в Нюрнберзі компанія Puky представила оновлений триколісний велосипед Puky CAT S6 Ceety. Модель Puky CAT S6 Ceety 2016 року змінила модель Puky CAT S6 Kipper Ceety 2013 року. Здавалося б, як можна поліпшити найдосконаліший на ринку велосипед? Для німців немає межі досконалості!

Триколісний велосипед Puky CAT S6 Ceety - cамий престижний, функціональний і безпечний триколісний велосипед для дітей від 1,5 років. Комфортно мамі, зручно крутити педалі малюкові!

Триколісні велосипеди PUKY® виробляються тільки в Німеччині з 1949 року, чим забезпечується їх гарантовано високу якість. Їх дизайн і ергономіка продумані до дрібниць, тому дитині легше всього починати кататися на Puky. Триколісні велосипеди PUKY® виробляються тільки в Німеччині з 1949 року, чим забезпечується їх гарантовано високу якість Головна зміна моделі Puky Ceety CAT S6 торкнулося батьківської ручки. Як відомо, в простих триколісних велосипедах поворотна батьківська ручка - найслабший елемент в конструкції. У китайських велосипедах ручка починає провертатися через 1-2 місяці використання. Компанія Puky спочатку проектувала велосипеди з неповоротною батьківською ручкою для максимального терміну служби велосипеда. Цього року розробники пішли далі - підстава кріплення ручки тепер не кругле, а квадратне. Це виключає навіть найменші проворот і полегшує управління велосипедом. Максимальна жорсткість зчеплення ручки з підставою велосипеда дозволяє легко нахиляти його і повертати на задніх колесах. Сидіння у нового CAT S6 Ceety стало більш глибоке і округлене для кращого комфорту малюка. А для зручності складання кріпильні гвинти виведені назовні і поглиблені в сидінні. Ремені безпеки і спинка сидіння тепер заздалегідь встановлені і не вимагають збірки. Встановлено новий замок для ременів безпеки з механізмом Easy Click, як в дорогих автокріслах. Одне з найважливіших змін, які відбулися в моделі Puky CAT S6 Ceety - це додавання стоянкового гальма. Тепер мама може надійно припаркувати велосипед, і він не зрушить з місця. Також змінено дизайн ручки гальма для дитини. Ручка стала більш ергономічною, ніж в попередній версії моделі. Важливо! Для того щоб зняти велосипед з гальма, знадобляться дві руки. Однією рукою потрібно відігнути маленький пластмасовий язичок стоянкового гальма вліво, а другий потягнути на себе рукоятку гальма для дитини. Також змінено механізм фіксації багажної кошика. Вона кріпиться до клацання за допомогою довгих затискачів і надійно фіксується на місці. У моделі 2016 року нові педалі збільшеного розміру. Також в 2016 році змінено механізм стопорного кільця (червоний гурток в центрі). Раніше при холостому ході (заблокованих педалях) лунали легкі клацання, як в годинниковому механізмі. Тепер хід став практично абсолютно безшумним. Нова ергономічна підставка для ніг зі спеціальними захисними бортиками не дозволять ніжкам чиркати про колесо велосипеда. Кріплення просте - легко встановити і зняти. Ну і останній штрих - тепер велосипед Puky CAT S6 Ceety поставляється в на 80% зібраному вигляді! Менше часу на складання! Це традиційне для німців увагу до деталей і прагнення до досконалості дозволяє запропонувати найкращий продукт на ринку.

