Путін взяв участь в акції «За сильну Росію!»

Президент Росії Володимир Путін взяв участь в передвиборному мітингу на стадіоні «Лужники».

«У нас яскраві, благородні цілі. Ми зробимо все, щоб наші діти й онуки були щасливі. За нас і крім нас цього не зробить ніхто. Але якщо ми це зробимо, то найближчі двадцятиріччя, весь 21 століття пройде під знаком наших яскравих перемог », - сказав Путін.

Прес-секретар штабу кандидата Андрій Кондрашов повідомив, що на стадіоні до 13:00 за московським часом перебувало близько 80 тисяч осіб. Він зазначив, що число учасників може досягти 100 тисяч.

Президент Росії Володимир Путін взяв участь в передвиборному мітингу на стадіоні «Лужники»

Катерина Фоміна / «Нова газета»

Раніше «Ехо Москви» повідомляло , Що організатори зажадали обов'язково з'явитися на мітинг на підтримку Путіна працівників державних установ «Гормост», «Житловик» та компанії «Мосводканал». Кореспондент «Нової газети» підтвердила, що вчителів московських шкіл примусово відвезли на захід.

Крім того, на мітинг, за даними радіостанції, просили прийти студентів кількох московських вузів, зокрема, учнів Московської сільськогосподарської академії імені К. А. Тімірязєва. Муніципальний депутат Євген Белавскій розповів «Ехо», що в одній зі спільнот у «ВКонтакте» студентам пообіцяли зарахувати 2-3 відпрацювання за відвідування концерту.

Акція «За сильну Росію!» На підтримку кандидата в президенти Володимира Путіна почалася сьогодні о 14:00 по Москві. У заході беруть участь довірені особи кандидата, перед присутніми на сцені виступають російські артисти: співак Григорій Лепс, режисер Микита Михалков, реп-виконавець Тіматі та інші.

Новости