QR-коди

  1. Схожі зчитувачі штрих-кодів

Схожі зчитувачі штрих-кодів

Серія DataMan 300/360

DataMan 300/360 - самий багатофункціональний стаціонарний зчитувач, що забезпечує надійне зчитування широкого спектру одновимірних лінійних і двовимірних матричних кодів.

Серія DataMan 8050

Oснащени алгоритмами зчитування штрих-кодів світового класу Cognex і розроблені для застосування в несприятливих умовах заводського цеху.

QR-код (англ. Quick read - швидке зчитування) є двовимірним матричних кодом, який призначений для використання в маркуванні та ідентифікації деталей в сфері автомобілебудування. Цей код придбав величезну популярність в комерційному використанні завдяки своїй здатності скануватися і зчитуватися смартфонами. Рекламодавці можуть включати в свій код майже будь-які дані в друкованому або цифровому форматі, і користувачі смартфонів можуть сканувати його для декодування повідомлення, яке часто містить спеціальну пропозицію або знижку.

Оформити оптовий замовлення зчитувачів штрих-кодів

Специфікації: QR-код може бути або дуже простим, або надзвичайно складним і варіюватися в розмірах. Цей код має квадратну форму і містить як чорні, так і білі клітини. Два верхніх кута і нижній лівий кут коду містять невеликий образ пошуку, який відображається у вигляді квадрата в квадраті.

Переваги: Код дуже швидко зчитується і може зберігати величезний обсяг даних, ніж на порядок перевершує штрих-коди UPC майже в кожному випадку. В QR-коді можна кодувати як цифрові, так і буквено-цифрові символи, а також виконавчі і навіть китайські логографічного символи.

Недоліки: Штрихкод може зберігати великий обсяг даних, а також містить корекцію помилок для пошкоджених кодів, але це створює проблему вибору оптимального співвідношення між ними. Чим вище потреба в корекції помилок, тим менше обсягу даних зберігається. Крім того, оскільки код може містити виконувані файли, при необережному поводженні існує ризик наразити на небезпеку вміст вашого пристрою. Однак ризик невеликий.

Схожі штрих-коди:
Data Matrix - містить інформацію, яка кодується таким чином у вигляді чорних і білих клітин і образів пошуку. Однак код стандарту Data Matrix має фіксоване обмеження за кількістю кодованих даних.

Новости