опис

Триколісний велосипед Puky CAT S6 Ceety - найбільш просунутий подарунок на 1 рік малюка. Цей велосипед настільки надійний, комфортний і безпечний, що може замінити собою прогулянкову коляску. Спеціально для малюків розроблено анатомічне сидіння з високою спинкою і п'ятиточковими ременями безпеки, яке більше схоже на сидіння престижного спортивного автомобіля. Ремені безпеки з механізмом Easy Click дозволяють відстібати дитини одним рухом. Широка колісна база і знижений центр ваги забезпечують велосипеду максимальну стійкість на дорозі. Завдяки мініатюрної геометрії і близькому розташуванню педалей, дитина може самостійно керувати велосипедом уже з 2 років. Батьківська ручка не поворотна, зате абсолютно надійна. Поворот велосипеда здійснюється при нахилі його за допомогою ручки назад. Надійність ручки дозволяє виконувати такі маневри без жодних зусиль. Батьківська ручка зі зручною рукояткою регулюється за кутом нахилу за допомогою надійного вузла і легко знімається. Триколісний велосипед Puky CAT S6 Ceety має преміальні безповітряні литі шини (м'який ПВХ) з плавним і безшумним ходом. Можна встановити вільний хід обертання рульового колеса, заблокувати кермо або обмежити кут повороту керма. Триколісний велосипед Puky CAT S6 Ceety можна використовувати в двох режимах: міський режим ( «City mode») - дитина сидить на сидінні, колеса вільно обертаються, управління транспортом здійснює дорослий за допомогою ручки. Вага "спорядженого" велосипеда 9,3 кг. Вже з 1 року Ви можете використовувати легкий і маневрений Puky CAT S6 Ceety замість прогулянкової коляски. В цьому режимі Ви здійснюєте повний контроль за переміщенням велосипеда за допомогою ручки. Для того щоб забезпечити максимальну зручність дитині, бажано встановити підніжку, звільнити педалі і заблокувати кермо. ігровий режим ( «Play mode»). Дитина може крутити педалі, повертати кермо і самостійно гальмувати, повністю розпоряджаючись транспортом за своїм бажанням. Вага велосипеда без ручки і сумок - 7 кг. Для цього потрібно розблокувати кермо і поставити педалі в жорстку зчеплення з переднім колесом. Для більшої зручності дитини також можна зняти спинку сидіння і багажник. А якщо маленький гонщик досяг повного єднання зі своїм транспортним засобом - то відстебнути і ручку. В ігровому режимі дитина може зупинитися сам за допомогою ручного гальма, просто потягнувши ручку на себе. У міському режимі модель Puky CAT S6 Ceety ідеальна для шопінгу - під сидінням розташований об'ємний багажник з сіткою для продуктів. На батьківській ручці розташовується стильна сумка для більш дрібних речей. Також в комплекті: пляшечка для пиття, ергономічна підставка для ніжок. Велосипед Puky CAT S6 Ceety поставляється в зібраному на 80% вигляді. Легко складається для перевезення в багажнику легковика. Модель Puky CAT S6 Ceety 2016 року змінила модель Puky CAT S6 Kipper Ceety 2013 року і значно поліпшена:
- Нова ергономічна, більш округла форма сидіння
- Нові збільшені педалі
- 5-титочкові ремені з новим механізмом Easy Click
- Збільшена надійність і безпеку батьківської ручки (НЕ телескопічна)
- Нова ергономічна рукоятка гальма
- долучення гальмо стоянки
- Новий покращений кріплення багажника
- Новий механізм гальма
- Тепер поставляється на 80% в зібраному вигляді
- Нова ергономічна підставка для ніг DF-1

Характеристики

- На зростання від 90 до 104 см
- Вага-7 кг (9,3 кг разом з багажником, сумкою, сидінням і підніжкою, в коробці - 10,1 кг)
- Преміальні безповітряні шини ПВХ (переднє колесо 225/65 мм, задні по 180/50 мм)
- Безпечні ручки на кермі
- 5-точкові ремені безпеки з механізмом Easy Click
- Батьківська ручка знімна, регулюється по висоті і куту нахилу (НЕ поворотна!)
- Анатомічне сидіння з високою спинкою, регулюється і складається
- Регулювання положення сидіння на 6,5 см
- Ергономічна ручка гальма поруч із сидінням дитини (привід на задні колеса)
- Вільний зворотний хід педалей
- Блокування керма
- Блокування педалей переднього колеса
- Блокування задніх коліс
- Низький центр ваги як гарантія проти перевертання дитини на велосипеді
- Нові збільшені педалі
- Стильна сумка на батьківській ручці
- Багажна корзина, зверху закривається сіткою
- Нова ергономічна підставка для ніжок
- Пляшка для води в подарунок
- Максимальне навантаження 25 кг
- Розмір 77 х 48 х 24 см
- Розроблено і виготовлено в Німеччині
- Ключі для збірки входять в комплект поставки При копіюванні матеріалу активне посилання на джерело обов'язкове! www.balancebike.ru

Здавалося б, як можна поліпшити найдосконаліший на ринку велосипед?

Новости